• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karadeniz Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde tüp bebek yaptıranlar yaptıracaklar

merhaba,ben poli kist hastasıyım , eşimde hareket yavaşlığı ve şekil bozukluğu var. bende orada tedavi görüyorum.1 kez aşılama yapıldı tedavi iptal edildi, yumurtalar fazla sayıda gelişmişti ilacın dozu düşürülünce bu defa olumsuz sonuç alındı.2.tedaviyi IVM olarak belirledik,yani ilaçsız tüp bebek, 2800tl maliyeti...bunu özel yaptırdım raporla olunca 1200 tl alıyorlar.sonuç negatif oldu yumurta kalitesizliğinden dolayı kalitesiz embriyo elde edildi ve tutunamadı diye açıkladılar.bu durum poli kist hastalarında görülebiliyormuş...ocak ayında raporda çıkararak IVFyani ilaçlı tüp bebek düşünüyorum raporsuz 5500tl raporla 2700tl ye yapıyorlar.çok fazla umudum yok ama deniyicem.benim için dua edin...

merhaba,ben poli kist hastasıyım , eşimde hareket yavaşlığı ve şekil bozukluğu var. bende orada tedavi görüyorum.1 kez aşılama yapıldı tedavi iptal edildi, yumurtalar fazla sayıda gelişmişti ilacın dozu düşürülünce bu defa olumsuz sonuç alındı.2.tedaviyi IVM olarak belirledik,yani ilaçsız tüp bebek, 2800tl maliyeti...bunu özel yaptırdım raporla olunca 1200 tl alıyorlar.sonuç negatif oldu yumurta kalitesizliğinden dolayı kalitesiz embriyo elde edildi ve tutunamadı diye açıkladılar.bu durum poli kist hastalarında görülebiliyormuş...ocak ayında raporda çıkararak IVFyani ilaçlı tüp bebek düşünüyorum raporsuz 5500tl raporla 2700tl ye yapıyorlar.çok fazla umudum yok ama deniyicem.benim için dua edin...

allahım tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin tatlım inşallah bu seferki tedavin başarılı olur ve bebişin göbüşüne gelir
ayrıca yapmış olduğun ayrıntılı açıklama için çok teşekkür ederim canım
bizim gibi bi sürü insan var ilerleyeceği yolda herşeyi detaylarıyla öğrenmek için
tedavi sürecinide bizimle paylaşırsan daha çok sevinicem opuyorumnanaktan

eylülcüm tedavin ne zaman biticek ve sonucu ne zaman öğreniceksin inşallah bu sefer olucak canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

huzeyfe dün gittim doktora herşey güzel gidiyor ek başka iğnelere başladım salı tekrar gidicem perşembe yumoşlarım toplanacak transferim hangi gün yapılır bilmiyorum gelişmelerine göre arıyorlar sonucum transferden 12 gün sonra belli oluyor
amin canım amin inşallah bu sefer olucak sağol

geçmiş olsun inşallah bir dahaki sefere tedavin güzel olurda kavuşursun bebeğine
herşeyin zor olduğunu biliyorum ama zor da olsa sabır gerekiyor çünkü yapacak başka bir şey olmuyor
inşallah bundan sonra herşey yolunda gider

allahıma binlerce şükürler olsun bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :nazar: :nazar: :nazar:
inşallah sağlıkla tamamına erdirip kollarıma almayıda nasip eder rabbim
darısı tüm isteyen herkesin başına inşallah :Saruboceq:

[

herkesin şunu bilmesinde fayda var diye düşünüyorum benim arkadaşım trabzonda tüp bebek merkezinde çalışıyor ve inanarak bilerek yaşayarak başarı yüzdelerine dayanarak söylüyorki karadeniz hastanesinin tecrübeli ekibinin kurmuş olduğu Clınart tüp bebek ve kadın sağlığı merkezi karadeniz ve çevre illerinde yaşayanlar için bir şansdır diyor bu teknoloji ve bu donanıma sahip merkezlerin sayısı çok az diyor ,donanım laboratuar teknolojisi uzmanların kalitesi ve işinin en iyisi olması karadeniz için bulunmaz bir şans bu merkez çooook ailenin yüzünü güldürecek,

QUOTE=eylul08;9576515]iki düşük yapmışsın çok üzücü gerçekten inşallah bundan sonra herşey daha güzel olur
ben aşılamada 700 civarı iaçlara 450 de aşılama için ödedim ama ilaç parasının yüzde 70 ini falan geri ödediler ben başka şehirden gittiğim için bir de devlet memuru olduğumdan ilaç parasını hep ödedim sonra geriye ödendi büyük kısmı sen ssklı olduğundan sadece yüzdesini ödersin aşılama da en fazla 1 milyarın çıkar belki de okadar da çıkmaz
ama tüp bebek öğle değil ben rapor almadan yaptırdım rapor için tekrar aşılama yaptırmam ve sonra fakülteye bir kaç kere gidip gelmem gerekiyordu arada kontrollere gidiliyor benim her tedaviden sonra kistlerim oldu iki ay doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım her seferinde benim için gidip gelmek zor oluyordu 5-6 saat sürüyor çalışınca zor oluyor ben de direk tüp bebek yaptırdı maddi olarak aynı yere gelecekti zaten olmadı tabi 5.5 milyar fiyatı
ama senin yaşın genç daha aşılama yaptır önce olmazsa rapor çıkartırsın tüp bebek yaptırırsın nerdeyse yarı yarıya farkediyor hem yakında oturuyorsun sürmene uzak değil gidip gelirsin ben tüp bebek tedavisi süresince kaldım başkasında kalmak zor oluyor bakalım şimdi gidince ne yapıcaz
inşallah yardımcı olmuşumdur sana
tabi şunu da söyleyeyim karadeniz hastanesini tercih etmemin en büyük sebebi bize en yakın yerin orası olması bu sefer olması için çok dua ediyorum ama yine olmazsa ankara ya da istanbula gitmeyi düşünüyorum inşallah allahıma dua ediyorum olur da gerek kalmaz oralara gitmeye bu arada bizde bir problem yok sebepsiz yani
Allah sana da kolaylık versin inşallah sende kavuşursun bebeklerine[/QUOTE]

Bende trabzona geliyorum hayatimda ilk defa, orali degilim almanyada yasiyorum, bana bilgi veririmisiniz, tecrübelerinizi, safak beyi anlatirmisiniz

Kimse uzun zamandır yazmamis ama belki bu vesile ile canlanır burası karadeniz tüp bebek yaptiran veya yaptıracak olan var mı 2.ciyi deneyecem inşallah ama karar veremedim

Back
X