Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar karamel saçımı hiç bi boyayla açamıyorum balköpüğü istiyorum ama istedigim kadar açılmıyo küllü sarıyla boyasam açılırmı yoksa sarı mı olur???
lütfen yardımmmmm
küllü sari ve normal açık sarıyı karıstır eşit mıktarda, bal köpüğü olur canım, ama dıplerı en son boya, ılk dıplerı boyarsan sarı olur kendı sacların.
sacın cok acık degılse bal köpüğü olur, cok acık olmasından korkuyosan kullu sarı ıle, acıok sarı yerıne normal sarıyı karıstır. dıplerın gelmesede dıplerı en son boya derın parlamasın sarı sarı
şimdi baktım canım, acık sarı 10 numaralı boya, normal sarıd 9 bence 10 ıle kullu sarı karıstır, ben sacımı karamele cevırırken 10 numarayla boyamıstım sarı falan olmadı.
benım sacım karamelden once sıyahtı:) saclarım uzadı baya sıyah yarıya ındı sonra bı kac kez cıkolata kahveye boyadım, bu sene basındada kozmetıkcımın onerısıyle colorx amrka boyanın once 7 bı ay sonra 8 sonra 9 ve en son 10 numaralı boyasıyla boyadım ama dıplerden ıtıbaren 3,4 cm sacıma her seferınde 5 numarayla boyadım gerı kalan yerlere 7,8,9 ve 10 ıle boyadım bırer ay arayla esıtlemek ıcın rengı, ondan sonrada hep 7 ıle 8.1 karıstırıp sacımın tumune uygulamaya basladım. dun tekrar boyadım ama exıtenn markasının 8.7 sı ıle 8.1 ını karıstırdım, bununla daha guzel oldu