Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soğukmu yapıyorsun çorbayı tarif alabilirmiyim canım
Günaydın kızlar
iyi haftalarınız olsunnnn
sarayca nasıl geçti haftasonu diyetinnn
günaydın canım, teşekkürler, senin de haftan güzel geçsin,
hafta sonu çok iyiydi,
en azından çarşambaya göre eksideyim ,
zira cuma akşamı , nasılsa detoks yapcam diye cozutmuştum :)
memnunum , bakalım bu 2 günde tekrar fırlamassa kilom tabiki![]()
sabah
1 dilim t.b. ekmeği
bir parça peynir
5zeytin
1 domates
kızlar günaydın hafta sonu yine çok dikkat edemedim cuma günü kilomda biraz düşüş vardı hafta sonu bütün emeklerim ziyan oldu sabah tartıldım geçen hafta ile aynıyım çabuk gelen çabuk gider deyip iki gün dikkat edicem bakalım çarşamba günü gerücez
hadi bakalım yavaşta olsa gidecek bu kilolarınn
günaydın cnm
afiyet olsunnnn
kızlar günaydın hafta sonu yine çok dikkat edemedim cuma günü kilomda biraz düşüş vardı hafta sonu bütün emeklerim ziyan oldu sabah tartıldım geçen hafta ile aynıyım çabuk gelen çabuk gider deyip iki gün dikkat edicem bakalım çarşamba günü gerücez
tabiki veririm, bundan sonra pazar günleri yapacağım, ctesi cıs yapar, pazar toparlarım bu çorbayla, doğal olarak hafta sonunu eksi ile kapatırım :) bence gayet sağlıklı
haşlanmış olarak 4 kaşık yeşil mercimek, 4 kaşık bulgur (ben bundan sonra yarma koyacağım, aşurelik) 4 kaşık nohut 2 adet salatalığı istediğiniz kadar ayran ile (ben yoğurtdu fazla sulandırmadım) karıştırıp, gün boyu içiyorsunuz :) bu 3 öğünde olabilir 2 saatte bir de olabilir, sabah kahvaltısını çok hafif geçiştirmiştim :)
aaa denenebilir ama nohuttan hoşlanmam ayranın içinde sanırım onu koymadan yapıcam bende![]()
zeliş günaydın canımmm
gezmelerdemiydin açık büfeler mi yaktı yoksa seniii![]()
soğukmu yapıyorsun çorbayı tarif alabilirmiyim canım
sabah
1 dilim t.b. ekmeği
bir parça peynir
5zeytin
1 domates
tabiki veririm, bundan sonra pazar günleri yapacağım, ctesi cıs yapar, pazar toparlarım bu çorbayla, doğal olarak hafta sonunu eksi ile kapatırım :) bence gayet sağlıklı
haşlanmış olarak 4 kaşık yeşil mercimek, 4 kaşık bulgur (ben bundan sonra yarma koyacağım, aşurelik) 4 kaşık nohut 2 adet salatalığı istediğiniz kadar ayran ile (ben yoğurtdu fazla sulandırmadım) karıştırıp, gün boyu içiyorsunuz :) bu 3 öğünde olabilir 2 saatte bir de olabilir, sabah kahvaltısını çok hafif geçiştirmiştim :)
o zaman bulgur ve mercimekten 2 şer kaşık fazla korsun,
bence de sağlıklı bir yiyecek :) hem lezzetli![]()
Evet gezdim gezdim de vefa ama evde de ipin ucu çok kaçtı cumartesi öğlen gözleme, akşam pizza, pazar sabah simit, öğlen börek, akşam dondurma aff ki ne off aralarda da yedim hep... aralarda çay kahve yanında da atıştırdım bolcana çok da hareket ettim ama sanmıyorum yediklerimi eritmiş olayım... bugün yarın dikkat edeceğim ama ilemiyorum..
Bende mi yapsam yahu, ama yarına yetişmez anca çarşamba en erken, ıslamak lazım çünkü
afiyet olsun canım
sabah kahvaltı yapıyorsun ama öylemi
tuz yok mu peki içinde birde yağ
kızlar bu hafta beni rencide edinizz lütfennn silindir deyin bana deyinde deyin yaniii![]()
hafta sonu bende hep artıda oluyorum maalesef,
ama bundan sonra pazarları dikkat etmeye karar verdim, yoksa gitmiyor bu kilolar,
sabah hafif bir kahvaltı yapabilirsin, ama yapmazsan ayran aşı içersen daha iyi sonuç alırsın, tercih senin, ben ekmeksiz hafif bir kahvaltı yaptım, zeytin vs. tuzlu bir şey yemedim,
bu çorbaya tuz yağ katılmıyor, hatta yoğurdun yarım yağlı olsa daha iyi olur, amaç ödem atmak, yada 1-2 gün aşırı yediysen eğer o kiloları bir an önce gönderebilmek :)