• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karanlık günlerde kendinizi nasıl teselli ediyorsunuz?

Ne güzel ne mutlu sana böyle düşünüp kendini rahatlatabiliyorsan 🌹 yada senin yaşadıkların benim yaşadıklarıma göre daha hafif... Bende herşeyin imtihan olduğunu biliyorum inanıyorum inançlı biriyim elhamdülillah ama yinede moral olarak hiç iyi değilim bir türlü mutlu olamıyorum yaşadığım travmaların üstesinden gelemiyorum Çok ama çoook üzgün yorgun mutsuzum 😞
Ben de aynıyım travmaların üstesinden gelemiyorum herşey herkes üstüme üstüme geliyor😔

Öncelikle size tavsiyem kan değerlerinize baktırmanız çünkü ben de kalkıp bir şeyler yapmak istiyorum ama sürekli bir halsizlik, uyku hali beni engelliyordu. Takviye almaya başladım daha iyiyim artık.
Çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz. Tek olmadığınızı bilin ve neyden zevk aldığınızı bulun.
Mesela klişe ama gün içinde bir şeyleri araştırıp öğrenmek, kitap okumak, o kitaptan bir şeyler öğrenmek benim çok hoşuma gidiyor. Ya da kişisel bakıma özen göstermek, ben bayılıyorum yeni ürünler alayım süreyim deneyeyim,online sitelere bakıp kıyafet vs alayım onu giyeyim,süsleneyim vs
Ya da müzik açıp dinlemeyi seviyorum o an ruh halimi gerçekten değiştiriyor hareketli bir şarkı. Bir de belli bir saatim var benim,oğlumu uyuttuktan sonra ilk işim Türk kahvesi yapıp balkonda oturmak nasıl iyi geliyor resmen gün içinde o anı bekliyorum 🤣
Ya aslında genel olarak hayatı aynı rutinde yaşamamak, bugünün dünden daha farklı geçmesi bir nebze ruh halinize iyi gelecek şeyler. Bir de sevdiğiniz bir işte çalışmak kafayı dağıtmak için bire bir
Ben de böyleydim bir zamanlar ama şimdi kızım uyuyunca ben de uyuyorum

Ne güzel ne mutlu sana böyle düşünüp kendini rahatlatabiliyorsan 🌹 yada senin yaşadıkların benim yaşadıklarıma göre daha hafif... Bende herşeyin imtihan olduğunu biliyorum inanıyorum inançlı biriyim elhamdülillah ama yinede moral olarak hiç iyi değilim bir türlü mutlu olamıyorum yaşadığım travmaların üstesinden gelemiyorum Çok ama çoook üzgün yorgun mutsuzum 😞
Profesyonel yardım aldınız mı?

Ben de böyleydim bir zamanlar ama şimdi kızım uyuyunca ben de uyuyorum
Öğle uykusundan bahsediyorsanız eğer, ben de 1 saatte olsa uyuyup daha enerjik olabiliyorum sonrasında ama genelde uyumamaya çalışıyorum o uyurken ben de kitap okuyorum :) akşam 8 gibi uyuyor o yüzden akşam vakit kalıyor bana 🤗

Dünya Hassas Kalpler İçin Cehennem Gibidir...hasaas olmamaya bak kuzum hersey bizim.icin zor da olsa yasiyoruz bazi seyler,5 sene sonra yuksek ihtimal gulerek hatirlayacaksin

Ayrica her serde vardir bir hayir

Çok güzel bir söz gerçekten.. eski günlerimi çok özlüyorum bu ara. Neşeli ve sabah enerjiyle kalktigim günleri.. inşallah geçer bunlar da..

Maneviyatıma yatırım yapıyorum. Her şeyin Allah'tan geldiğini kendime hatırlatıyorum. Hayata geliş amacımın bir imtihan olduğunu hatırlıyorum. Peygamberimizin yaşadığı üzüntü, açlık, yetimlik, evlatlarını kaybetme, yurdundan kovulma, taşlanma, vs gibi ağır olayları düşünüp, her şey biz insanlar için deyip sabrediyorum. Her halime şükrediyorum.

Maneviyatima önem veriyorum çok şükür ki ama inan bazen elim kolum kalkmıyor. Allah affetsin.

Aynen bende o durumdayım. Yemek bile yemek istemiyorum. Hiç bişey yapmak istemiyorum. Öyle boş boş oturup düşünüyorum sadece .😑 Bende senin gibiydim neşeli hayat dolu. Bütün enerjim bitti sanki . Yaşama isteğim bile yok gibi.Eski zamanlarımı çok özlüyorum 🥺

Af aff şöyle üç dört yıl önceye gitsek o zamanki ben ile şuandaki ben arasında dağlar kadar fark var. Etrafıma enerji saçan ben şimdilerde enerjiye muhtacım. Allah yardımcımız olsun.

