Elossa Guru Kayıtlı Üye 1 Şubat 2011 6.681 159 363 18 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Elossa #1 Arkadaşlar merhaba yeri burasımı bilmiyorum ama yöresel bir gıda olduğundan buraya açmak istedim.. karadenizde yaşayan ve bana mısır unu konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı lütfen?
Arkadaşlar merhaba yeri burasımı bilmiyorum ama yöresel bir gıda olduğundan buraya açmak istedim.. karadenizde yaşayan ve bana mısır unu konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı lütfen?
Elossa Guru Kayıtlı Üye 1 Şubat 2011 6.681 159 363 19 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Elossa #2 konum güncel....
suprensesi bir gün mutlaka... Kayıtlı Üye 22 Ocak 2009 4.822 7 158 19 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Elossa #3 Elossa .!.: Arkadaşlar merhaba yeri burasımı bilmiyorum ama yöresel bir gıda olduğundan buraya açmak istedim.. karadenizde yaşayan ve bana mısır unu konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı lütfen? Genişletmek için tıkla... canım ben trabzonda yaşıyorum mısır unu konusundada tabiki yardımcı olmaya çalışırım ,elimden ne geliyorsa canım konu neydi ?
Elossa .!.: Arkadaşlar merhaba yeri burasımı bilmiyorum ama yöresel bir gıda olduğundan buraya açmak istedim.. karadenizde yaşayan ve bana mısır unu konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı lütfen? Genişletmek için tıkla... canım ben trabzonda yaşıyorum mısır unu konusundada tabiki yardımcı olmaya çalışırım ,elimden ne geliyorsa canım konu neydi ?
Elossa Guru Kayıtlı Üye 1 Şubat 2011 6.681 159 363 19 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Elossa #4 suprensesi .!.: canım ben trabzonda yaşıyorum mısır unu konusundada tabiki yardımcı olmaya çalışırım ,elimden ne geliyorsa canım konu neydi ? Genişletmek için tıkla... özelden yazdım ççookk teşekkür ederim canım yaaa
suprensesi .!.: canım ben trabzonda yaşıyorum mısır unu konusundada tabiki yardımcı olmaya çalışırım ,elimden ne geliyorsa canım konu neydi ? Genişletmek için tıkla... özelden yazdım ççookk teşekkür ederim canım yaaa