karakterimi ölçmüş.

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
erkek arkadaşım defalarca beni kızdırmak için uğraştı.zayıf noktalarımdan vurdu.önce kısa boylusun diye terketti.sonra uyumlu değiliz dedi gitti.döndüğünde arkadaş kalalım dedi.resti çektim tekrar ısrar etti.bir hafta önce de profil fotoğrafını değiştirmişti.ben de yorum yaptım tersledi.bir şeye mi kızdın dedim tekrar tersledi kısa kısa cevaplar verip.bana bu şekilde davranmaya hakkın yok dedim.içerlediğimi anlattım .bu kez de saçmalıyorsun,benden uzak dur dedi.ben de ağzıma geleni saydım.o da bana benim karakterimi ölçmeye çalıştığını söyledi.aylardır kasıtlı kızdırıyormuş.ama ben teti kaybetmişim.olgun insanlar en ekstrem durumlada bile efendiliğini bozmazmış.ben hakaret edere gerçek yüzümü göstermişim.beni tartmışmış.artık beraber olamazmışız.uygun olmadığımızı bir kez daha anlamışmış.ne demek oluyor tüm bunlar?

erkek arkadaşım defalarca beni kızdırmak için uğraştı.zayıf noktalarımdan vurdu.önce kısa boylusun diye terketti.sonra uyumlu değiliz dedi gitti.döndüğünde arkadaş kalalım dedi.resti çektim tekrar ısrar etti.bir hafta önce de profil fotoğrafını değiştirmişti.ben de yorum yaptım tersledi.bir şeye mi kızdın dedim tekrar tersledi kısa kısa cevaplar verip.bana bu şekilde davranmaya hakkın yok dedim.içerlediğimi anlattım .bu kez de saçmalıyorsun,benden uzak dur dedi.ben de ağzıma geleni saydım.o da bana benim karakterimi ölçmeye çalıştığını söyledi.aylardır kasıtlı kızdırıyormuş.ama ben teti kaybetmişim.olgun insanlar en ekstrem durumlada bile efendiliğini bozmazmış.ben hakaret edere gerçek yüzümü göstermişim.beni tartmışmış.artık beraber olamazmışız.uygun olmadığımızı bir kez daha anlamışmış.ne demek oluyor tüm bunlar?
sevgilinin aşırı egosundan beynine yer kalmamış demek oluyor..
şöyle adamlara ağız dolusu küfür edip suratına tükürseniz ne iyi olur..

Gerizekalı demek oluyor :63:

Çok aradın mı kardeş bunu??

Bu arada kisilik meselesinde bir miktar hakli olabilir, sinifta kalmissin sekerim. Kisa boylusun diye terk eden adamla barismissin.
adamdaki egonun yüzde biri hatunda olsaymış keske.. belki farklı olurdu.

Seni zayif noktalarindan vuran adam lafta seni denemis oyle mi ?

Belki de su yasina kadar bazi problemleri dert etmeyen sen, onun bu sacma sapan denemelerinden dolayi bir cok seyi takinti haline getirip kendini iyi hissetmeye bilirsin..

Bunun telefasi bahanesi olamaz.
Sana yasattiklari senib karakterini daha da guclendirdi.
Nasil mi..

Boyle insanlara yuz vermemen gerektigini anlamis oldun..

Kim bilir ne kadar cok takip uzuldun vaktinden gitti boyle biri icin..

Seven bir insan bu tarz hareketlerde bulunmayacağı gibi sevdiğinin olumlu olumsuz bütün özelliklerini beğenir ve asla test etmeye kalkmaz. Oldukça ukalaca bir davranış. Pes doğrusu! Kendini ne sanıyorsa??

Oynamış senle. Yedim deme sakın :KK14: Ne testi Allah aşkına deneme tahtası mısın sen?
Bi de yani o dediklerini laf diye dinledin mi? Resmen ayrılığa kılıf uydurmuş, uydururken de seni suçlu çıkarmış.
Bu tip erkeklere bayılır zaten kızlar, sürüncemeli, serzenişli bi aşk...

X