• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

upload_2015-5-6_9-56-27.webp

vefa- yasemin sizde kilo bildirirseniz haftaya eklerim listeye :)

kızlar fena değil bu hafta ama haftaya daha iyi olabiliriz, bu arada hedef kilolarımıza 5 kg civarı kalmış, ramazana kadar hedef kilomuza hepimiz ulaşabiliriz, biraz gayret :))

Eki Görüntüle 1518238

vefa- yasemin sizde kilo bildirirseniz haftaya eklerim listeye :)

kızlar fena değil bu hafta ama haftaya daha iyi olabiliriz, bu arada hedef kilolarımıza 5 kg civarı kalmış, ramazana kadar hedef kilomuza hepimiz ulaşabiliriz, biraz gayret :))
tamam canım haftaya sıfırdan başlıyorum kilo bildirimineee

teşekkür ederim canım,senide tebrik ederim :KK9:, 5 te 5 diyete devam ediyor musun?:KK66:
dün sebze günüydü kaçamaklarla tamamladım hemen +lara cıkmışım bu diyette cok dikkat etmek gerekiyor biraz kacırsan geri alıyorsun şimdilik iyi gibi ama tamamlayacağımı sanmıyorum:KK12::KK12::KK12:

dün sebze günüydü kaçamaklarla tamamladım hemen +lara cıkmışım bu diyette cok dikkat etmek gerekiyor biraz kacırsan geri alıyorsun şimdilik iyi gibi ama tamamlayacağımı sanmıyorum:KK12::KK12::KK12:

anladım, zor bence de, hiç yapmadım ama tahmin ediyorum..

bakalım ben ayran aşı ile verdiklerimi hemen alacak mıyım, yoksa kalıcı mı olacak... merak ediyorum doğrusu :)

yemekte yayla çorba pirinç pilavı sebzeli köfte ve kemalpaşa var, şimdi gitsem bir türlü gitmesem bir türlü....

Back
X