• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karaktersiz Müdür

goncammm48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
1.263
999
73
Arkadaşlar merhaba kamudayım malum esnek çalışma çıktı biz iki kişiyzi ofiste bir de müdür! var ama ne müdür..adam zaten süreklii ağzında dedikodu muhabbetler dinlemek istemiyoruz gelip geçerken hep başkaları hakkında konuşuyor..mesela ofise biri geliyor yıkama yağlama arkasından o çıktıktan sonra bunu da hiç sevmem çok salak diyor.hiç bişey bildiği yok işler bizim üzerimizden yürüyor akşama kadar chat yapıyor o kısmı eşini ilgilendirir. gelgelelim knuya biz dönüşümlü çalışmaya başladığımız için ben geldiğimde diğer arkadaş olmuyor o varken ben olmuyorum ona bnm hakkımda konuşuyor bana onun hakkında bu artık katlanılmaz oldu ve bizim arkadaş olduğumuzu birbirimize söyleyebileceğimizi düşünmüyor konuşturmamaya çalışıyoruz en azından tavrımı koyup bn sert cevap vericem artık yakında en azından müdürdür diye saygı gösterdim ama haketmiyor sinirlerimiz çok gerildi üçümüz yüzleşip adamı utandıralım diyoruz sizce? yani birbirimize söylediğimizi bilsin

Son düzenleme:
Adam müdür üçünüzün başı yanmasın🤷‍♀️
müdür olmuşta adam olup karakter oturmamış yazık

Arkadaşlar merhaba kamudayım malum esnek çalışma çıktı biz iki kişiyzi ofiste bir de müdür! var ama ne müdür..adam zaten kadın gibi süreklii ağzında dedikodu bayansal muhabbetler dinlemek istemiyoruz gelip geçerken hep başkaları hakkında konuşuyor..mesela ofise biri geliyor yıkama yağlama arkasından o çıktıktan sonra bunu da hiç sevmem çok salak diyor.hiç bişey bildiği yok işler bizim üzerimizden yürüyor akşama kadar chat yapıyor o kısmı eşini ilgilendirir. gelgelelim knuya biz dönüşümlü çalışmaya başladığımız için ben geldiğimde diğer arkadaş olmuyor o varken ben olmuyorum ona bnm hakkımda konuşuyor bana onun hakkında bu artık katlanılmaz oldu ve bizim arkadaş olduğumuzu birbirimize söyleyebileceğimizi düşünmüyor konuşturmamaya çalışıyoruz en azından tavrımı koyup bn sert cevap vericem artık yakında en azından müdürdür diye saygı gösterdim ama haketmiyor sinirlerimiz çok gerildi üçümüz yüzleşip adamı utandıralım diyoruz sizce? yani birbirimize söylediğimizi bilsin

Sizce bunu yapan insanin utanmasi olur mu? Bence olmaz. Is disinda konusmayin.

Her iş yerinde aynı şeyi uyguluyolar, zaten arkasından söylüyor ki onun yerine birileri söylesin kendisi uğraşmasın. Çoğu aynı taktikleri uyguluyor farkındaysanız. Siz işinize bakın boşverin. İş arkadaşlarınızdan duyup sen bana böyle böyle demişsin gibi bir şey de yapmayın yüzünüze söylemedikçe. Konuşsun boşverin. Umursamayın. Mobbing heryerde var, her iş yeri aynı ülkede hemen hemen.

İşinizi yapın iş dışında muhabbete girmeyin, konuşursa da hımm, evet, aaa , tabi tabi deyip geçiştirin.

Başlangıç cümlelerinizin tamamı kadınları aşağılar nitelikte.
Dedikodu kadınlara mal olamaz, kötü bir alışkanlık, kötü insan alışkanlığı.
Okumuş etmiş insansınız, hayatınızda bayansal diye bir şey duydunuz mu gerçekten?
kadınsaldır o.
Kadın gibi dedikodu diyebiliyorsunuz, kadın demekten utanmayın.

aynen bnden için fazla zayıfladı diyormuş o arkadaşım için de bana aşırı kilolu diyor bayansal muhabbet olmuyor mu yanlışmıyım erkek kişisinin özellikle de müdürün diyeceği şeyler mi
Kadınsal muhabbet demek daha doğru. Ama kilo muhabbetini erkekler de bolca yapiyo bence

Okumuş etmiş insansınız, hayatınızda bayansal diye bir şey duydunuz mu gerçekten?
kadınsaldır o.
olabilir evet hatalı giriş yapmış olabilirim fakat öyle de bir gerçek var bnm onayladığım sevdiğim bişe asla değil bir kadın olarak ama bunu genellikle kadınlar yapıyor köy yerinde özellikle kayınvalidem köyde oturuyor komşular bir araya gelip sürekli dedikodu ve irrite oluyorum baştan aşağı herkesi çekiştiriyorlar kaçıp gidiyorum ordan bu adamın da onun bunun hakkında yanımda konuşmasına da tahammülüm yok sırf müdür diye dinlemek zorundaymışım gibi dinledim yıllardır

kadınsaldır o.
vah vah tüh Türkçem kıt maalesef ama mühendisim ve alanımda iyiym sadece demekki affola

Emin olun dedikodunun kadını erkeği yok. O yüzden “kadın gibi dedikoducu vs” bu tip kalıpları bırakmamız lazım artık.
Konuya gelecek olursak keşke siz de bu “bayansal muhabbetler” dönerken konu ile ilgilenmediğinizi belirtseydiniz. Muhabbet buralara gelmezdi. Ne de olsa diyalog iki kişi ile yapılır. Siz ilgilenmezseniz müdür bey monolog yapmaktan sıkılır belli bir süre sonra.

Back
X