• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar..

bende unuttum limonn

az sonra karşı lokantadan isteyip gelirimmm belki

limonlu su gerçekten çok faydalı

bağırsakları yumuşatıyorrr

zencefilde aynı görevi yapıyorrrr

limonu çok ihmal ediyorum, bende bundan sonra alacağım, zencefille beraber 1 bardak her gün tüketeceğim

bence sık güzel derin dondurucuya at

yazın bol bol limonata yaparsınnnnn

Allahım neler öğreniyorum, poşete mi koyuyorsun

günaydın herkese moralim cok bozuk 69.0 çıktım çarşamba 68.6 ydı dünde ayran detoksu yaptım vermiş olmam gerekirken almışım anlamadım gitti

Günaydın Kızlar

Hayırlı Cumalarınız

Dün akşam Menü 18,00

1 Kepçe Yoğurt Çorbası
6 yk kadar zeytinyağlı Pırasa
1,5 dilim tb. ekmeği
Salata

Akşam Ara 1avuç Patlamış Mısır 19,30

1 bardak tarçınlı süt 21,00

1 Saat Yürüş :KK49::KK49::KK49:

Kalkınca bir bardak su

1 yumurta
2 dilim tb ekemği
az peynir
domates biber

Şimdide kahve içiyommmm:KK50::KK50:
afiyet olsun yasemin menü güzel böyle devam etmen dileğiyle

bence sık güzel derin dondurucuya at

yazın bol bol limonata yaparsınnnnn
ben bütün yıkayıp koyuyorum dondurucudada var
onları çıkarıp rendeleyip kullanıyorum çorba salataya çok güzel oluyor

günaydın herkese moralim cok bozuk 69.0 çıktım çarşamba 68.6 ydı dünde ayran detoksu yaptım vermiş olmam gerekirken almışım anlamadım gitti

canım yasemin doğru diyor hergün tartılma :(

canım bu gün bende 100 gr fazlayım ve hiç cıs yapmadığım halde :63: her gün tartılsan da haftada 1 tartını baz al, diğer türlü moral bozuyor:KK12:
poşete de atabilirsin

küçük şişelerde

pet şişelere mi?

canım bu gün bende 100 gr fazlayım ve hiç cıs yapmadığım halde :63: her gün tartılsan da haftada 1 tartını baz al, diğer türlü moral bozuyor:KK12:

pet şişelere mi?

Pet şişede olur

Hani şu bim de a101 satılan kola fanta gazoz şişeler varya küçüçük onlara koyuyorrummm veya buz torbası (bölmeli oluyor)

ayy kızlar gecen cuma 69.2 ydim
bu cuma 69.0
koskoca haftada -200 normal mi ya kaçamaksız devam ediyorum dikkat ediyorum sporuma suyuma ama yokkk

afiyet olsun yasemin menü güzel böyle devam etmen dileğiyle

ahh inşallah cnm

bugun arkadaşın günü var(pasta börek ) iş çıkışı illa uğra dedi bakalım

ben bütün yıkayıp koyuyorum dondurucudada var
onları çıkarıp rendeleyip kullanıyorum çorba salataya çok güzel oluyor

canım yasemin doğru diyor hergün tartılma :KK43:

bende yapıyorum öyle fakat sıkıp koymak işime geliyor

burada yağmur var hava kapalı

burası da aynı

ayy kızlar gecen cuma 69.2 ydim
bu cuma 69.0
koskoca haftada -200 normal mi ya kaçamaksız devam ediyorum dikkat ediyorum sporuma suyuma ama yokkk

şöyleki, bazı haftalar hiç gitmeyebilir de, sen zaten 75 gibi başlamışsın, bu aralar duraksayabilir, moral bozmadan devam edersen, 1-2 hafta sonra patır patır dökülür yağlar,:KK28:

cnm çok fazla kafana takarsan gitmiyor bu hain kilolar düzenli beslen suyunu iç sporunu yap ama ne yaparsan yap sakın pes etme

Back
X