Karantinadayken bütün exlerin dönmesi

millet evde oturmaktan birbirine mi sardı yoksa yine venüs menüs gökyüzünde amuda mı kalktı acaba? Dönen dönene.
Benimle Konuşurken birden sevgili yapan şer*fsiz aylar sonra mesaj atmış sana açıklama yapamadım diye. Bir de hala sevgilisi var. Hadi o neyse, gerçekten aşık olmak üzere olduğum bir çocuk vardı, bana birden “jocelyn ben ilişkiye hazır değilim sen çok değerli bi arkadaşsın” zırvası çektiydi, şimdi storyime emoji koymuş. 2.5 aydır iletişime girmiyorduk.
İlkini pek sallamadım da ikincisi hafif karnımı ağrıtmadı heyecandan değil. Saf gibi heyecanlanmaz mıyım bir de. Bilirim oysa hep sonunda üzüleceğimi. Sizce pişman olmuş olabilir mi?
Tatlı arkadaşım selamlar dün senin konuna gelen yorumları okurken bayağı eğlenmiştim sabah bir uyandım benim Ex de dönmüş :skandal: sanırım next olmak istiyordu geri pis kalpli adam 🙄 😂

En son bir arkadaşından hoşlanıyordun. Ne oldu o?

Diger konudan arkasi yarin yaptim bak herkes meraklandi :KK51:

Valla bir yol olmadi, once seviyorum dedi sonra seviyorum ama olmaz dedi derken ben vazgectim.

Yeni biriyle gorusuyorum, o da acaip bir cins cikti. Bugun aradim isim var konusamayabilirim dedi, ben de peki dedim kapattim ne yapayim kaldim oylece:KK51:

Diger konudan arkasi yarin yaptim bak herkes meraklandi :KK51:

Valla bir yol olmadi, once seviyorum dedi sonra seviyorum ama olmaz dedi derken ben vazgectim.

Yeni biriyle gorusuyorum, o da acaip bir cins cikti. Bugun aradim isim var konusamayabilirim dedi, ben de peki dedim kapattim ne yapayim kaldim oylece:KK51:

Gerçekten kismet bazı seyler. Olmayınca olmuyor miss.

Ustune mesaj attigim eleman tribal enfeksiyona yakalandi, yahu ben nerde yanlis yapiyorum biri bana flort dersi versin cok basarisizim :olamaz:

yav daha bugun baska bir konuda yazdıgın yorumu gordum, şu 6 kardeş doğulu olsaydım dediğin.
Seni okurken hep içimden diyorum ki “bu hatun çok ben.”
napıcaz bilmiyorum bacım. biz de bir kısmetsizlik var.

millet evde oturmaktan birbirine mi sardı yoksa yine venüs menüs gökyüzünde amuda mı kalktı acaba? Dönen dönene.
Benimle Konuşurken birden sevgili yapan şer*fsiz aylar sonra mesaj atmış sana açıklama yapamadım diye. Bir de hala sevgilisi var. Hadi o neyse, gerçekten aşık olmak üzere olduğum bir çocuk vardı, bana birden “jocelyn ben ilişkiye hazır değilim sen çok değerli bi arkadaşsın” zırvası çektiydi, şimdi storyime emoji koymuş. 2.5 aydır iletişime girmiyorduk.
İlkini pek sallamadım da ikincisi hafif karnımı ağrıtmadı heyecandan değil. Saf gibi heyecanlanmaz mıyım bir de. Bilirim oysa hep sonunda üzüleceğimi. Sizce pişman olmuş olabilir mi?
Benimkiler öldü sanırım ne gelen var ne de giden.Üzuleceksen o guzel canına yazık deilmi.Paspas yapma kendını canım elbet guzel seven biri çıkıcaktır.

Sen karantinadaysan onlarda karantinada.
Can sıkıntısından hep yapilanlar.
Ilerde bas agrisi istemiyosan 'can sıkıntısı' adi altinda isi ilerletip dugun tarihi secme derim.

Back
X