Karar alınmıştır. Hayatıma başkasını alıyorum !

Yalnızlık iyidir çok yeni ayrılmışsınız daha. . Hiç olgunca bir davranış olmaz ayrıca bulacağınız insanın ahını almayın. Hazır olduğunuzda bir ilişkiye başlayın inat ya da unutma uğruna değil

başkasını unutmak için bir başkası...bu sadece bir kandırmaca olabilir sizin için.illa toparlanmak için niye başka birine ihtiyacın olsun ki.yalnızlık mı korkutuyor seni

Tamamen unutmadan böyle birşeye kalkışmayın.
Kalpten atamadıktan sonra başka biri neye yarar, kıyaslarsınız sürekli.
Ayrıca karşıdaki kişiye de haksızlık, duygularıyla oynamış olursunuz.
Hemen biri olmak zorunda değil önce bu takıntınızdan kurtulun kendinizi dizginleyin ona yazmaya engel olmaya çalışın, aklınızı kalbinizi boşaltın öyle yeni birine hazır olun.
Ne bu acele.
Çivi çiviyi söker derler ama bu resmen bencilliktir, benim kafam rahat olsun da karşıdakini unutmak için kullanayımdır. Kimse bu duruma düşmek istemez.

sizin hayatınızı paylaşacağınız birini değil kurban arıyorsunuz, adamın kafasını eski sevgiliyle kıyaslama muhabbetleri falan yapmayın şöyle şeyler aklınızı kalbinizi resetleyin öyle bir ilişkiye başlayın

siz hayatınızı paylaşacağınız birini değil kurban arıyorsunuz, inat uğruna onun var benimde olsun adamın kafasını eski sevgiliyle kıyaslama muhabbetleri falan bunaltmayın yapmayın şöyle şeyler aklınızı kalbinizi resetleyin öyle bir ilişkiye başlayın yoksa huzur bulamazsınız sağlıklı olan bu

anladım ki başka türlü kafamdan atamayacağım. sürekli yaşadığım iniş çıkışlar beni bitirecek. Garip mailler atmaya kalkacağım. Gizliden arayıp duracağım. Açmadıkça pişman olacağım aradığıma. Bütün bunların tek çözümü var gibi hissediyorum. O da başkası.
Eminim onun hayatındada başkası var. Bende hayatıma bi başkasını alıp ona sarılacağım. Bütün anlarıma onu dahil edeceğim. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama başka türlü olmayacak. Çok ani çok hızlı duygu değişimi yaşıyorum. Bi an sesini duyup kapatayım ve o anı yok sayayım sonrasında diyorum. Bi an pişmanlık. Bi an keşke hiç mail atmasaydımlar.. Bi an nefret öfke kızgınlık. Bi an kırgınlık. Daimi mutsuzluk.. Katlanamıyorum !!! Böylesi duygu değişimlerine katlanamıyorum olanlara katlanamıyorum onun var olduğunu bilmeye katlanamıyorum !!!
Geri çevirmeden kapılarımı açacağım gelecek ilk adıma. Yoksa böyle yaşanmaz. Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim..
kolay gele

Back
X