Allah'a bile kustun oylemi? Merak etme O sana kolay kolay kusmez:)
Kucuk bir cocuk gibisin ama sen buyudun artik..Aramiza hosgeldin diyeyim o zaman..Olgunlasmaya sira geldi..Simdi dusun bakalim bu insanlari hayatina almayi kim secti? Sen! Boyle olacağını bilsen secer miydin? Hayir..Onceden gelecegi bilmemizin mumkunati olmadigina gore hic kimseye ama hic kimseye asiri baglanmayip, hayatinin merkezine koymayacaksin..
Arkadasmis, dostmus, sevdiginmis, kardesinmis vs.farketmez.Fazla beklentilere girmeyeceksin.Yoksa herhangi bir sekilde kayip oldugunda hayata tutunmak cok zor oluyor. Butun bunlar sana kotu tecrube olmus..
Ancak pismanliginla omur surmek senin elinde..Ya ortada olan hatalari kabullenip onune bakacaksin ya da bir hic icin omrunu heba edeceksin..Evet hic diyorum cunku hic olmasalar idi su anda senin hayatinin onunde kostek degil yaninda, arkanda olurlardi..Hayalkirikliklari olum sebebi olsaydi kimse hayal kurmazdi, o yuzden ne yapiyoruz tatli tatli hayaller kuruyoruz;
glcnnn cok kotu bir kabus goruyor ama artik uyanma vakti..Yavas yavas uyanmaya calisacaksin..Gune baktiginda yalnizsin yaninda kimse yok..Su evin odanin haline bak..Ac pencereni hava dolsun havada sogumaya basladi esen ruzgar iceri dolsun..Temiz hava ve temizlik iyi gelecek..Gir bir dusa sonra cik giyin..Bu zamanda soyle hareketli bir sarki iyi gelir..Bak cikita muz bile olabilir..Ajdar eglendirmeyi sever..
Ne eglence mi dedin? Uffff uzun zamandır yapmadigim birsey bu..Ne yapabilirim ki..Tekim, yalnizim kimse yok..Gercekten ben cok mu yalnizim hic mi baska kimsem yok..Arkadas, akraba, tanidik herhangi biri bile olabilir..hiimm dur bakalim galiba birini buldum ara bakalim nerdeymis..uff ya olmadi isi varmis..aaa evet o da vardiya...yaaa buda olmadi..o da su da bu da..
Dur yaaa bir dakika benim su anda ihtiyacim olan sey kisi degil ,benim ben..Icimde bir yerlerde kaybettigim ben nerdesin sen..nerde?Ahh kalbim ahh beynim ahh bedenim ben hepinizden ozur dilerim..Ruhumdaki aci nasilda harap etmis sizi..
Hemen,hemen birseyler yapmaliyim yoksa nasil oderim hakkinizi..hepinizi ne de cok yormusum..hala cok sukur tutan ellerim, yuruyebilen bacaklarim, calisan organlarim var ben hepinizden ozur dilerim..
Nasilda olumu dusunmusum ben nasilda sizi riske atmisim..Olum bir kurtulus mu? Yoksa boyle bir olum yeni bir kotu baslangicmi? ya da olmeyi isterken sizden birine zarar verseydim bile, isteye..Ne buyuk azap oludu bana..
Coook ozur dilerim bedenim..Hicbir sey icin olmasa bile sizin icin ruhumu pisliklerden arindiracagim..Merak etmeyin artik ben beni buldum daha birakirmiyim baskasi icin..Onlar gununu gun ederken benim bana bu yaptigim reva mi? Ben artik herseye yeterim..
Artik farkindayim hayat bu herkes gibi duse kalka ayakta kalmayi ogrenecegim..artik dusdugum zaman mizmizlanmak yok, kalktigim zaman birgun dusebilecegimi unutmak yok..Bunu basaranlar gercekten benden daha mi guclu? hayir, onlar guclu olmayi sectiler..Sadece ve sadece inanmam lazim..Ne oldugu ne farkeder ki bir dusuneyim bakalim nereden baslayabilirim?