karaktersizlik mi kiskandirma cabasi mi...

miyavdeseyeter

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
242
21
318
35
İstanbul
oncelikle meraba kizlar daha 1 gun once iliskiyi bitiren sevgilim ayrilik ertesi daha cidden tam 1 gun olmadan en yakin arkadasimi eklemis .. bana artik naptiginla ilgililenmiyorum diyip bitirmisti yani bu durumdan bisiy anlamali miyim.. icimdeki polyanna kiskandirmak olabilir diye dusunurken -cunku bitirirken fazla debelenmedim- icimdeki seytan ise seni salladi arkadasinin pesinde nihaha diyor:( oyle cikmazdayim ki... yaptiginin karaktersizlik oldugunu dusunmeden duramiyorum inanilir gibi diil ..

oncelikle meraba kizlar daha 1 gun once iliskiyi bitiren sevgilim ayrilik ertesi daha cidden tam 1 gun olmadan en yakin arkadasimi eklemis .. bana artik naptiginla ilgililenmiyorum diyip bitirmisti yani bu durumdan bisiy anlamali miyim.. icimdeki polyanna kiskandirmak olabilir diye dusunurken -cunku bitirirken fazla debelenmedim- icimdeki seytan ise seni salladi arkadasinin pesinde nihaha diyor:( oyle cikmazdayim ki... yaptiginin karaktersizlik oldugunu dusunmeden duramiyorum inanilir gibi diil ..
Arkadaşın bu konu hakkında ne düşünüyor.O sana bu terbiyesizliği yapıyorsa bu karakterde ise sende görmezden gel hiç umursama bence o seni sallıyorsa sende onu sallaa

eğer kıskandırmaya çalışıyorsa senin arkadaşını ekleyerek değerini daha da düşürmüş. yok eğer kıskandırmak değilse direk karaktersizlik. boşverin hiç ses etmeyin

Arkadaşın kabul etmiş mi..
Sana danışmadan böyle bir iş yaptıysa ; hem çocuğu hem de arkadaşını hayatından çıkar..

hadi o karaktersizde arkadaşın ne. o neden ekliyor. önce şu arkadaşlığını sorgula...

Arkadaşın bu konu hakkında ne düşünüyor.O sana bu terbiyesizliği yapıyorsa bu karakterde ise sende görmezden gel hiç umursama bence o seni sallıyorsa sende onu sallaa

arkadasim da en az benim kadar sasirdi acaba seni benden mi takip edicek o yuzden mi ekledi dedi sonra biraz daha dusununce acaba kiskandirmak icin mi senin sinirini bozmak icindir dedi bilemedim ben.. ne kiskandirmak ne baska bisiy yaptigi dupeduz karaktersizlik ben buna kanaat getirdim ..

kesinlikle canim omrumde boyle sey gormedim hadi yine ekleme de demiyim bari bi hafta kadar gecsin oyle ekle.. master yapmis karaktersizlikte resmen...

söyle düsün, sen kalkip onun erkek arkadasini eklesen affedersin ama senin icin ne der ne düsünürler? iste anlaki o kadar igrenc birsey onun yaptigi ve sevinmelisin yol yakin iken gercek yüzünü karekterini gördügün icin

Allah Allah bana asıl garip gelen sevgilin senin en yakın arkadaşını çoktan eklemiş olması gerekmez miydi?

Mesela benim eski sevgilim facebookumda yoktur ama yakın arkadaşları vardır.
Hatta daha geçen gün başka bir yakın erkek arkadaşı beni eklemiş,kabul ettim.
Bunda nasıl bir artniyet olabilir ki?

Back
X