Çok teşekkür ederim abruşum ŞenizOyoyoyyy sahaneee...
Ellerine saglik libican,valla fotograflarda muhtsem olmus.Bayildim opuyorumnanaktan
Senin de ellerine sağlık minik kuş.. opuyorumnanaktancanim ellerine saglik bende boyle yapiyorum cheesecake mi dedigin gibi ustune istenilen sos yapilabilir.
:kedi:of yaa bu ne liboş,ağzımın suları aktı valla,müthiş görünüyor
sen dua et de ben libya da ya da sen adana da değilsin, usandırırdım heralde seni :)
Çok teşekkür ederim..Eksik olma gülüm..muhteşem bi görüntü hele işin içine karamel girdimi ağzımın sulandı hımmm...çekimlerde çok profeyonel ...emeğinize sağlık...alkisalkisalkis
Afiyet olsun tatlısı..libicim çok harika görünüyo yaa..ellerine sağlık..
Çok fenasın Libi:bbo:
Mutlaka deneyeceğim ve yaptığım zaman resmini de koyacağım,benim becerikli dostumkaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3bak işte yine yafffff ne olacağm ben libym mafoldumben ne olur benide düşün bacım bitiriosn direk yani....ellerine sağlık cnm bnm..
İnşallah dene tatlısı..of of of allahim bu ne boyle valla agzimin suyu akti haaaacokacimcoook
ne yaptin anam sen cok guzel gorunuyo gel beni ye diyo resmende simdi nerde bulup yicez
bi dilim gonder desem tozu bile kalmamistir
cok hosuma gitti insallah bende denerim birgun:lepi:
çok güzel görünüyor ellerinize sağlık
mutlaka deneyeceğim
polkek tarifinizi de yapmıştım
çok güzel olmuştu herkes beğendi
çok teşekkürler paylaşımınız içinkaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3
Eşceğzinin yanına gelirsen hepsinden bol bol yersin cicim
ahh cnm benm keşke olsaaa keşke ama istemek yetmedi işte kader..
:gitme:
Cheesecake'i çok severim ama hiç karameli denememiştim frambuazla çok güzel oluyor. Eline sağlık libyanacım yine döktürmüşsün...
harika gözüküyor...
ellerine sağlık canım istedi:) deneyecem mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?