- Konu Sahibi miyavdeseyeter
-
Arkadaşın bu konu hakkında ne düşünüyor.O sana bu terbiyesizliği yapıyorsa bu karakterde ise sende görmezden gel hiç umursama bence o seni sallıyorsa sende onu sallaaoncelikle meraba kizlar daha 1 gun once iliskiyi bitiren sevgilim ayrilik ertesi daha cidden tam 1 gun olmadan en yakin arkadasimi eklemis .. bana artik naptiginla ilgililenmiyorum diyip bitirmisti yani bu durumdan bisiy anlamali miyim.. icimdeki polyanna kiskandirmak olabilir diye dusunurken -cunku bitirirken fazla debelenmedim- icimdeki seytan ise seni salladi arkadasinin pesinde nihaha diyoroyle cikmazdayim ki... yaptiginin karaktersizlik oldugunu dusunmeden duramiyorum inanilir gibi diil ..
oncelikle meraba kizlar daha 1 gun once iliskiyi bitiren sevgilim ayrilik ertesi daha cidden tam 1 gun olmadan en yakin arkadasimi eklemis .. bana artik naptiginla ilgililenmiyorum diyip bitirmisti yani bu durumdan bisiy anlamali miyim.. icimdeki polyanna kiskandirmak olabilir diye dusunurken -cunku bitirirken fazla debelenmedim- icimdeki seytan ise seni salladi arkadasinin pesinde nihaha diyoroyle cikmazdayim ki... yaptiginin karaktersizlik oldugunu dusunmeden duramiyorum inanilir gibi diil ..
hadi o karaktersizde arkadaşın ne. o neden ekliyor. önce şu arkadaşlığını sorgula...oncelikle meraba kizlar daha 1 gun once iliskiyi bitiren sevgilim ayrilik ertesi daha cidden tam 1 gun olmadan en yakin arkadasimi eklemis .. bana artik naptiginla ilgililenmiyorum diyip bitirmisti yani bu durumdan bisiy anlamali miyim.. icimdeki polyanna kiskandirmak olabilir diye dusunurken -cunku bitirirken fazla debelenmedim- icimdeki seytan ise seni salladi arkadasinin pesinde nihaha diyoroyle cikmazdayim ki... yaptiginin karaktersizlik oldugunu dusunmeden duramiyorum inanilir gibi diil ..
hadi o karaktersizde arkadaşın ne. o neden ekliyor. önce şu arkadaşlığını sorgula...
aynen bu daha doğru tespit
Arkadaşın kabul etmiş mi..
Sana danışmadan böyle bir iş yaptıysa ; hem çocuğu hem de arkadaşını hayatından çıkar..
eğer kıskandırmaya çalışıyorsa senin arkadaşını ekleyerek değerini daha da düşürmüş. yok eğer kıskandırmak değilse direk karaktersizlik. boşverin hiç ses etmeyin
kiskandirmaninda bir adabi olur degilmi? Kiskandirmak icin bile olsa arkadasini secmesi düsünsene....... Karektersizlik bencede!!!
Arkadaşın bu konu hakkında ne düşünüyor.O sana bu terbiyesizliği yapıyorsa bu karakterde ise sende görmezden gel hiç umursama bence o seni sallıyorsa sende onu sallaa
kesinlikle canim omrumde boyle sey gormedim hadi yine ekleme de demiyim bari bi hafta kadar gecsin oyle ekle.. master yapmis karaktersizlikte resmen...
söyle düsün, sen kalkip onun erkek arkadasini eklesen affedersin ama senin icin ne der ne düsünürler? iste anlaki o kadar igrenc birsey onun yaptigi ve sevinmelisin yol yakin iken gercek yüzünü karekterini gördügün icin
Mesela benim eski sevgilim facebookumda yoktur ama yakın arkadaşları vardır.
Hatta daha geçen gün başka bir yakın erkek arkadaşı beni eklemiş,kabul ettim.
Bunda nasıl bir artniyet olabilir ki?
Herkes icin yanlis bir erkek bence 1 gunde kurtarmissin pacani bu senin icin iyi dusunme bile
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kevser
Allah Allah bana asıl garip gelen sevgilin senin en yakın arkadaşını çoktan eklemiş olması gerekmez miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?