Karamel - Show Tv

DilaNaz

Körler sağırlar,birbirini ağırlar.
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
2.707
47
688
Show Tv'nin en yeni dizisi Karamel çok yakında yeni bölümüyle başlayacak.Dizide başrollerde Ahu Türkpençe, Emre Kınay, Gökhan Soylu, Ülkü Duru gibi ünlü oyuncular olacak....

Ahu Türkpençe, Lübnan’ın En İyi Yabancı Film Oscar Adayı “Karamel” filminden esinlenerek çekilen yeni dizide, bir kuaförü canlandıracak

Beş kadının buluşma yeri

Beyrut’ta beş kadın düzenli olarak bir güzellik salonunda buluşurlar... Bu güzellik salonu birkaç neslin bir araya gelip dertleştiği , şehrin en renkli mekânıdır... Kuaför dükkânı, bu birbirinden değişik ve güzel kadınların annelik, aşk ve seks hakkındaki konuşmaları ve bitmek bilmeyen güzelleşme çabalarıyla şehrin en eğlenceli yeridir...

remu9.jpg

47173702xl2.jpg

ffdqz1.jpg

ghgfgba8.jpg

alıntıdır

Merhaba kizlar, bende dizinin reklamlarini gördüm, ama dizi olduguna bir türlü karar veremedim. Aslinda reklamlari daha cok yemek progamina benziyor. Size de öyle gelmedimi.Filmi seyretmedim, ama konusunu okumustum.
Insallah carsamba ve persembe günleri olmaz´sa seyrederim. Emre Kinayin ounculugunu begeniyorum.

Merhaba kizlar, bende dizinin reklamlarini gördüm, ama dizi olduguna bir türlü karar veremedim. Aslinda reklamlari daha cok yemek progamina benziyor. Size de öyle gelmedimi.Filmi seyretmedim, ama konusunu okumustum.
Insallah carsamba ve persembe günleri olmaz´sa seyrederim. Emre Kinayin ounculugunu begeniyorum.

reklamlardan dizinin nasıl bişey olduğunu tam olarak anlayamadım artık izleyince görücezzz..........süprizzzzz

Bu dizide yayından kalktı galiba.???

ya nezamandır çıkmıyo bu dizi arada gözüm takılınca bakıyordum güzele benziyodu sanırım rant alamadılar.,özellikle bayanların hepsi şıkır şıkır takılar takıyordu zaten o dikkatimi çekmiştii...

Back
X