Karantina ve duruşma

Hbn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
190
86
28
32
Merhaba Pozitif çıktım karantinadayım mahkemem de karantinada olduğum gün ve anlaşmalı boşanma duruşması olacak mahkemenin olduğu gün 7. Gunumde olacagim katilabilir miyim bilgisi olan var mi

6. gününüzde test yaptırın bir daha. bildiğim kadarıyla karantine 5 gün şu an zaten

Hes uygulamasından takip edin oradan düştüğünüzde karantinanız bitiyor.

Karantina süresi değişti . Besinci gün test yapin

HESte duruşmanın olduğu gün karantinada görünüyorum 7 gün suan izolasyon süresi

HESte duruşmanın olduğu gün karantinada görünüyorum 7 gün suan izolasyon süresi
UYAP vatandaştan dosyanın içeriğine girip, o gün karantinanız olduğunu duruşmaya katılamayacağınızı, duruşmanın ileri bir tarihe ertelenmesi talepli dilekçe yazıp atın. Yoksa davayı düşürürler.

UYAP vatandaştan dosya içeriğine direkt dilekçe ekleniyor mu tam bilmiyorum bunu eklemek isterim. Biraz kurcalayın isterseniz sistemi. Hiç olmadı adliyenin telefon numaraları vardır internette. Mahkeme kalemine bağlanıp belirtin durumunuzu. Onlar sizi yönlendirir.

Merhaba Pozitif çıktım karantinadayım mahkemem de karantinada olduğum gün ve anlaşmalı boşanma duruşması olacak mahkemenin olduğu gün 7. Gunumde olacagim katilabilir miyim bilgisi olan var mi
Kuzenimin duruşmasında eski eşi pozitif çıktığı için eylülde ertelendi Ocak sonuna. Çok şükür boşandı şimdi.

Bildiğim kadarıyla 5. Gün test verip negatif çıkarsanız karantina bitiyor.

İl sagligi aradım 5.gun testi artık Kaldırıldı denildi

Back
X