• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karamaya kefir kullananınız var mı?

arkadaşlar benim kullanmaya başlayalı bir haftayı geçti, kefire başlamadan önce çok kötü kabız olmuştum. başladıktan sonra kabızlığım biraz geçti fakat basurum olduğu için midir yoksa kefir bana yaramadımı anlamadım ama büyük tuvaletimi yaparken canım çok acıyor. aslında içtikten sonra etki etmesi gerekiyormuş. harun bey sürekli arıyor böyle bir şey olmaz diye. bir koli daha gönderdiler. ama çok da bir şey farketmedi. her öğünden önce bir bardak içmemi söyledi. günde bir defa büyük tuvaletimi yapıyorum sabahları başka yapmıyorum. ondada çok randımanlı diğil yani..
sizin nasıl söylermisiniz sadece bendemi böyle yaptı.. aslında kefirin yaptığı birşey yok hastalığımdan kaynaklı fakat. ben merak ediyorum siz kaç defa tuvalete çıkıyorsunuz ve normal mi yapıyorsunuz
.

arkadaşlar benim kullanmaya başlayalı bir haftayı geçti, kefire başlamadan önce çok kötü kabız olmuştum. başladıktan sonra kabızlığım biraz geçti fakat basurum olduğu için midir yoksa kefir bana yaramadımı anlamadım ama büyük tuvaletimi yaparken canım çok acıyor. aslında içtikten sonra etki etmesi gerekiyormuş. harun bey sürekli arıyor böyle bir şey olmaz diye. bir koli daha gönderdiler. ama çok da bir şey farketmedi. her öğünden önce bir bardak içmemi söyledi. günde bir defa büyük tuvaletimi yapıyorum sabahları başka yapmıyorum. ondada çok randımanlı diğil yani..
sizin nasıl söylermisiniz sadece bendemi böyle yaptı.. aslında kefirin yaptığı birşey yok hastalığımdan kaynaklı fakat. ben merak ediyorum siz kaç defa tuvalete çıkıyorsunuz ve normal mi yapıyorsunuz
.

Benim de 4 şişe bitti. Ben şimdilik çok memnunum. Benim rutin wc'm kahvaltıdan sonra günde 1 kezdi. Şimdi günde 2-3 oluyor. 3. yada 4. gündü galiba ishalimsi bişey olmuştum, şimdi gayet normal kıvamda canım :17: Benim eşim de fistül, ona da mayalı şeyler, baharat, alkol iyi gelmez demişler. Gerçi doktor yalanlamış, onların bi etkisi yok diye. Kefir sağlıklı bir şey canım, bence senin basurdan kaynaklı bir sıkıntın var ama yine de bir doktora gözük ve bu konuyu da sor.

Geçmiş olsun.

mrb kızlar bende bu kefirden almak istiyorum ama endişeliyim çok zor kilo veren biriyim 2 yıl geçti hala doğum kilolarımdan kurtulamadım 15 kilo fazlam var kullanan arkadaşlar kilo verdiyor mu gerçekten

merhaba bayanlar; bu karamaya kefirin den ben de almayı düşünüyorum, markette satılan hazır kefirden aldım ve 1 litre sütü biraz ısıtıp içerisine 5-6 yemek kaşığı kadar ekledim aynen yoğurt mayalar gibi ışık görmeyen bir yerde muhafaza ederek 1 gün bekledim ve çok da güzel tuttu :34:. biraz tatlı gibi oluyor 1 günde ama 2 gün bekleyince bira ekşimsi oluyor. elinde bu kefirden olan arkadaşlar bu yöntemle mayalarlarsa belki aynı tadı yakalarsınız ki zaten aktif mayalar sütü her türlü dönüştürür.

Benim de 4 şişe bitti. Ben şimdilik çok memnunum. Benim rutin wc'm kahvaltıdan sonra günde 1 kezdi. Şimdi günde 2-3 oluyor. 3. yada 4. gündü galiba ishalimsi bişey olmuştum, şimdi gayet normal kıvamda canım :KK17: Benim eşim de fistül, ona da mayalı şeyler, baharat, alkol iyi gelmez demişler. Gerçi doktor yalanlamış, onların bi etkisi yok diye. Kefir sağlıklı bir şey canım, bence senin basurdan kaynaklı bir sıkıntın var ama yine de bir doktora gözük ve bu konuyu da sor.

Geçmiş olsun.

bende kabızım kroni derecede bende içsem faydası olur mu acaba ve zayıflatıyor mu
başka kefir içsem our mu

Back
X