- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
Arkadaşlar, estetik sonrası karanlıkta flaşla önden çekildiğim resimlerde burnum normalde olduğu gibi çıkmıyor daha düzensiz ve sanki yayvan, ezik gibi çıkıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 ay oldu amaHala ödemleriniz devam ediyor olabilir
Valla benimde aynı şekil, flash patladığı an ucu tosbik yanı çökük :))9 ay oldu ama
Yaaa sizin kaç ay oldu?Valla benimde aynı şekil, flash patladığı an ucu tosbik yanı çökük :))
Ben de bir tek benim böyle zannediyordum. Bunun nedeni ne acaba?Bende de öyle ya, 7.ayımdayım
Bence kıkırdakların %100 simetrik törpülenmesi imkansıza yakın. Zaten dokununca da hissediliyor hafif asimetri. Işık farklılıklarından da daha da belli oluyor sanırım bu asimetrik çıkıntılarBen de bir tek benim böyle zannediyordum. Bunun nedeni ne acaba?
Bende de ele gelen düzensizlikler var demek flaşla çekim yapınca direk ortaya çıkıyorBence kıkırdakların %100 simetrik törpülenmesi imkansıza yakın. Zaten dokununca da hissediliyor hafif asimetri. Işık farklılıklarından da daha da belli oluyor sanırım bu asimetrik çıkıntılar![]()
Örnek fotoğraf varsa özelden bi atar msıınıArkadaşlar, estetik sonrası karanlıkta flaşla önden çekildiğim resimlerde burnum normalde olduğu gibi çıkmıyor daha düzensiz ve sanki yayvan, ezik gibi çıkıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Ya eski burnum kemerden çok inceydi kemer kısmı. Şimdi o kısım biraz bana yayvan geliyor bi de cidden dokununca ortada yani kemer kısmında kemik yok gibiBende de ele gelen düzensizlikler var demek flaşla çekim yapınca direk ortaya çıkıyorsiz genel olarak memnun musunuz peki?
Zaten her halükarda eski burnumdan iyi olacak diye az beklentiyle girdiğim için her şekilde memnun olacağımı düşünüyordum. Minik kusurlara çok takılmamaya çalışıyorum diyelimYa eski burnum kemerden çok inceydi kemer kısmı. Şimdi o kısım biraz bana yayvan geliyor bi de cidden dokununca ortada yani kemer kısmında kemik yok gibionun dışında memnunum çünkü burnum yüzüme göre çok büyük ve yamuktu şu an yüzüm küçüldü yüz hatlarım belirginleşti burun tüm yüzümü kapatıyormuş resmen
siz memnun musunuz?
Benim de eski burnumdan daha güzel tabiki. Bazen bazı şeyleri kafaya takıyorum ama genel olarak memnunum. Ben aşırı doğal sadece kemerin düzeldiği bir burun istedim ama bir tek bundan pişmanım keşke küçük ve kalkık isteseydim.Zaten her halükarda eski burnumdan iyi olacak diye az beklentiyle girdiğim için her şekilde memnun olacağımı düşünüyordum. Minik kusurlara çok takılmamaya çalışıyorum diyelim![]()
Örnek fotoğraf varsa özelden bi atar msıını
Ya evet, maalesef doğal burun isteyenlerin genelinde böyle bir pişmanlık oluyor sanırım. Burun kendini saldığı için o ilk aylardaki yapay görüntü gidiyor zaten burun daha da doğallaşıyor eğer çok çok minik ve kalkık yaptırılmadıysa.Benim de eski burnumdan daha güzel tabiki. Bazen bazı şeyleri kafaya takıyorum ama genel olarak memnunum. Ben aşırı doğal sadece kemerin düzeldiği bir burun istedim ama bir tek bundan pişmanım keşke küçük ve kalkık isteseydim.
Aynen kesinlikle öyle. Sonrasında zaten yüzle uyumlu bir hal alıyor. Artık eskisinden iyi olduğu için şükrediyorum ne yapayımYa evet, maalesef doğal burun isteyenlerin genelinde böyle bir pişmanlık oluyor sanırım. Burun kendini saldığı için o ilk aylardaki yapay görüntü gidiyor zaten burun daha da doğallaşıyor eğer çok çok minik ve kalkık yaptırılmadıysa.
Aynen öyle valla biz bir sorun çıkmadığına şükredelim maşallahAynen kesinlikle öyle. Sonrasında zaten yüzle uyumlu bir hal alıyor. Artık eskisinden iyi olduğu için şükrediyorum ne yapayım
Ay tabi orası öyle. Buna şükürAynen öyle valla biz bir sorun çıkmadığına şükredelim maşallahbazılarının burun sırtı çöküyor, burun deliklerinde göçme oluyor falan