karanlık yaşlı bi ruh

rose_of_vova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
723
2
0
İstanbul
ruh halim çok daralık arkadaşlar bisürü neden var tabi. ama onları anlatmak istemiyorum genel olarak hayatım boyunca nedenli veya nedensiz olarak kendime olan mutsuzluğumu anlamak istyiyorum. kendimi sevmiyorum görseniz aaa şükürsüz dersiniz ama öyle değil işte
çirkin olmaya gerek yok ben özgüvensizim ve mutsuzum ve kendimi gizlemeye çalışan biriyim sanırım bıktım bu ruh halinden renk yok heryer karanlık gibi ne yapmam lazım bilmiyorum fiziksel olarak ta kendimi sevmiyorum sanki yaslandım tazeliğim gitti kıskanıyorum herseyi ehrkesi bazen hiçbrşeyimi sevmiyorum nefret ediyorum ölsem de kurtulsam diyorum aman varya :( kızma:41:yın bana .

Burasi bir derdim var bolumu...KK kadinlari olarak derdini anlatmayanlara maalesef derman olamiyoruz.

Son düzenleme:
ruh halim çok daralık arkadaşlar bisürü neden var tabi. ama onları anlatmak istemiyorum genel olarak hayatım boyunca nedenli veya nedensiz olarak kendime olan mutsuzluğumu anlamak istyiyorum. kendimi sevmiyorum görseniz aaa şükürsüz dersiniz ama öyle değil işte
çirkin olmaya gerek yok ben özgüvensizim ve mutsuzum ve kendimi gizlemeye çalışan biriyim sanırım bıktım bu ruh halinden renk yok heryer karanlık gibi ne yapmam lazım bilmiyorum fiziksel olarak ta kendimi sevmiyorum sanki yaslandım tazeliğim gitti kıskanıyorum herseyi ehrkesi bazen hiçbrşeyimi sevmiyorum nefret ediyorum ölsem de kurtulsam diyorum aman varya :( kızma:41:yın bana .

yaşını öğrenebilir miyim? bir de kendini neden sevmiyorsun? sen kendini sevmezsen başkası neden seni sevsin? bütün dertlerini bi kenara bırak. önce kendini sevmeye yoğunlaş.

Tatlım psikolojik yardım almalısın bende eşim yüzünden bir dönem sizin gibi hissediyordum yardım aldım ilaç kullandım ve geçti çok şükür

Tatlım psikolojik yardım almalısın bende eşim yüzünden bir dönem sizin gibi hissediyordum yardım aldım ilaç kullandım ve geçti çok şükür

yaşım 24 valla hersey yerinde iş güç eğitim ama ben kücükten beri çok nedenli değil nedensizce hep mutsuz ifadedeyim.. kendimi sevmiyorum bilmem bazen tipsel de sevmiyorum .. bide çok kıskancımmm

24 yaşında kendinizi yaşlı hissediyorsanız fiziksel görüntünüzü, giyim tarzınızı değiştirin. daha renkli şeyler giyin ve en önemlisi elinizdekilere (başta sağlığınız) şükür edin.

eminim beni görseniz tüh dersiniz bu tiple sevmiyosan kendini komplekslisin dersiniz bilmiyorum işte alınganım bri şaka dese bile tipsel bile minicik hemen alınırım şakada kaldıramıyorum

24 yaşında kendinizi yaşlı hissediyorsanız fiziksel görüntünüzü, giyim tarzınızı değiştirin. daha renkli şeyler giyin ve en önemlisi elinizdekilere (başta sağlığınız) şükür edin.

renkleri hiç svemiyorum özellikle çok acık olanları gymeye çalışssamda iice beter mutsuz oluorum :(

İnsanlar dönem dönem depresif bir ruh haline girebilir.. Ama benim durumum daha uzun süreli öyle dönemlik değil dersen ciddi ciddi psikolojik destek almanı öneririm.. Bende batıya dönsem gideceğim.. :ssz:

Yalnız mısın? ilişki olarak yani.. belki bu seni etkiliyor.. :26:

Spor yapmaya çalışın hergün 15 dakikada olsa, hem daha fit bir görünüme, dik bir duruşa sahip olup daha güzel görünmenizi sağlar hem de bedensel efor harcamak serotinin hormonlarının salgılanmasını arttırıp daha mutlu hissetmenize sebep olur.

Spor yapmaya çalışın hergün 15 dakikada olsa, hem daha fit bir görünüme, dik bir duruşa sahip olup daha güzel görünmenizi sağlar hem de bedensel efor harcamak serotinin hormonlarının salgılanmasını arttırıp daha mutlu hissetmenize sebep olur.

biliormusun spor yapıorum nerdeyse her gün ama öyle bıkkınımki hayattan yapasım onu bile gelmio zor oluo

Tamam paylasmak istemissin de eger kendini sevmiyorsan biz ne yapabiliriz ki... Sana kendini sevdiremeyiz.

anlayamadım ne yapmak istediğinizi. ama ya hiçbişe yazmayın yada böyle sanki yardım için para istiyormuşım gibi de saçma bir tavra girerek konuşmayın sizinde anlayşsız diğer insanlardan farkınız yok o yüzden yazmauyın bişe farkında değilsiniz heralde ne yaptgınızın lütfen o değerli özlerinizi kendinize saklayın

Son düzenleme:
kıskanç insanlar genelde mutsuzdur:26: bence kıskançlığınızı yenmeye çalışın ve sürekli kendinizi dinlemeyin...sürekli ben ne kadar mutsuzum demeyin... öyle deyince dahada dibe batıyor insan. renk yok demişsiniz dönem dönem böyle hissediyoruz hepimiz ama renkleri görmekte bizim elimizde... gözlüğünüzün camını gülümsemenizle silin derim:34:

Calisiyor musun full time ? Erkek arkadasinla mutlu musun? Ailen ve ondan bu halinle ilgili tepki aldin mi ? Yoksa sadece kendine mi eziyetin ?

çalışıyorum evet . canım olay kimse ile ilgili değil benle ilgili bence . ben napmalym bilmiyorum artık çekilmez bir hal aldım yani eziyet,m kendime en çok bana. dışarı sadece üzgün bi yüz yansıoo :(

bence de psikolojik yardım almalısınız, yaptığınız yorumlara bir baktım da sürekli bir negatiflik var onlarda bile. kendiniz için bir şeyler yapmazsanız durumunuzda düzelme olacağını sanmıyorum. önce bu psikolojiden kurtulmak için yardım alın sonra da hayatınızın istediğiniz gibi olması için harekete geçin. çok zor değil emin olun :)

çalışıyorum evet . canım olay kimse ile ilgili değil benle ilgili bence . ben napmalym bilmiyorum artık çekilmez bir hal aldım yani eziyet,m kendime en çok bana. dışarı sadece üzgün bi yüz yansıoo :(

Belki de herşeye çok fazla doyduysanız o yüzden mutsuzsunuzdur.Anlattığınıza bakılırsa herşeyiniz tastamam yerinde.
Arkadaşların dediği gibi psikolojik yardım şart gibi gözüküyor.Yanında da belki biraz maneviyat yönünden güçlenmeniz iyi gelebilir.

Back
X