Gelinbaşı ve Gelin Tacı Karamelin gelin saçıı

__karamel__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
1.665
3.544
133
40
Merhaba kızlarr
Yakın takibimde olanlara teşekkür ederek başlayayımm..
Gelinliğimi bilenlerin daha çok yardımcı olabileceği bir topik.

Karamelin gelin saçı nasıl olmalı?
İki düğün var ve birincisi hem düğün hem kına. Bu yüzden açık saç düşünüyordum ama çok oynayıp zıplayacağım için en güzeli toplamak dedim.
Prenses etek gelinlik için uzun sade düz tül ve topuza ne dersiniz ? :26:
Eki Görüntüle 627545

Diğer seçenekler de şöylee
1-
2- Eki Görüntüle 627547
3- Eki Görüntüle 627548
4- Eki Görüntüle 627549

Bu arada ailem ilk resimdeki topuzu beğenmiş durumda vücut ve yüz tipi benzer olduğu için.
Ama etki altında kalmadan ikinci aileme, size sorayım, sizin fikriniz hangisi

:) en çok 4ü beğendim ve 5te hoşuma gitti :) uzun duvak olayına gelince kullanan arkdaslrm hep pişman çok rahatsız ediyormuş özellikle kıpırdaksan

Canımm nasılsın bakimm nasıl gidio hazırlıklar

Uzun duvak salona girişte olcak ilk dansta, sonra sürüklenmeyecek kadar uzun bir duvakla devam edicem. Düz tül taşsız dantelsiz olduğu için ağırlığı olmayacak. Güpürlü ve uzun rahibe duvaklar oldukça ağır oluyormuş gerçekten :18:

iyiyimmm canımm valla bende gelinlik dikimlerine baslıcam inşallah yakın zamanda:)) herşeimiz tamam sayılırmız sadece köşe takımım kaldı maalsef pahalı diye biizmki erteleyip druruo

sadece salona girerken olucaksa ve güpürsüzse hafifse iyi canım ozaman çok şık durur gelinliğin çok zarif çünkü uzak duvak tamamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…