Karamel latte arkadaşımız iiçin yasin serif okumasi

Yaa canım benim cok teşekkür ederim nasıl mutlu oldum bu mesajına Allah razı olsun sende evladını sağlıkla kucagına al inşallah
313 ayetel kürsi okuyodum okudugunun sayısını eklicem teşekkür ederim

Pare canim yeni gordum etiketi kusura bakma. Musait oldugumda okuyabilirsem yazarim. Allah saglikli ve uzun omurlu evlatlar nasip etsin insallah.

@karamel Latte Kuzuuum neler duyuyorum ayy hadi inşallah herşey hayırlı güzel olsun
1 yasin de ben okuyacağım Rabbim kabul etsin inşallah çokça amiiiiiiin

@karamel Latte Kuzuuum neler duyuyorum ayy hadi inşallah herşey hayırlı güzel olsun
1 yasin de ben okuyacağım Rabbim kabul etsin inşallah çokça amiiiiiiin
Sağol perim yazıyorum hemen
Evet evet bu aşamaya geldik genetikten sağlıklı gelmesi kaldı dua et

Sağol perim yazıyorum hemen
Evet evet bu aşamaya geldik genetikten sağlıklı gelmesi kaldı dua et
Cok çok duamdasin canımın içi
Annem geldi bugün bende onada diyim dua etsin İnşallah temiz çıkar herşey güzel olur

Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin İnşallah

@karamel Latte canim okunacak destek olunacak varsa müsaitim okuyabilirim

@karamel Latte canim okunacak destek olunacak varsa müsaitim okuyabilirim
Ah kuzum çok teşekkür ederim bu ince düşüncen için
Benim bitti @Nau Nau n aldığı 10 taneden 5 6 tane kaldı ben ona yardım edip okuyacagım bitiririz biz Allah razı olsun dua et yeter

Ah kuzum çok teşekkür ederim bu ince düşüncen için
Benim bitti @Nau Nau n aldığı 10 taneden 5 6 tane kaldı ben ona yardım edip okuyacagım bitiririz biz Allah razı olsun dua et yeter
@Nau Nau canısı kaldıysa yazın okuyayım benim de desteğim olsun

Ya bitanesiniz siz
Benim kankim cevap versinde ozaman bölüşelim kalanı da
Evet bitanedir o rabbim hiç darda koymasın onu da seni de . Ne zaman dua da sıkışsam hep yardım etti bana @penyez83

5 tane kaldı hızır gibi yetiştin yine allah razı olsun
Evet bitanedir o rabbim hiç darda koymasın onu da seni de . Ne zaman dua da sıkışsam hep yardım etti bana @penyez83
Ahhh canım sizlerde bitanesiniz hep dualarda buluşalım ALLAH sizlerden de razi olsun

3 yasin Şerif alıyorum okuyunca yazarım

Ahhh canım sizlerde bitanesiniz hep dualarda buluşalım ALLAH sizlerden de razi olsun

3 yasin Şerif alıyorum okuyunca yazarım
Tamamdır canım kalan 2 yi de ben alıyorum ve bitiyor
@Nau Nau bitti kuzum seninde okuyanların da diline yüreğine sağlık Allah razı olsun hepinizden

Allah razı olsun rabbim dileyen isteyen layık olan her kadına evlat nasip etsin. Senin de çektiğin sıkıntıların mükafatını versin canım arkadaşım

@karamel Latte canım akşam aldığım 3 yasini okudum ALLAH kabul etsin
Sonuçlarınız güzel gelsin sağlıklı sıhhatli Salih ve saliha evlatlarınız olsun İNŞAALLAH

Dualarda buluşmak umuduyla ALLAH'a emanet olun

`