Öncelikle size tavsiyem kan değerlerinize baktırmanız çünkü ben de kalkıp bir şeyler yapmak istiyorum ama sürekli bir halsizlik, uyku hali beni engelliyordu. Takviye almaya başladım daha iyiyim artık.
Çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz. Tek olmadığınızı bilin ve neyden zevk aldığınızı bulun.
Mesela klişe ama gün içinde bir şeyleri araştırıp öğrenmek, kitap okumak, o kitaptan bir şeyler öğrenmek benim çok hoşuma gidiyor. Ya da kişisel bakıma özen göstermek, ben bayılıyorum yeni ürünler alayım süreyim deneyeyim,online sitelere bakıp kıyafet vs alayım onu giyeyim,süsleneyim vs
Ya da müzik açıp dinlemeyi seviyorum o an ruh halimi gerçekten değiştiriyor hareketli bir şarkı. Bir de belli bir saatim var benim,oğlumu uyuttuktan sonra ilk işim Türk kahvesi yapıp balkonda oturmak nasıl iyi geliyor resmen gün içinde o anı bekliyorum

Ya aslında genel olarak hayatı aynı rutinde yaşamamak, bugünün dünden daha farklı geçmesi bir nebze ruh halinize iyi gelecek şeyler. Bir de sevdiğiniz bir işte çalışmak kafayı dağıtmak için bire bir