Bencede aynı renge boya. Açık küllü kumral daha iyi çünkü açıcı kullanmamışsın. Küllü kumral koyu olur. Sürekli boyayınca rengi iyice oturur zaten. Doreliklerde 3-4 yıkamada gider zamanla daha doğallaşır. Ama saçların gür gibi görünüyor 2 kutu alman şart.
Dorelikler falan olunca kafam karıştı biraz ama yine aynı yapmak daha iyi olur.. beğenmezsem 1 ay kullanır küllü kumrala boyarım kendi rengime yakın bir renge dönerim.
Bencede aynı renge boya. Açık küllü kumral daha iyi çünkü açıcı kullanmamışsın. Küllü kumral koyu olur. Sürekli boyayınca rengi iyice oturur zaten. Doreliklerde 3-4 yıkamada gider zamanla daha doğallaşır. Ama saçların gür gibi görünüyor 2 kutu alman şart.
Dorelikler gitcekse süper ozaman sevmedim onları :) saçlarım gür dediğin gibi 2 kutu tam yeter. renk oturursa yazında uçlara doğru baljaj atarım belki.
Evet ben doreliklerin her türlü olacağını söylemiştim :) onun için açma işlemini önerdim. Dikkatimi çekti açma işlemi olmayınca saçın doğal rengi istediği kadar açık olursa olsun her türlü o derelikler oluyor ve doğallıktan biraz uzak duruyor. Saçların güzel bir tona ulaşınca uçlara attıracağın balyajlar süper duracak emin olabilirsin..
Google'dan Vanessa Hessler ın saç rengine bakabilirsin çok güzel bir renk. Gerçi ten rengini bilmiyorum ama yapabilirsen öyle bir renk yaptır bence :)
Evet ben doreliklerin her türlü olacağını söylemiştim :) onun için açma işlemini önerdim. Dikkatimi çekti açma işlemi olmayınca saçın doğal rengi istediği kadar açık olursa olsun her türlü o derelikler oluyor ve doğallıktan biraz uzak duruyor. Saçların güzel bir tona ulaşınca uçlara attıracağın balyajlar süper duracak emin olabilirsin..
Google'dan Vanessa Hessler ın saç rengine bakabilirsin çok güzel bir renk. Gerçi ten rengini bilmiyorum ama yapabilirsen öyle bir renk yaptır bence :)
Beyaz tenliyim. Doreler gitsin birazda renk otursun bir iki kez boyamadan sonra balyajı yaıtrcam.
güneşte de açılır heralde bu renk daha doğallaşır ozaman. şimdi kötü ama sonra iyi olcak bakalımmmm :)
Arkadaşımın saçıda tarçın bakırdı.. Kuaförler küllü kumral için bile olmaz demişlerdi ama çok doğal küllü kumral oldu.. Kızıl bakırdan bile zor bir renk.. İşin gerçekten de zor. İmkansız değil ama zamanla olacak bir renk maalesef.. 2 ay boyamaman senin için bir avantaj çünkü epey akmıştır rengi.
Soruna gelince kızıl saça açıcı kullanınca yine kızıl tonlar çıkıyor ama bakıra çalan kızılımtraklar. Sarı yapmanı tavsiye etmem sarının hoş olmayan bir tonu çıkar ortaya.. Küllü kumral yapıp bir süre onu kullanıp sarıya öyle geçmenden yanayım. Eklediği resimlerle ne demek istediğimi anlatabilirim umarım.
Saçların solda ki kızıl tonlarındaysa açıcı ile sağda ki rengin tonları çıkar...
Fotoğraf koyma şansın varmı Amazonlady? merak ettim senin saçlarını da
Ben haftaya 8/1 kullanıcam yine ama kafam karışıyor hep. sürekli boyamadığım için karar veremiyorum. İçine biraz 7/1 karıştırmak geçiyır içimden hep
ama herkes aynı boya kullan diyor. Peki şunu elde etmek için (tam aynısı olmaz mutlaka) yine 8/1 kullanmam gerek sanırımm