E eellaa88 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2014 3 0 1 Eskişehir 20 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eellaa88 #1 saçlarım suanda karamel bakır karışımı birşey karamel ve fındık kabugunu karıştrıp byamak istyorum sizce nasıl bir renk çkar ??
saçlarım suanda karamel bakır karışımı birşey karamel ve fındık kabugunu karıştrıp byamak istyorum sizce nasıl bir renk çkar ??
nazceylan28 Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2014 21 1 6 39 30 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi eellaa88 #2 eellaa88 .!.: saçlarım suanda karamel bakır karışımı birşey karamel ve fındık kabugunu karıştrıp byamak istyorum sizce nasıl bir renk çkar ?? Genişletmek için tıkla... bende fındık kabuğu yapacağım ama ne çıkar renk bilmiyorum . kızıllı mı turunculu mu . kendi saç rengimin fotosunu atıyorum
eellaa88 .!.: saçlarım suanda karamel bakır karışımı birşey karamel ve fındık kabugunu karıştrıp byamak istyorum sizce nasıl bir renk çkar ?? Genişletmek için tıkla... bende fındık kabuğu yapacağım ama ne çıkar renk bilmiyorum . kızıllı mı turunculu mu . kendi saç rengimin fotosunu atıyorum