karanfil suyu doğumu kolaylaştırır?

edasummm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
873
3
0
İstanbul
burada bir arkadaş yazmış doğuma 10 gün kala karanfil suyu için doğum kolay olur diye,netten baktım biraz sunları buldum;

CİNSEL KONUDA DA ETKİLİDİR :
Kadın ve erkekte oinsel isteği çok artırır. Hanımlarda hamile kalmayı kolaylaştırır. Hamile kadınlarda uterusu kuvvetlendirerek, doğumu koVirüslaylaştırır

Doğumu Kolaylaştırabilmek İçin
Karanfilin doğumu kolaylaştırıcı yönü yabana atılamayacak kadar önemlidir.
Karanfil defne tohumları ile birlikte kaynatılıp balla tatlandırıldıktan sonra doğuma on gün kala birer su bardağı içilirse doğum kolay olacaktır

Karanfil: Hamile Kalmayı Kolaylaştırır. Her Gün Yemeklerden Sonra Alınan Bir Karanfil Hem Ağzınızın Hoş Kokmasına Hem De Hormonlarınızın çalışmasına Yarar. Hamilelikte Rahimi Kuvvetlendirir. Normal Doğum Yapacak Olanlar, Doğuma Bir Ay Kala Her Gün Bir çay Bardağı Sıcak Suya 1 Karanfili 5 Dakika Demleyip Içerlerse Doğumları Daha Kolay Olur

gibi bircok örnek netten bulunabilir...

arkadaslar bunu deneyen fikri olan var mı ,denicem ama bebeğe zarar vermesinden korkuyorum acıkcası???? yada doğumu kolaylaştıran baska önerileriniz varsa lütfen paylaşın kızlar...

ben bunu bılıyorum bıtanem hatta dun bı topıge yazmıştım karanfıl normal dogumu kolaylastırır dıye..!! cok dogruuu..
ıbrahım saracoglundan duymustum..ve bol bol yuruyun..komsumuzun gelını cok yururdu ve rahmı baya acılmış,doguma gıttıgınde fazla sancı cekmeden kurtulmuştu doktor bıle sasırmıs..
evde kac saat sancı cektın dıye :DDD o da sadece yurudum bol bol demış..!!

ben bunu bılıyorum bıtanem hatta dun bı topıge yazmıştım karanfıl normal dogumu kolaylastırır dıye..!! cok dogruuu..
ıbrahım saracoglundan duymustum..ve bol bol yuruyun..komsumuzun gelını cok yururdu ve rahmı baya acılmış,doguma gıttıgınde fazla sancı cekmeden kurtulmuştu doktor bıle sasırmıs..
evde kac saat sancı cektın dıye :DDD o da sadece yurudum bol bol demış..!!

canım belkide senın yorumunu okumuşta olabılırım,birisi yazmıs aklımda kaldı bende sormak istedim bilenlere,ama kımse yorum yapmıyor:( deneyen arkadaşlar var mı acaba

Back
X