• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karamaya kefir kullananınız var mı?

squaattt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
87
4
28
İstanbul
Arkadaşlar karamaya kefir kullanan var mı aranızda ben sipariş etmeyi düşünüyorum ama pek emin olamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben dün sipariş ettim . bence sipariş eden ve kullanan herkez yazsın. bakalım ne kadar vericez.

Eveet lütfeen bi fayda görürseniz yazın kızlaar. bende haftaya sipariş edicem inşallah bi faydasını görürüm. astımada iyi geliyomuş inşallah bakalım :)

Eveet lütfeen bi fayda görürseniz yazın kızlaar. bende haftaya sipariş edicem inşallah bi faydasını görürüm. astımada iyi geliyomuş inşallah bakalım :)

Ben de 6 lı paketten sipariş etim. Az önce elime ulaştı. Yarın sabahtan itibaren aç karnına 2 bardak içecem. Sonuçları aktaracam kızlarrr, bence de lütfen herkes paylaşşın gözlemlerini :40:

Ben de 6 lı paketten sipariş etim. Az önce elime ulaştı. Yarın sabahtan itibaren aç karnına 2 bardak içecem. Sonuçları aktaracam kızlarrr, bence de lütfen herkes paylaşşın gözlemlerini :40:

hadi bakalım inşallah zayıflarsında bizde zayıflarız tatlımmm :) yarında yazar mısın nasıl hissettiğini açlık tokluk durumunu tadını filan :)

bende arkadaş tavsiyesiyle aldım. herkes çok methediyor. bu evde yapılan kefirden değil. çok özel bir ürün
tadıda çok güzel. ben memnunum.

günde ne kadar içilmesi gerek peki? 6'lı paket ne kadar süre gider ki? meral ediorum kullananların sonuçlarını, bitkisel haplardan bin kat iyidir:49:

Günaydın arkadaşlar;

Karamaya kefirim dün elime ulaştı. Ben 6 lı paketten sipariş etmiştim. 1 şişesi 0,75 lt, cam şişede. Günde 2 bardak içsek, bir şişe 2 gün gider. Ben bu sabaha aç karnına 2 su bardağı kefir içerek başladım. Tadı gayet güzel, bildiğiniz kefir tadı. 45 dakika sonra da Dukan ekmeğiyle peynirli sandviçimi yapıp yedim. Tabi 2 bardak kefir + sandviç, midem çok doldu, şu anda acayip tokum. Onun dışında ben zaten rutin günde 1 kez sabahları kahvaltıdan sonra wc ye giderim, o ok :) Ama ilerleyen saatlerde bağırsaklarımda nasıl bir etkisi olacak bakalım.

Şimdilik bu kadar kızlarrr, olursa diğer gelişmeleri de yazarım. :54:

Günaydın arkadaşlar;

Karamaya kefirim dün elime ulaştı. Ben 6 lı paketten sipariş etmiştim. 1 şişesi 0,75 lt, cam şişede. Günde 2 bardak içsek, bir şişe 2 gün gider. Ben bu sabaha aç karnına 2 su bardağı kefir içerek başladım. Tadı gayet güzel, bildiğiniz kefir tadı. 45 dakika sonra da Dukan ekmeğiyle peynirli sandviçimi yapıp yedim. Tabi 2 bardak kefir + sandviç, midem çok doldu, şu anda acayip tokum. Onun dışında ben zaten rutin günde 1 kez sabahları kahvaltıdan sonra wc ye giderim, o ok :) Ama ilerleyen saatlerde bağırsaklarımda nasıl bir etkisi olacak bakalım.

Şimdilik bu kadar kızlarrr, olursa diğer gelişmeleri de yazarım. :54:

merakla bekliorum. ben de alıcam galiba. bu ara kilo vermem iyice durdu. sadece sabhaları içeceksin o zaman? özel bi diyet uyguluyacak mısın yoksa dukan'a devam mı?

merakla bekliorum. ben de alıcam galiba. bu ara kilo vermem iyice durdu. sadece sabhaları içeceksin o zaman? özel bi diyet uyguluyacak mısın yoksa dukan'a devam mı?

Evet şimdilik sadece sabahları içecem. Aslında fiyatı bu kadar pahalı olmasaydı gün içinde de içerdim :43: Sonuçta bu da bir süt ürünü ve benim Dukan için uygun. Ben aynen Dukan'a devam canım :)

bu sitede birisi kullanmış ve 18 kg vermişti yanlış hatırlamıorsam. ama doktor kontrolündeki onunkisi. okumuş muydun onun yazdıklarını? bir gün proteinle birlikte kefir, bir gün sebzeyle birlikte kefir tüketiyordu sanırım. ben, normal diyet listelerindeki gibi beslenip sabahları da senin gibi kefir içmeyi düşünüyorum ama yararlı olur mu, bilemiorum. aslında kitabı da varmış sanırsam.. sen yukarıda yazan sişteden mi sipariş ettin ? çok soru sordum galiba:49:

Dün erkek arkadaşımın annesiyle konuştum o 1 senede 30 kilo vermiş sürekli hareket ve yürüyüş ile ve böyle ilaçlardan filanda bilgisi var. Kefiri sordum markette satılan normal kefiride kullanabilirsin dedi. Sabah 3 patates öğlen 3 patates akşam 3 patates yiyeceksin ve her patates yediğinde kefiri içeceksin dedi. 3 gün olmadı 5 gün içinde inanılmaz derecede inceldiğin fark ediliyomuş zaten :) ama ben bu siteden alıcam :)

bu sitede birisi kullanmış ve 18 kg vermişti yanlış hatırlamıorsam. ama doktor kontrolündeki onunkisi. okumuş muydun onun yazdıklarını? bir gün proteinle birlikte kefir, bir gün sebzeyle birlikte kefir tüketiyordu sanırım. ben, normal diyet listelerindeki gibi beslenip sabahları da senin gibi kefir içmeyi düşünüyorum ama yararlı olur mu, bilemiorum. aslında kitabı da varmış sanırsam.. sen yukarıda yazan sişteden mi sipariş ettin ? çok soru sordum galiba:49:

