karapaks Burun Estetiği Ameliyatı

karapaks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
69
0
36
Antalya
kızlar ilk bu siteyi keşfedip girdiğimde üye olup foto koyduğumda çok güzel yorumlar almıştım moralim yerine gelmişti.. albüm hazırladım 6-7 foto bakmak isteyenler teklif gönderebilir.. olumlu olumsuz yorumlara acıgım.. daha önceki yani ameliyattan sonraki ilk hallerim ise başka bir başlıkta .. görmek isteyenler için ...

mrb cnmm:3::3::3: benim de burnum 3ay oldu burnumu yaptıralıı ben kbb doktoruna yaptrdım hem sağlık sorunum vardı benimm burnumun ucu çok sert yanılmıyosam burun düşmesin die ben açık ameliyat oldum sende de var mı o uçta sertlik :53: burnum çok güzel oldu beni görenler tanıyamıyo memnunumda merak ettm sırf bende mi var sertlik yoksa normal mii

kızlar ilk bu siteyi keşfedip girdiğimde üye olup foto koyduğumda çok güzel yorumlar almıştım moralim yerine gelmişti.. albüm hazırladım 6-7 foto bakmak isteyenler teklif gönderebilir.. olumlu olumsuz yorumlara acıgım.. daha önceki yani ameliyattan sonraki ilk hallerim ise başka bir başlıkta .. görmek isteyenler için ...

arkadaslik teklifi gonderdim kabul edermisin bende resimlerine bakmak istiyorum..

Merhaba

Tüm konularınız bu konunuzun linkinde birleştirildi. Lütfen paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

mrb cnmm:3::3::3: benim de burnum 3ay oldu burnumu yaptıralıı ben kbb doktoruna yaptrdım hem sağlık sorunum vardı benimm burnumun ucu çok sert yanılmıyosam burun düşmesin die ben açık ameliyat oldum sende de var mı o uçta sertlik :53: burnum çok güzel oldu beni görenler tanıyamıyo memnunumda merak ettm sırf bende mi var sertlik yoksa normal mii

canım evet aynı sorun bendede mevcutt. burun ucu sertlik taşıyorum bende..hatta burnumun ucundaki kalkıklıkta geçiyor sanki

arkadaşım nasıl oldun burnundan memnunmusun

burnum çok dikkat çeken bir burun değil aslında eskiden uç kısmı çok çok yuvarlak ve öne düşmüş bir şekildeydi.. şimdi yine ucu top bi burnum var ama biraz daha kalkık..ha memnunmuyum allaha şükür memnunum nefes alma problemim yok.. görüntüsüde eskiye nazaran daha iyi . çok havalı olmasada ben memnunum.. :34:

Back
X