- 17 Temmuz 2016
- 244
- 281
- 53
- 36
- Konu Sahibi Duble Turk Kahvesi
-
Canım yanıt verdiğin için teşekkürler. Testlerde muayenede sıkıntı yok çok şükürBence gidip ikinizde bebek için testlerinizi yaptırın sıkıntı var mı yok mu öğrenin. Hem geç kalmamış olursunuz.
Hmm tamam o zaman. Stres yapmadan gün aşırı ilişki ile olur inşallah canım. Bende polistikover var ondan olmuyo malesefCanım yanıt verdiğin için teşekkürler. Testlerde muayenede sıkıntı yok çok şükür
Allah en yakın zamanda nasip etsin inşallah arkadaşımHmm tamam o zaman. Stres yapmadan gün aşırı ilişki ile olur inşallah canım. Bende polistikover var ondan olmuyo malesef
Ayy doğuma az kalmışş Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnn..İlk yaptıgımız gün
Bizimden 2.ci ay olucak cok stres ypiyrm olmck diye bi sorunumuzda yok.Bu ay soğan kürunu yapcam adet olursamArkadaşlar merhaba.. Öncelikle Allah her isteyene evlat, hamilelere de sağlıkla kucaklarına alıp büyütmeyi nasip etsin. Biz 3 ay önce çocuk kararı aldık bu 3. Denememiz ve psikolojik olarak beklemek yıpratıcı. Bu süreci yaşayanlar ne kadar süre sonra hamile kaldıklarını paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşeklürler
İnşallah adet olmayız da gerek kalmazBizimden 2.ci ay olucak cok stres ypiyrm olmck diye bi sorunumuzda yok.Bu ay soğan kürunu yapcam adet olursamszde deneyin isterseniz stres yapmayin olur inş
Ayy ins iste bnde cok duydum herkes hamile kaldigini söylüyor.Adet olduktan sonra baslicam15 gun boyunca ama korunmak lazim yan etkisi var ...İnşallah adet olmayız da gerek kalmazBilmiyorum soğan kürünü çok duydum okudum ama bi yan etkisi olmasın?
Tesekkur ederim canım insallah. Biraz stres var üstümde su an zor bir süreç. Gerci hamilelik cok kolay degil her acıdan. Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin insallah.Ayy doğuma az kalmışş Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnn..Maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?