Saç Rengi ve Saç Boyama Karamelden Balyaja. Sizce hangisi?

misscoffee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
529
89
43
Hanımlarrr

Saçlarım karamel rengi hafif kızıllık var.
Bu renkleri elde etmem mümkünmü :26:

Birde hangisi güzel sizce?
Balyaj istiyorum bunları bulabildim sadece.

$Balyajlý-Saç-Renkleri-ve-Modelleri-2014-15.webp Eki Görüntüle 1061109 $Sarah-Jessica-Parker.webp

Hanımlarrr

Eki Görüntüle 1061108 Eki Görüntüle 1061109 Eki Görüntüle 1061110

taban rengine göre değişir. karamelin koyusu var açığı var.. örnek resmin varsa koyarsan daha iyi olur. yada saç tonuna yakın birinin rengini koyarsan da olur. karamel açıldığında doreye yada bakıra çalabiliyor bazen. balyajda da aralara açma işlemi yapıldığından güzel bir ton yakalamak için kuaföre gitmek daha doğru geliyorbana. ama yok kendim yapıcam diyorsan o zaman o hizayı tutturabilmek için birinden yardım al derim. ve mümkünse mavi toz açıcı kullan o turunculaşmayı engelliyor.

KUMRAL SAÇLARDAN KARAMEL RENKLERE
SAÇ RENKLERİMİ NASIL ELDE ETTİM?
Saçlarım uzun zaman sarı tonlarda ve röfle ve balyaj yaparak kullandım.Üç senedir saçlarımı kendim boyuyorum ve istediğim tonları elde edebiliyorum.İlk aşamada renk geçişleri için saç boyalarının üzerindeki numaraların ne anlama geldiğini bilmem gerekiyordu.Tabi bu biraz ton farkı boyadan boyaya değişiyor.Örneğin, 6.34 yazan bir saç boyası kutusunda,6 rakamı yani ilk öndeki renk boyanın açıklığını yada koyuluğu yoğun olarak değiştiren renktir.6 koyu kumral oluyor.Hemen ardındaki 3 saça baskın olacak parlama yani yansımadır.3 rakamı altın parıltı vereceğini gösterir.4 ise saçın alt tonunu yani az yansıma verecek renktir 4 bakır parıltı vereceğini belirtir.Bu gibi bilgiler saç boyamada çok işinize yarar.devami ve saç resimlerimi görmek için bloğuma bakabilirsiniz ☺️👍http://styleangelwings.blogspot.com.tr/?m=1

Hanımlarrr

Eki Görüntüle 1061108 Eki Görüntüle 1061109 Eki Görüntüle 1061110

Selam...
Ben de yeni üye oldum. İlk mesajımı da sana yazayım dedim :34: Bir kaç gündür ben de saçımı boyatsam mı boyatmasam mı diye düşünüp duruyorum ve ortadaki renk var aklımda da. Bence en güzeli o :16:

Saçların ne renk şuan ortadaki renk çok güzel ombre ile elde edebilirsin ☺️👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hepsi çok güzelll:) ama iyi bi kuaförden yardım al derim ben. balyaj çok kolay bir iş değil çünkü berbat sonuçlarda çıkabiliyor.

Selam...
Ben de yeni üye oldum. İlk mesajımı da sana yazayım dedim :34: Bir kaç gündür ben de saçımı boyatsam mı boyatmasam mı diye düşünüp duruyorum ve ortadaki renk var aklımda da. Bence en güzeli o :16:

Evett bende aşık oldum resmen ona :1:
Sordum kuaföre yaparız dedi ama bakalım nolcak :)
Senin tabanda hangi renk var peki?

KUMRAL SAÇLARDAN KARAMEL RENKLERE
SAÇ RENKLERİMİ NASIL ELDE ETTİM?
Saçlarım uzun zaman sarı tonlarda ve röfle ve balyaj yaparak kullandım.Üç senedir saçlarımı kendim boyuyorum ve istediğim tonları elde edebiliyorum.İlk aşamada renk geçişleri için saç boyalarının üzerindeki numaraların ne anlama geldiğini bilmem gerekiyordu.Tabi bu biraz ton farkı boyadan boyaya değişiyor.Örneğin, 6.34 yazan bir saç boyası kutusunda,6 rakamı yani ilk öndeki renk boyanın açıklığını yada koyuluğu yoğun olarak değiştiren renktir.6 koyu kumral oluyor.Hemen ardındaki 3 saça baskın olacak parlama yani yansımadır.3 rakamı altın parıltı vereceğini gösterir.4 ise saçın alt tonunu yani az yansıma verecek renktir 4 bakır parıltı vereceğini belirtir.Bu gibi bilgiler saç boyamada çok işinize yarar.devami ve saç resimlerimi görmek için bloğuma bakabilirsiniz ☺️👍http://styleangelwings.blogspot.com.tr/?m=1

Canımm senin kadar yetenekli olaydım keşke ama kuoför olmadan yapmaya kalksam mor falan olur heralde saçlarım :1:
Bu arada baktım ama açılmıyor sayfan :44:

Tesekkür ederim arkadaşım☺️blogumu beğenmene ve takip etmene cok sevindim👍 ☺️kuaförüne güveniyorsan yaptır tabiki fakat beğendiğin modelde ombre var,loreal in ombre serisiylede sonuc alınabilir diye düşünüyorum.Resimlerini bekliyorum bende 😘

Tesekkür ederim arkadaşım☺️blogumu beğenmene ve takip etmene cok sevindim👍 ☺️kuaförüne güveniyorsan yaptır tabiki fakat beğendiğin modelde ombre var,loreal in ombre serisiylede sonuc alınabilir diye düşünüyorum.Resimlerini bekliyorum bende 😘

Ben daha moda/stil bölümünden çıkamadım :1:
Artık kuaför beceremezse öyle yaparım :)

güzel seçim yapmışsın...foto koy ama yaptırınca merak ederim ben :16::16:

Tamam önceki ve sonraki diye paylaşırım mutlaka :23:

Evett bende aşık oldum resmen ona :1:
Sordum kuaföre yaparız dedi ama bakalım nolcak :)
Senin tabanda hangi renk var peki?

Benim tabanım kahverengi. Şu ara saçım çok döküldüğü için cesaret edemedim. Biraz kendine gelsin koşacağım kuaföre :)

Back
X