• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karanlığıma gömülüyorum ..

Noluyoruz acaba 21 yaş cıvıl cıvıl bir gençlik mutluluk dolu bir yaş olması gerekirken olanlara bak...

Bizler mi yanlış yetiştiriyoruz acaba, hata kimde?

Canım benim hayat gerçekten çok kısa sağlık harici yüzeysel üzüntü hepsi inan bana...

İyi kötü herşey geçiyor gidiyor bu yaşlarınıza ve zamanınıza sahip çıkın...

Bırak herşeyi, unut eğitim eğitim eğitim...

Önce sen ol ayaklarının üzerinde sağlam dur, sana en büyük fayda yine senden gelir bunu da unutma!
hiç bir şeye odaklanamıyorum ki okula bile odaklıyamıyorum kendimi. panik atak hastasıyım sürekli korkularımla yaşıyorum atamıyorum içimden.

Peki kal olduğun yerde birde öyle gör hayatı...

Gençsiniz bastığınızda yer yerinden oynamalı, tuttuğunuzu koparmanız gerekirken hale bak...

Noluyo peki sürekli geçmişte yaşıyosunda eline ne geçecek Allah korusun bigün bi yere tıkacaklar iğneler, ilaçlar sadece demir parmaklı canım arkasından bakmak daha kötü değil mi bi düşünsene?

En kısa zamanda destek al lütfen ve ileriye bak canım...

Peki kal olduğun yerde birde öyle gör hayatı...

Gençsiniz bastığınızda yer yerinden oynamalı, tuttuğunuzu koparmanız gerekirken hale bak...

Noluyo peki sürekli geçmişte yaşıyosunda eline ne geçecek Allah korusun bigün bi yere tıkacaklar iğneler, ilaçlar sadece demir parmaklı canım arkasından bakmak daha kötü değil mi bi düşünsene?

En kısa zamanda destek al lütfen ve ileriye bak canım...
tavsiyelerinizi dinlemeye çalışıcam teşekkür ederim ..

kendimi bir bataklığın içindeymiş gibi hissediyorum. çırpındıkça batıyorum.. insanın hayatında hiçbir şey mi yolunda gitmez gitmiyor işte .. kendime bir çıkış arıyorum ama bulamıyorum.
aslında en ufak şeylerden mutlu olan biriydim. şimdi hiçbir şey mutluluk vermiyor gözlerim hep nemli. yolda yürürken bile ağlamak geliyor içimden. ne ailemle ne de erkek arkadaşımla olan ilişkim yolunda gitmiyor. abimle küsüz bir düşman gibiyiz birbirimize .. sebebinin ne olduğunu bile bilmiyorum henüz. ailem sürekli çalışıyor evde bütün gün kimse yok, arkadaşım yok. konuşacak kimsem yok. erkek arkadaşım kendi mutluluğu için benim istediğim hiçbir şeyi yapmıyor. büyük şeyler beklemiyorum bende ondan ufak şeyler ama o anlamıyor. gittikçe sessizleşiyorum. yardım edin lütfen bana kendimi toplayıp ayağa kalkamıyorum. küçük yaşta beni hayattan koparıcak şeyler yaşadım. üstünden 7 yıl geçti atlatamıyorum yaşadıklarımı. yardım edin nolur kendimde yok olup gitmek istemiyorum :KK43:
Küçükken yaşadıkların nedir?

Okumuyor musun ?

Sevgilinin senin için hiç bir şey yaymaması qarip geldi bana

fe inna meal üsri yüsra
inne meal üsri yüsra ..

- Şüphesz ki her zorlukla beraber bir kolaylık vardır . Ve gerçekten her zorlukla beraber bir kolaylık vardır .. -

İNŞİRAH SURESİNİ SIK SIK OKUMANI TAVSIYE EDERİM .
bazen her şey üst üste gelir bence bir kağıt kalem al sessiz bir yere çekil neler olmalı hayatmda neler olmamalı .. her şeyi yaz her şeyi ..
ve bence kendine bir kurs falan bul bol kitap oku film izle derslerine çok çalış .. vaktin dolunca böyle derpresif tavırlara girmezsin bence .. kendine dikkat et iy bakk kendine kimse senden daha değerli değilll :KK24:

Bu senin psikolojin ve kendine en iyi sen yardım edersin
Bak karanlığı sahiplenmişsin ona 'karanlığım' diyorsun bence kötü bir renk seçmişsin
Belki yaşadıkların seni bu noktaya getirdi ama bundan kurtulmak yine senin elinde
Bir kere en önemlisi umudunu yitirmeyeceksin
Ne yaşamış olursan ol boğulmaya değmez yok olmakla bir şey çözülmez
Yokluğun nasıl bir şey olduğunu bilmeden yok olmayı istemektense şu hayatta var olabilmek için bir şeyler yap.
Kendinde o gücü bul ve kalk ayağa .

fe inna meal üsri yüsra
inne meal üsri yüsra ..

- Şüphesz ki her zorlukla beraber bir kolaylık vardır . Ve gerçekten her zorlukla beraber bir kolaylık vardır .. -

İNŞİRAH SURESİNİ SIK SIK OKUMANI TAVSIYE EDERİM .
bazen her şey üst üste gelir bence bir kağıt kalem al sessiz bir yere çekil neler olmalı hayatmda neler olmamalı .. her şeyi yaz her şeyi ..
ve bence kendine bir kurs falan bul bol kitap oku film izle derslerine çok çalış .. vaktin dolunca böyle derpresif tavırlara girmezsin bence .. kendine dikkat et iy bakk kendine kimse senden daha değerli değilll :KK24:
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim gerçekten bu duayıda sık sık okuyacağım .

Ayni yastayiz ve inan şuan içinde bulunduğun durumu anlıyorum ama geçecek geçmeyen ne var ki.. Panik atak durumu bende de var onu yenmen biraz senin elinde bende az biraz biseyler kaldı. Bu arada hangi bolumdesin canim

Back
X