karamelek01 ve tavuklumakarna'nın diyet günlüğü

karamelek01

06/02/2013
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2012
2.832
0
66
İçel Mersin
merhaba arkadaşlar
tavuklumakarna ve ben eski grup arkadaşıyız grupdan beklediğimiz desteği bulamayan biz günlük açmaya karar verdik şimdi aranızdayız bize destek çıkarsanız seviniriz

ben kasım ayından beri diyetteyim 72 ile başladım şuan 64.5 üm 62.5 e kadar düştüm fakat bu aralar hiç motivem yok bıkkınlık geldi haftaiçi gayet güzel diyet yapıyorum hafta sonu yegidi ye yapıyorum haftasonu aldığımı hafta sonu veriyorum ve böylece bir grm gelişme göstermiyorum:((( bende arkadaşım ile diyet günlüğü açmaya karar verdik böylece daha dikkat edeceğimizi düşünüyoruz

menümü yazıyorm
sabah
1 dilim tahıllıekmek
çok az patatesli omlet(bunu yediğim için ekmeği 1 dilim yedim)
5 zeytin
domates salatalık

1 dilim karpuz

4 yk kabak
3 yk domatesli bulgurpilavı
cacık

2 erik 3 kayısı

yarım tabak bol domates soslu spagetti(kocabir tabak aldım önüme ama yiyemedim çok şükür:D)

2 lt su 3 olur
2 bardak tarçınlı yeşilçay
30 dk bisiklet bindim

bebeğem günlüğümüz hayırlı olsun..:16:ben bu haftalık sadece sana yorum yapayım..haftaya da menümü yazmaya başlayım olar mı..:16:haftaya salı dr a gitcem de psikolojim biraz uygun olmadı diyete:44:

menümü yazıyorm
sabah
1 dilim tahıllıekmek
çok az patatesli omlet(bunu yediğim için ekmeği 1 dilim yedim)
5 zeytin
domates salatalık

1 dilim karpuz

4 yk kabak
3 yk domatesli bulgurpilavı
cacık

2 erik 3 kayısı

yarım tabak bol domates soslu spagetti(kocabir tabak aldım önüme ama yiyemedim çok şükür:D)

2 lt su 3 olur
2 bardak tarçınlı yeşilçay
30 dk bisiklet bindim

hee şindi çayın sporun neyi yerinde..emmee hem pilav hem spagetti hem de sabah az da olsa patates..hepsi bi araya gelince karbo biraz kaçmış gibi geldi..:16:ama güseelll ...

bugün çok yoğun bir gündü ev işlerim hiç bitmedi menüme gelince gayet düzenliydi
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
yarım omlet
1 kk peynir
4 zeytin
domates salatalık yeşillik

1 salatalık

1 dilim tahıllıekmek
salata
cacık

1 elma
1 soda

1 tabak kurufasülye
yarım dilim ekmek
salata

1 dilim kavun

15 dk yürüdüm hemen ardında 30 dk bisiklet bindim
3 lt su 3 bardak yeşilçay

bugün çok yoğun bir gündü ev işlerim hiç bitmedi menüme gelince gayet düzenliydi
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
yarım omlet
1 kk peynir
4 zeytin
domates salatalık yeşillik

1 salatalık

1 dilim tahıllıekmek
salata
cacık

1 elma
1 soda

1 tabak kurufasülye
yarım dilim ekmek
salata

1 dilim kavun

15 dk yürüdüm hemen ardında 30 dk bisiklet bindim
3 lt su 3 bardak yeşilçay

bugün hakkaten iyimiş menün cnm..öğle yemeğini ekmek salata cacıkla nasıl geçiştirebiliyosun maşşallah sana..:16:

ben dediğim gibi bu ara çiköfteye verdim kendimi..

bugün hakkaten iyimiş menün cnm..öğle yemeğini ekmek salata cacıkla nasıl geçiştirebiliyosun maşşallah sana..:16:

ben dediğim gibi bu ara çiköfteye verdim kendimi..

canım öğlen çok işim vardı bende salata ve cacıkla geçiştirdim yemek yapmaya erindim eheheheh

sende belki hamilesindir ondan çiğköfteye sarmış olabilirsin ben hamileymişim ama bilmiyordum:D ozamanlar şalgam çekiyordu canım hamile olduğumu öğrendikden sonrada hep limon çekti canım ve şuan 2buçuk yaşında oğlum var:D:emir_bebek:

merhaba günlüğüm bugün eşim böreğindeki taşı aldırdı sabahdan bu saate kadar yanındaydım daha yeni eve geldim diyetimede dikkat edemedim

bugün tartıldım 64 kiloyum

canım öğlen çok işim vardı bende salata ve cacıkla geçiştirdim yemek yapmaya erindim eheheheh

sende belki hamilesindir ondan çiğköfteye sarmış olabilirsin ben hamileymişim ama bilmiyordum:D ozamanlar şalgam çekiyordu canım hamile olduğumu öğrendikden sonrada hep limon çekti canım ve şuan 2buçuk yaşında oğlum var:D:emir_bebek:

inşallah cnm ya bakalım haftaya öğrencez sonucu nasip..

