• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karanlık günlerde kendinizi nasıl teselli ediyorsunuz?

Belkide bunlar patlamalardır
Olması gerekiyor
Hep güçlü olmak zorundamıyız
Doğum sancısı çekiyorum
Bu durumda çoğu insan tesseli bekler sakinleşmeye ihtiyaç duyar
Ben dışarda bekleyen ve ağlayan annemi eşimi kardeşimi sakinleştiriyorum
Üzülmeyin ben iyiyim diye
Umarım geçer bu durumumuz

Allah kucağıniza almayi nasıp etsin.
Bazen elimizde olmuyor işte..
Çok garip duygular.. inşallah geçer

Hanımlar merhaba. Bu ara çok yorgun,bitkin, hayattan kopmuş gibi hissediyorum. Normalde neşeli ve hayat dolu bir yapım var ama bazı şeyler çok birikti içimde sanırım. Karakter olarak soğukkanlı ve sağlam bir yapım yok maalesef olumsuzluktan hemen etkileniyorum. Böyle zamanlarda nasıl ayakta duruyorsunuz, güzel seyler duymaya ihtiyacım var. Her gün yürüyüş yapıyorum biraz da olsa rahatlatıyor ama şu kafamın sersemligi, kaygılı ve karamsar günleri nasıl aşabilirim. :KK43:

Her sey insanlar için. Sürekli güçlü, soğukkanlı olamayız. Bazen de zayıf, kırılgan, huysuz olabiliriz. Herkesin sorununa çözüm olmaya koşarken bazen kontrolü kaybederiz sorun oluruz napalım? Kendimizi her halimizle sevip, kabul edebilmeliyiz.

Bence karamsarlığımız çok büyük bir travma, hata ya da vicdani yükten kaynaklanmıyorsa (onlar beni aşar) ruhsal iniş-çıkışlarımızı normal kabul edip bir sure onlarla yasayabiliriz. Ben herkesin ne yasarsa yasasin hayata devam etmek ve güzel günleri umut etmek için nefes aldiğı sürece, tek bir tane bile olsa tutunacağı dalı olduğuna inanıyorum.

Bir insanin basina gelebilecek en kötü olaylar gelmis olsun, guvenecegi kimse olmasin yaninda, belki sağlığı bile iyi degildir ve ona acı veriyordur yine de mutlaka sükredecek bir sey olmalı, mesela ya benim hayatta hic bir basarim olmamissa da ben kalbimi temiz tutmaya çalışıyorum, birileriyle ilgili kötü dusunceler aklima gelse bile bundan rahatsiz oluyorum, ben iyi bir insan olmaya calisiyorum düşüncesi bile yeterlidir bence.

Her tünelin sonu aydınlık diyorum.
Sizi bu şekilde üzen konu ne ?
Psikolojik mi yoksa bir aile sorunu mu. ?
Geçecek hepsi geçmeyen acı olmaz ben bunu bilir bunu söylerim.

Hanımlar merhaba. Bu ara çok yorgun,bitkin, hayattan kopmuş gibi hissediyorum. Normalde neşeli ve hayat dolu bir yapım var ama bazı şeyler çok birikti içimde sanırım. Karakter olarak soğukkanlı ve sağlam bir yapım yok maalesef olumsuzluktan hemen etkileniyorum. Böyle zamanlarda nasıl ayakta duruyorsunuz, güzel seyler duymaya ihtiyacım var. Her gün yürüyüş yapıyorum biraz da olsa rahatlatıyor ama şu kafamın sersemligi, kaygılı ve karamsar günleri nasıl aşabilirim. :KK43:
gözünüzü ufka dikerseniz rahatlarsınız. eskiler der ki; 'her kışın bir baharı, her leylin bir neharı vardır'. ama bunu görmek için ufka bakmak gerek. ayak ucunuza bakarsanız göremezsiniz.

Back
X