- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
L beden al benceeee
nasıl olsa zayıflayacaksınnnn
bir tane L bir tane XL alayım, acil almam lazım, belki L olmuşumdur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
L beden al benceeee
nasıl olsa zayıflayacaksınnnn
geçen yaz 80 küsür kilodaydım, bilerek hiç bir şey almadım, bu yaz artık zamanıbende mevsimlik alışveriş yapmak istiyorum bilerek erteliyorummmm![]()
orası neresi ????
doğu karadenizde sahilde bir ilçe canım :)
bende aynı durumdayım işte memlekete gidince alıyorum ordada pek bişey yok bişey almak gelmiyor içimden yaburadakilerini beğenmiyorum, küçük bir yer, güzel şeyler yok, olsa da çok pahalı satıyorlar![]()
bende aynı durumdayım işte memlekete gidince alıyorum ordada pek bişey yok bişey almak gelmiyor içimden ya
bulmaca gibibende orta karadenizliyim
![]()
bende aynı durumdayım işte memlekete gidince alıyorum ordada pek bişey yok bişey almak gelmiyor içimden ya
çözdü mü bulmacayııııııııı
kesinlikle cok hoş kıyafetler var ve gayet uygun ama ben asırı derecede kararsız oldugum için alırkende zorlanıyorumkilo veriyoruz ya, bedenimizi bilmediğimizden sorun oluyor, yoksa int. gayet hoş kıyafetler oluyor..
ayy öperim seni keşkegelin bura burda avm çokkkkkkkk
gezdiriririm siziiii
ben biraz spor takılıyorum, kot ve gömlek vs. zaten kot hala boru paça, yada geniş paçayı seviyorum, yeni nesil dar paçalara alışamadımkesinlikle cok hoş kıyafetler var ve gayet uygun ama ben asırı derecede kararsız oldugum için alırkende zorlanıyorum
çözdü mü bulmacayııııııııı
gelin bura burda avm çokkkkkkkk
gezdiriririm siziiii
çözmeme fırsat vermedi kiözeldenn kapişşşş
![]()
benim ispanyol paca kotum pantolonlarım var daha zayıf gösteriyorben biraz spor takılıyorum, kot ve gömlek vs. zaten kot hala boru paça, yada geniş paçayı seviyorum, yeni nesil dar paçalara alışamadım, yakışmıyor zaten
![]()
benim ispanyol paca kotum pantolonlarım var daha zayıf gösteriyor
söylemesem bulamazmış
geliriz bak yazın, 2 çocuk eş, kvalide
![]()
kız kvalide yidemi götürüyonnsöylemesem bulamazmış
geliriz bak yazın, 2 çocuk eş, kvalide
![]()
seviyom onuuukız kvalide yidemi götürüyonn
gel gel başımla beraberrrrrrr