• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karantina günlerinde sevgilimi göremiyorum

İnsanlar size gayet mantikli ve aklı basinda cevaplar yazıyor, yol gosyermeye çalışıyor ama ısrarla siz sevgilinizi savunup, kendi fikirlerinizi dayatmaya çalışıyorsunuz. Bakın onca beklentinize rağmen hiç kimse sevgilinize hak vermedi (normal olarak) bundan da birşey cikaramadiysaniz buyurun yolunuz açık olsun Corona Corona oturursunuz sevgilinizle.
 
Soyle bir sey var bende sevgilimle bj surecte gorustum ama sonra ailemin yanina gitmedim bisey varsa tasiyiciysam bulastirmayim diye ama senin oyle bi sansin yokmus keske ailen izin versede onunla kalsaydin ama oda olmuyor iste. :(
Sen onunla mı kaldın uzaktan görsem nolacak ki
 
Merhaba
Evet sevgilimi bir aydır göremedim annem dışarı çıkmamı istemiyor. Ancak markete gidebiliyorum. Sevgilim bundan iki yıl önce benim bulunduğum şehre yerleşti benim için. Aynı şehirde ama uzağız biraz. Ve her konuşmamızda onunla görüşemiyorum diye beni suçluyor. Üstelik doğru düzgün konuşmuyor bile. Durumu izah ettim evde yaşlı var diye anlamıyor. Onun oturduğu semte gitmemi istiyor. Onu çok seviyorum artık napıcağımı şaşırdım. Her konuştuğumuzda çok üzüyor beni sürekli cesaretsizsin Bi gelemedin diyor. Üstelik ben onun burda kalması için neler yaptım maddi manevi destek oldum yine olsa yapardım. Kendime bişey almadım ona aldım. Görüşeceğiz elbet diyorum onda da bir aydır görmediğim insanla gelecek planı yapamam kusura bakma diyor. Ya iki sene nolacak onu siliyor herşeyi. Az önce konuştuk suçlamalarına dayanamıyorum kapattım. Çok kötüyüm zaten evden çıkamıyorum bide o iyice bozdu psikolojimi. Bu durum geçmiyicek görürsün diyor. Napıcam bilmiyorum her aradığında böyle iyi olduğu gün yok. İnsan özlese de böyle mi der?
Millet çocuğunu görüp sevemiyor bu ergen tripler senin sağlığını düşünmeyen bir sevgiliyle asıl sen bir ömür nasıl geçirirsin onu düşün karşılıksız sevgi kendinden önce karşıdakini düşünmektir bunu unutma
 
Yorum yapmanızı istemiyorum size sormuyorum farkındaysanız neden cevap veriyorsun ki
Yorum yapıp yapmamıza siz karışamazsınız.
BDV kurallarında "yorum yapmak için H Hayatyolculugu 'den izin alacaksınız" diye bir kural yok, varsa göremiyorum lütfen alıntılayın. İnsanlar saygı çerçevesinde yazarken siz hala sevgilinizi savunuyorsunuz.
Hatalı yani neden kabul etmek istemiyorsunuz?
 
Ozlemis bencede gidin buluşun
Yorum yapıp yapmamıza siz karışamazsınız.
BDV kurallarında "yorum yapmak için H Hayatyolculugu 'den izin alacaksınız" diye bir kural yok, varsa göremiyorum lütfen alıntılayın. İnsanlar saygı çerçevesinde yazarken siz hala sevgilinizi savunuyorsunuz.
Hatalı yani neden kabul etmek istemiyorsunuz?
Başka birine sorduğum soruya cevap veriliyor anlamadan konuşmayın hem ne saygısı Bi hakaret etmediği kaldı bazı kişilerin saygıya bak ya
 
Okudukça şoklara girdim bu ilişki nasıl iki sene sürmüş onu geç sizin gibi kaç kişi aynı şeyi yazmış hala konu aynı değil diyor ısrarla şey falan sanıyor galiba giderim en fazla sarılır film izleriz ! Adamdaki potansiyeli biz okuyarak bile gördük konu sahibi aç şu gözünü
Çok uyanıksınız ya ben niye düşünemedim
 
Bakın sevgilinize çok dikkat edin...
Ayrılın demiyorum ama iyiyken herkes iyi, insanların karakteri ortalık kötüyken belli oluyor.
Bu bencil şımarık yönünü de tanımış oldunuz, insanlar kendilerini size gösterdiğinde onlara inanın.
Şimdi cicim ayları olduğu için heyecanlıdır, baktınız ki bu tutumu devam ediyor kararınızı verirsiniz.

Bu arada gençler başka ülkelerde yaşlılara gönüllü alışveriş yapıyor, sizi görmek istiyorsa bir ihtiyacınız var mı diye sorsun, ailenize yardım etsin bakalım.
 
Başka birine sorduğum soruya cevap veriliyor anlamadan konuşmayın hem ne saygısı Bi hakaret etmediği kaldı bazı kişilerin saygıya bak ya
Tiye alınmışsınız, hakaret ya da saygısızlık yok.
Sevgilinizi haklı çıkarmaya çalıştığınız için tepki alıyorsunuz ki haksız sayılmazlar.
Millet karı koca ayrı yatıyor virüs varsa bulaş olmasın diye siz buluşmayı düşünüp sevgilinizi aklamak için "amaaa özlemiişşş" diyorsunuz.
 
Çok uyanıksınız ya ben niye düşünemedim
Evet uyanığız en azından senden uyanığız sende uyan biraz da bu atarları bir aydır görüşmedik ciddi düşünemem bık bık diyip seni tehdit eden sevgiline yap adamın niyeti isteği belli biraz sende uyan hadi iyi gelecek emin ol
 
Back
X