Aslında birden geçmiyor ama beyninizi farklı noktalara yönlendirmek kendini oyalamak o süreci çok hızlı ve acısız atlatmayı sağlıyor ve bir bakmışsınız herşey geride kalmış. Size iyi gelen aktiviteler yapın ve beyninizi birazcık kandırın

Yürüyüş yapıyorum iyi geliyor gerçekten. Sonra bu kez geçmeyecek mı acaba derken buluyorum kendimi.

Aynı bende öyleyim çok şükür maneviyat var ama üstesinden gelmek zor oluyor.

Nerde hüzünlü film varsa izler izler ağlarım. Kendi içime dönerim. Dibine kadar üzülürüm kendimi kapatırım yani. İçimi boşalttıktan sonra da hayatıma dönüyorum yine.

Ne güzel en azından bir yönteminiz var. İçe kapanik olmak istemiyorum ben de içimi boşaltmak istiyorum ama sanki böyle zamanlarda donup kalıyorum.

Teselli edemiyorum. Dibine kadar üzüntümü yaşıyorum. Perişan oluyorum ve duruma alışıyorum. Öyle öyle geçiyor zaman

Etrafimdaki insanlar eşim , annem , babam vs alışmışlar neşeli hallerime böyle olunca onlar da üzülüyor bu kez daha çok dibe düşüyorum sanki. Hiç geçmeyecek mı diyorum..

Evet benimde öyle oldu,yaşadığım acılar birikti ve artık dayanılmaz bir hal aldı. evlendigimden itibaren hayatim kararmaya basladi 16 yil cektim ve artik bittim... hic mutlu olamiyorum beni hic birsey sevindirmiyor artik hicbirseyeden zevk alamiyorum. Resmen hayatimi mahvetti karartti, Onu Allaha havale ettim... InsAllah birgün iyilesirim/ iyilesiriz ...

Öncelikle size tavsiyem kan değerlerinize baktırmanız çünkü ben de kalkıp bir şeyler yapmak istiyorum ama sürekli bir halsizlik, uyku hali beni engelliyordu. Takviye almaya başladım daha iyiyim artık.
Çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz. Tek olmadığınızı bilin ve neyden zevk aldığınızı bulun.
Mesela klişe ama gün içinde bir şeyleri araştırıp öğrenmek, kitap okumak, o kitaptan bir şeyler öğrenmek benim çok hoşuma gidiyor. Ya da kişisel bakıma özen göstermek, ben bayılıyorum yeni ürünler alayım süreyim deneyeyim,online sitelere bakıp kıyafet vs alayım onu giyeyim,süsleneyim vs
Ya da müzik açıp dinlemeyi seviyorum o an ruh halimi gerçekten değiştiriyor hareketli bir şarkı. Bir de belli bir saatim var benim,oğlumu uyuttuktan sonra ilk işim Türk kahvesi yapıp balkonda oturmak nasıl iyi geliyor resmen gün içinde o anı bekliyorum 🤣
Ya aslında genel olarak hayatı aynı rutinde yaşamamak, bugünün dünden daha farklı geçmesi bir nebze ruh halinize iyi gelecek şeyler. Bir de sevdiğiniz bir işte çalışmak kafayı dağıtmak için bire bir

İnanın bu dediklerinizi hatta daha fazlasını yapan biriyim/biriydim. Kpss çalışıyorum , oğlum var. Gün içinde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordum sabah kalkip kahvaltı yapip oğlumla eğlenceli vakit geçirip sonra onu uyutup sevdiğim müzikler eşliğinde kahve içip dersimin başına geciyordum.. sonra eşime sevdiği yemekler yapıyor o gelmeyen süslenip pusleniyordum. Bu ara işte hepsi bir kenara itildi ve depresif haller. Kolum kalkmıyor resmen. Bu hafta kan değerlerime baktiricam inşallah. Çok teşekkürler cevap için :)

Evet benimde öyle oldu,yaşadığım acılar birikti ve artık dayanılmaz bir hal aldı. evlendigimden itibaren hayatim kararmaya basladi 16 yil cektim ve artik bittim... hic mutlu olamiyorum beni hic birsey sevindirmiyor artik hicbirseyeden zevk alamiyorum. Resmen hayatimi mahvetti karartti, Onu Allaha havale ettim... InsAllah birgün iyilesirim/ iyilesiriz ...
İnşallah.. Rabbim gönüllerimize ferahlık versin..

Back
X