Ben bu kefiri "103 ten 82 kiloya indim" diye bi link var, ordaki arkadaş sayesinde öğrendim. O da diyetisyene gitmiş ve bu kefiri de o doktor önermiş, diyet listesiyle beraber. Ben Dukan yapıyorum, bu kefiri de belki bi katkısı olur diye aldım. Bence sen de kendi diyetinle beraber kullanabilirsin yada dediğim o linke tıkla bir oku diyeti. Bence sabah 2 dilim ekmekle klasik bir kahvaltı, öğlen ekmeksiz ızgara-salata, akşam da ekmeksiz sebze yemeği-yoğurt, aralarda da yoğurt-ayran-az şekerli bir meyve bile yesen işe yarayabilir. Bu biraz benim Dukan'a benzedi :) Ben de 1 gün saf protein yiyip, ertesi gün de protein + sebze yiyorum. Ekmek, nişastalı ürünler, meyve ve şeker kesinlike yasak. Sabah kahvaltılık ekmeğimi de, yulaf kepeği-yumurta-yoğurt-sütten oluşan bir kreple yapıyorum. Diğer öğünlerde ekmek yemiyorum ama yemeklerimi sınırsız miktarda yiyorum.

Bu arada evet kefiri o linkten aldım. 6 şişesi 45 tl. 12 gün içecem, faydasını görürsem de yine alabilirim.

Her zaman soru sorabilirsin, hiç problem değil canım. Kolay gelsin :54:

Ben bu kefiri "103 ten 82 kiloya indim" diye bi link var, ordaki arkadaş sayesinde öğrendim. O da diyetisyene gitmiş ve bu kefiri de o doktor önermiş, diyet listesiyle beraber. Ben Dukan yapıyorum, bu kefiri de belki bi katkısı olur diye aldım. Bence sen de kendi diyetinle beraber kullanabilirsin yada dediğim o linke tıkla bir oku diyeti. Bence sabah 2 dilim ekmekle klasik bir kahvaltı, öğlen ekmeksiz ızgara-salata, akşam da ekmeksiz sebze yemeği-yoğurt, aralarda da yoğurt-ayran-az şekerli bir meyve bile yesen işe yarayabilir. Bu biraz benim Dukan'a benzedi :) Ben de 1 gün saf protein yiyip, ertesi gün de protein + sebze yiyorum. Ekmek, nişastalı ürünler, meyve ve şeker kesinlike yasak. Sabah kahvaltılık ekmeğimi de, yulaf kepeği-yumurta-yoğurt-sütten oluşan bir kreple yapıyorum. Diğer öğünlerde ekmek yemiyorum ama yemeklerimi sınırsız miktarda yiyorum.

Bu arada evet kefiri o linkten aldım. 6 şişesi 45 tl. 12 gün içecem, faydasını görürsem de yine alabilirim.

Her zaman soru sorabilirsin, hiç problem değil canım. Kolay gelsin :54:

ben meyvesiz yaşayamayanlardanım:19:. çok saol bilgilerin için. evet, okudum dün o sayfayı. pazartesi ben de sipariş edicem. klasik kahvaltıyla başlayan, dediğin menüyü yapsak bile kar bize. çok haklısın.

ben siparişi geri çektim. kendim yapmaya karar verdi kefiri. bugün aldım. akşam mayalıycam bakalım. faydasını göremezsem 3-4 hafta, o zaman satın alıcam senin kullandığın kefirden Dilekçim. seninn nasıl gidio?

kızlaaar nasıl gidiyo bi değişiklik var mı vücudunuzda yada hissediyo musunuz ve tadı nasıl kefirin?

Benim 3 şişem bitti sanırım. Ben sabahları aç karnına 2 bardak içiyorum. Zaten 2 bardakla doyduğum için kahvaltımı işte yapıyorum, hem böylece de kefirden yarım saat sonra yapmış oluyorum. Değişiklik olarak normalde günde 1 kez sabahları tuvalete giderdim, bu kefirden sonra ilk wc den yarım-1 saat sonra tekrar gider oldum. Bu sabah da ishalimsi bişeydim :17: Ceyda arkadaşımız da sanırım ilk gün çok feci cırcır olmuş, ama o her öğün öncesi 2 bardak içiyormuş. Ben tadını beğendim açıkçası, ekşi ayran gibi aynı. Şimdilik memnunum, zaten tam Dukanlık. Bu 6 lı şişe bitince bi daha alacam. En az 1 ay kadar içmeyi düşünüyorum, tam sonucunu görebilmek için :53:

Bende dün ishal oldum hemen firmayı aradım, Dedim, felaket ishal oldum. Merak etmeyin ishal olmadınız dediler, bağırsağınızdaki zararlı bakteriler düşüyor, en fazla bir kere daha olur, daha sonra düzelir dediler. Bugün düzeldim, hemde şişkinliğimde gitti. Ben memnunum, zaten fazla bi kilom yok, böyle giderse 3-4 haftaya hedeflediğim kiloda olurum. Sizin nasıl gidiyor?

Back
X