Karadeniz'li erkekler

jonquilla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
143
5
118
Karadeniz'li erkekler çok çabuk kavga etmeye, parlamaya meğilli mi oluyor? Bir de hep üstünlük kurmak istiyorlar, hep onlar haklı, izin almadan kendi kafalarına göre hareket ediyorlar. Nezaket kurallarını pek bilmiyorlar. İdrakları çok zayıf, geç anlıyorlar.

Ay ne bileyim,herkes böyle değildir tabi ama Cuma günü, işyerinde Kardenizli biriyle saçma sapan birşeyi çok uzatması yüzünden tartıştım. Sinir oldum.

Daha önce de lisede Karadeniz'li bir Fizik hocamız vardı, diliyle yaralardı insanları, söylediğim şeyler karşıdakinin kalbini kırar mı diye düşünmeden konuşur ve karşıdaki insanları aşağılardı, eleştiriye gelemez, tartışma çıkarırdı.

Bi tane de Karadenizli bir çocuğa aşık olmuştum. Onun da sevgilisi olduğu halde bana da bakıyormuş. Ben artık korkuyorum, önyargılarım var.

sadece hissettiğim duyguları yazdım, bölgeye yönelik birşeyim yok.ama genel itibariyle hep birbirine benziyor tanıdıklarım, ya da benim karşıma böyle insanlar çıktı, daha iyi tanıyanların yorumlarını merak etiğim için yazmıştım, hakaret etmek amacında değilim.

Karadeniz erkeği candır.Sana kalas olanı denk gelmiş bi kişi yüzünden tüm Karadenizi yargılayamazsın.Hem ayrıca işin gücün tükendi bunu mu dert ettin kendine

bende karadenizliyim. ayrıca karadeniz insanlarını sıcak ve samimi de bulurum. karadeniz , doğu vs. gibi düşünmemek lazım her yerden anlaşamayacağımız, sinirli, farklı kişiliklere sahip insanlar var sonuçta.

idrakları cok zayıfmış geç anlıyolarmış,arkadaş bilimsel açıklamayı yaptı bize laf düşmez

Aynen katılıyorum. Eşim de Karadenizli. Severek evlendik. Ama her gün kavga ediyoruz. Ne kadar gidecek böyle bilmiyorum. Elbette bende de sorunlar vardır ama çabuk parlamaları vs gerçekten çok fazla. Ben huzur isriyorum. Ama bizde kalmadı maalesef

Karadenizli erkekler zordur, huysuzdur.
Anlaşmak sanat işidir resmen. :)

Ama tüm huysuzluklarına rağmen çok eğlenceli, neşeli insanlar olduklarından
sizi kendisine bağlamayı iyi bilirler.
Sevdiklerinde çok sahiplenirler,sevgileriyle boğarlar hatta.

Bir çekicilikleri vardır, tüm huysuzluklarına rağmen katlanırsınız.

Her yerin sorunlusu sorunsuzu mevcut.
Bir de gülü seven dikenine katlanır. :)

konu başlığını görünce hemen bakmak istedim çünkü nişanlım Karadenizli ve gerçekten çok çabuk parlıyor çok çabuk sönüyor :)) kızlar benim sevdiğimde sinirli agresif en küçük tartışmayada en büyük tartışmayada aynı tepkiyi alıyorum, kalp kırmaya pek korkmuyor bende bu durumdan şikayetçiyim ama sakinleşince maşallah subanallah sevgimizle çok mmutlu oluyoruz çok şükürler olsun sevgisi sahiplenmesi vs.. birçok özelliği kendisine çekiyor.
huzur istiyorsan onun huyunu artık kabullenmen gerektiğini biliyorsun canım, evlisin huyunu suyunu daha çok biliyorsun alttan alıp gönlünü hoş tut sana daha yakın olur böylece daha mutlu olursun inşallah.laz la evlisin yüzsüzlük et o sana kızdıktan snra git sev onu şebeklik yap sen sıcak ol oda olur inşallah

insanları yargılarken biraz düşünceli yargılamanızı rica edeceğim, 5dk görüp tartıştgınız insanı tüm karadeniz insanını katmanızı yanlış buluyorum dert diye bunu yazmanızada anlam veremedim.

küfretseniz daha kısa ve öz olurdu

arkadaşların yazdığına katılıyorum fakat eklemek istediğim şeyler var.
doğma büyüme Karadenizliyim ve üniversiteyi de başka bir Karadeniz şehrinde okudum.
sizin değerlendirmenize göre benim de şöyle bir değerlendirme yapmam gerekir:
her bölgeden neredeyse arkadaşım oldu. erkek olarak düşünürsek Karadenizli sevgilim de oldu Egeli de.
ve ben Karadeniz erkeği kadar mert olanını görmedim.
ama insanları bu şekilde ayırmaya karşıyım kesinlikle, onu da belirtmek isterim. insan insandır!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…