kesin banada yansır biliyorum ama
h.sonu artı olmadığım -200 gr olduğum için değerdiii bence
bu arada miğdem küçülmüş onu anladım
gözleme çok geldi
Günaydın
iyi haftalarınız olsun
ben çok yoğunum işleri bitirir bitirmez dönücem inş.
Slm kızlar, FTR den yazıyorum.
saraycam cok geçmis olsun, tez zamanda iyileşsin inşallah.
vefa bukme mi yedin kiz afiyet olsun. Ben kac gündür abuk subuk şeyler yiyorum. Düzgün gidip bukme yemek cok daha güzel aslında. Bu iki gün acayip dikkat etmeliyim
teşekkür ederim canım,oğlumun ellerini sarınca; elleri- ayakları -gözü- kulağı olmayan çocukları ve anneleri düşündüm, Allahım kimseyi evladıyla sınamasıncanım çok geçmiş olsun okuyunca içım cız etti hiç kıyamam ben çocuklara allah şifa versin
kıyamam canım çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşir yavrucuğunGünaydın arkadaşlar.
Ctesi bir doğum gunune gittik. Ev sobaliydi. Ben oglana mama hazirlamaya kalktım. Arkamdan gelmis ve ellerini sobaya yapistirmis. Kv hemen alip suya soktu. Yavrum cok agladi. Dr gittik pansuman yaptilar. Zor sustu. Sali çocuk cerrahisine gidecegiz baska bir ile. Elleri sarili. Surekli pansuman yapiyorum. Ellerinin ici bullerle dolu bembeyaz. Allah kimseyi evladiyla sinamasin.
hafta sonu pek bir şey yiyemedim zaten
kıyamam canım çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşir yavrucuğun
merhaba kızlar günaydın taşınma işini bitirdim bomba gibi geldim sadece ufak tefek işler dışında yerleştim sayılır
diyet konusunda ise hafta sonu pek dikkat edemedim akşam yemeklerini geç yedim fazla abartmadan kalorili şeylerden kaçınmaya çalıştım zaten çok fazla enerji harcadım
cuma sabahı tartılmıştım iyi gibiydi şimdi çarşambaya kadar tartılmıcam bakalım
Slm kızlar, FTR den yazıyorum.
saraycam cok geçmis olsun, tez zamanda iyileşsin inşallah.
vefa bukme mi yedin kiz afiyet olsun. Ben kac gündür abuk subuk şeyler yiyorum. Düzgün gidip bukme yemek cok daha güzel aslında. Bu iki gün acayip dikkat etmeliyim
kızlar bükmeyi anlamaz diye gözleme dedim
gerçi bende buralara gelince ögrendimm
saçda yapmış arkadaşş mis gibiydiii
Günaydın arkadaşlar.
Ctesi bir doğum gunune gittik. Ev sobaliydi. Ben oglana mama hazirlamaya kalktım. Arkamdan gelmis ve ellerini sobaya yapistirmis. Kv hemen alip suya soktu. Yavrum cok agladi. Dr gittik pansuman yaptilar. Zor sustu. Sali çocuk cerrahisine gidecegiz baska bir ile. Elleri sarili. Surekli pansuman yapiyorum. Ellerinin ici bullerle dolu bembeyaz. Allah kimseyi evladiyla sinamasin.
benim oğlanda çok öksürükk boğulup gidiyorr evde yalnız bıraktım aklım evdee
allahım tüm yavruları görünür görünmez kazalardan hastalıklardan korusun
offf kızlar
geçen hafta sallayınca işleri böyle yığıldı
malum ay sonu
poffffffffff
ctesi diyet güzeldi
fakat pazarı söylemeyeyimm köye gittik allah ne verdiyse birde kalabalık olunca
saç börekleri bazlamalar gerisiniz siz düşünün artıkımmm hava da mis gibiydi ohhh
Sabah kalkınca 1 bardak su
Kahvaltı
1 dilim tb ekmeği
az peynir
1 yumurta
domates
ara
10 fındık
1 adet hurma
sarayca canım çok geçmiş olsunn allah şifasını versinnn
rolla hadi hayırlı olsun evin cnmmm
kızlar Allah şifa versin kuzularınıza gercekten Saraycamın dediği gibi Allah kimseyi evladıya sınamasın
canım çok geçmiş olsun.. çabucak o minik elleri iyileşsin..Günaydın arkadaşlar.
canım çok geçmiş olsun.. çabucak o minik elleri iyileşsin..
offf kızlar
geçen hafta sallayınca işleri böyle yığıldı
malum ay sonu
poffffffffff
ctesi diyet güzeldi
fakat pazarı söylemeyeyimm köye gittik allah ne verdiyse birde kalabalık olunca
saç börekleri bazlamalar gerisiniz siz düşünün artıkımmm hava da mis gibiydi ohhh
Sabah kalkınca 1 bardak su
Kahvaltı
1 dilim tb ekmeği
az peynir
1 yumurta
domates
ara
10 fındık
1 adet hurma
sarayca canım çok geçmiş olsunn allah şifasını versinnn
rolla hadi hayırlı olsun evin cnmmm
çok teşekkür ederim canım
ohhh gömmüşsün bazlama ve saç böreklerini, afiyet olsun
benim 10 küp gofretim sizinkilerin yanında pek masum kaldı gibi, iddialıyım çarşambaya
amin canım çok teşekkür ederim,
yaseminnn doğayıııı görünce iştahı açmışsınnnn
yaseminnn sabah çok fittim bende gözleme yedimmmm
uzerimden büyük bir yük kalktıçok teşekkür ederim canım, Allah hepimizin evladını korusun.
ooo maşallah taşınma bitmiş, şimdi ne rahatsındır,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?