57.6 yım ...

bugün menümü yazayım:

sabah 1/4 dilim kepek ekmeği kk peynir şekersiz çay 3-4 zeytin

ara

1-2 kayısı

öğle

fırınlanmış patates patlıcan biber bir tabaktan az..

1 kaşık yoğurt

akşam

1 kaşık piyaz

1 kaşık makarna

2 top dondurma

1 kaşık sulu köfte-hepsi azcık azcık..

şimdi de meyve yiycez..bitti..

1 saat yürüyüş..:16:

bu başlangıç kilon mu cnm..dur ben de tartılıp geliim..
yok canım ben diyete başladığımda 72 73 kilo felandım
diyetim süresince 62 küsürlere kadar indim ama günlüğümü açtığımda 64.5 düm şuan 64 e düşmüşüm
57.6 yım ...

bugün menümü yazayım:

sabah 1/4 dilim kepek ekmeği kk peynir şekersiz çay 3-4 zeytin

ara

1-2 kayısı

öğle

fırınlanmış patates patlıcan biber bir tabaktan az..

1 kaşık yoğurt

akşam

1 kaşık piyaz

1 kaşık makarna

2 top dondurma

1 kaşık sulu köfte-hepsi azcık azcık..

şimdi de meyve yiycez..bitti..

1 saat yürüyüş..:16:

menünde gayet güzel dondurmayıda haftada 1 sade sütlü olarak 3 top yeme hakkımız var tatlım afiyet olsun

benim eşim buaralar sürekli evde yarında görümcem gelcek 1 hafta kalcak nasıl toplıcam kendimi bilmiyorum ama bugün gayet güzel dikkat ettim

cnm yaa çok geçmiş olsun..önemli bişeyi yoktur inşallah eşinin..acil şifalar diliyorum..bugün ben de bi cevizli sucuk kaçamağı yaptım..bi arkadaş yiyodu hani bizim grupta sürekli:9::56:

cnm yaa çok geçmiş olsun..önemli bişeyi yoktur inşallah eşinin..acil şifalar diliyorum..bugün ben de bi cevizli sucuk kaçamağı yaptım..bi arkadaş yiyodu hani bizim grupta sürekli:9::56:

evet ona kızıyorduk cevizli sucuk yenirmi her arada diye kız 2 kilo felan vermişti sanırım izi sollamıştı ahahahhaha bize kapak olmuştu

eşimin böbreğinde taş vardı kanalı tıkamış onu kırdırdı 2 gündür iyi 1 hafta sancı çekti kırılan kumları döküyordu oğlumda ateşlendi ateşden dolayı dilinde felan yara oldu ikisiyle birlikde uğraşmak zorunda kaldım üstüne birde misafirim geldi halen burdalar yarın öğlen gitcekler benim diye güme gitti yarın sağ sağlim başlamayı düşünüyorum hemde sıkı bir diyete kaçamaksızz

evet ona kızıyorduk cevizli sucuk yenirmi her arada diye kız 2 kilo felan vermişti sanırım izi sollamıştı ahahahhaha bize kapak olmuştu

eşimin böbreğinde taş vardı kanalı tıkamış onu kırdırdı 2 gündür iyi 1 hafta sancı çekti kırılan kumları döküyordu oğlumda ateşlendi ateşden dolayı dilinde felan yara oldu ikisiyle birlikde uğraşmak zorunda kaldım üstüne birde misafirim geldi halen burdalar yarın öğlen gitcekler benim diye güme gitti yarın sağ sağlim başlamayı düşünüyorum hemde sıkı bir diyete kaçamaksızz

hadi bakalım cnm..benm bu ay sonuc olumsuz..inşallah önümüzdeki aydan umutluyum..:16:ben de bir hafta şehir dışında olcam..annemlerde..orda da net yok..cepten girmeye çalışırım mümkün olursa..:54:çok geçmiş olsun tekrardan..

Back
X