• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KaraDeniz'e gelin gidecek ve gitmis olan hanimlar buyrun!!

ayy canım ne güzel kavuşumana az kalmış, bende aileme söyleyeceğim yakında inşallah hayırlısıyla bir adım atacağız kısmetse :16:

ayy canım ne güzel kavuşumana az kalmış, bende aileme söyleyeceğim yakında inşallah hayırlısıyla bir adım atacağız kısmetse :16:

inş cnm bnm ki asker 4 ayımız kaldı bekliom işte :16:

az kalmış canım yaa beklemeke güzeldir :16: benimki kocaelindeydi komşuyduk biz :17: ama kriz dolayısıyla memleketi samsuna döndü. :14:

az kalmış canım yaa beklemeke güzeldir :16: benimki kocaelindeydi komşuyduk biz :17: ama kriz dolayısıyla memleketi samsuna döndü. :14:

samsun güsel yer rahat edersin cnm :70:

çok teşekkür ederim canım içim rahatladı :71:

sen gönlün rahat git cnm bak bende uzağa gitcem ama insanın sevdiği yanında olunca herşey güsel olur :16:

kesinlikle öyle canım. herşey çok güzel olacak inşallah :1:

ooooooooo annem çoktann yaptı müzelikler yani :1: seninkiler hazırlıklar nasıl gidiyor ? :52:

burası çok güzel site sonuna kadar çok faydalanıcam sanırım :)

Son düzenleme:
ooooooooo annem çoktann yaptı müzelikler yani :1: senin hazırlıklar nasıl gidiyor ? :52:

çoğu şeyim tamam cnm beyaz eşya mobilya fln kaldı onu da aşkımla beğecez işte ıvır zıvırların için çeyiz topiğimde topiğim var bakablrsn :16:

hatice alttan alttan bakma sohbete katıl tatlım :16:

çok meraklıyımdır hemen bakıyorum tatlımm :52:

Ben de Rize'ye gelin gideceğim 2013-14 civarında. Allah nasip ederse.

Hoş bulduk. Ben okuyorum şu an gündemde çeyiz felan yok ama yavaş yavaş birşeyler oluyor :)

Back
X