Karaktersiz biri oldum çıktım

gezge

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
5
0
27
eskiden şuanki halimin zıttıydım kimin ne kötülüğünü gördüysem ben hayatta yapmam dedim ama tek tek yaptım. insanları kırmamaya özen gösterirken şu an gamsızın teki oldum çıktım insanların kırılmalarına da anlam veremiyorum. sürekli duygularım isteklerim değişiyo ve en çok üzen de bu. bir sene boyunca sevdiğim adamın peşinden koştum çok güzel bir birlikteliğimiz olmasına rağmen sürekli elimde olmadan üzdüm. eski sevgilimin kafamı karıştırdığını söyledim ve devam edemedik çok özlemeye başladım şu sıralar. şu an o kadar pişmanım ki bütün bu yaşananlara yardımcı olursanız çok sevinirim artık kendimi böyle görmek çok üzüyo

hata yaptıgının farkına varmanda guzel bundan sonra aynılarını tekrarlamazsın..eski sevgilini uzdugunu dusunuyorsan ara konus belki tekrr baslarsın veya yaptıklarından dolayı ozur dilersin

eskiden şuanki halimin zıttıydım kimin ne kötülüğünü gördüysem ben hayatta yapmam dedim ama tek tek yaptım. insanları kırmamaya özen gösterirken şu an gamsızın teki oldum çıktım insanların kırılmalarına da anlam veremiyorum. sürekli duygularım isteklerim değişiyo ve en çok üzen de bu. bir sene boyunca sevdiğim adamın peşinden koştum çok güzel bir birlikteliğimiz olmasına rağmen sürekli elimde olmadan üzdüm. eski sevgilimin kafamı karıştırdığını söyledim ve devam edemedik çok özlemeye başladım şu sıralar. şu an o kadar pişmanım ki bütün bu yaşananlara yardımcı olursanız çok sevinirim artık kendimi böyle görmek çok üzüyo

Gamsız olmak iyidir ya ne dert olur ne tasa :)

Ne istediğini bilmiyorsan biraz kendini dinlemelisin bence. Eskisi aklını karıştırıyorsa, aklında o varken başkasıyla olamazsın zaten.

Kötü biri değilsin. Duygularını maskelemeden dürüstçe söylemişsin.

Gamsız olmak iyidir ya ne dert olur ne tasa :)

Ne istediğini bilmiyorsan biraz kendini dinlemelisin bence. Eskisi aklını karıştırıyorsa, aklında o varken başkasıyla olamazsın zaten.

Kötü biri değilsin. Duygularını maskelemeden dürüstçe söylemişsin.

o zamanlar öyle gelmişti eski sevgilimi rüyalarımda görmeye başladım ve aklımı karıştırdığını düşündüm çocuğa da öyle dedim yüzüne eski sevgilim de öğrenmiş bunu buluşmak istedi ama ben onunla bişeyler yaşamak istemiyorum

o zamanlar öyle gelmişti eski sevgilimi rüyalarımda görmeye başladım ve aklımı karıştırdığını düşündüm çocuğa da öyle dedim yüzüne eski sevgilim de öğrenmiş bunu buluşmak istedi ama ben onunla bişeyler yaşamak istemiyorum

İstemiyosun ama rüyanda görüyorsun. Hadi rüyanda görmen bilinçaltının bi oyunuydu diyelim gerçekte istemiyorsun, niye söylüyorsun? :KK53:

Hangisini istediğine karar ver sonra harekete geç.

Resmen beni anlatmışsin.hiç de iyi bişey değil gamsız olmak.öncedeninsanlara hayır diyemezken şimdi onları kırmak bile umrumda değilbelki hayır diyememek de normal değil ama bu da değil.gaddar oldum sanki aman banane diyorum şimdi.hiç de mutlu değilim kendimden insan böyle olmamali.kelin ilacı olsa kendine sürer o yüzden ne desem bilmem ben dua ediyorum Allahım içime gmgad merhamet ver diye.bir de kişi kınadığı şeyi yapmadan ölmezmis ne kadar da doğru.umarım bizim için herşey yoluna girer arkadaşım.hakkında hayırlısı

X