tamam cnm teşekkür ederimrollacım sen ilk defa yapacağın için 1 gün yap, sonucuna bak, güzel verirsen, 1 gün bile yeter bence, zaten 2. gün fazla kilo kaybı olmuyor, maksat ödemleri atıp, güzel bir şekilde sağlıklı beslenmeye başlamak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam cnm teşekkür ederimrollacım sen ilk defa yapacağın için 1 gün yap, sonucuna bak, güzel verirsen, 1 gün bile yeter bence, zaten 2. gün fazla kilo kaybı olmuyor, maksat ödemleri atıp, güzel bir şekilde sağlıklı beslenmeye başlamak...
merhaba cnm dikkat et kendine azda olsa ye ben hiç yürüyüş yapamıyorum artık işe araba ile gelmeye başladım yani hareket sıfır cnm oğlunada geçmiş olsundaha ben denize ayağımı bile sokmadım
haa gittik ama girmedimm
bu sene oğlan genelde havuz da vakıt geçirdi benim de içimden heç gelmiyor
benim oğlanda vucudu sırt kol ve yüz bölgesi mantar oluşmuşş bizde bir süre girmiyeceğiz artıkımm
daha ben denize ayağımı bile sokmadım
haa gittik ama girmedimm
bu sene oğlan genelde havuz da vakıt geçirdi benim de içimden heç gelmiyor
benim oğlanda vucudu sırt kol ve yüz bölgesi mantar oluşmuşş bizde bir süre girmiyeceğiz artıkımm
saraycam tebrikler cnm ayran aşı sende müthiş çalışıyor
ben bitürlü yapamıyorum ne diyet ne spor hatta yedikçe yiyesim var ayda 2 kilo versem yavas yavas verem yetecek banada işte başlayamıyorum bitürlü.vücudumda ödem var farkediyorum hala regl olmadım şiştim resmen
merhaba cnm dikkat et kendine azda olsa ye ben hiç yürüyüş yapamıyorum artık işe araba ile gelmeye başladım yani hareket sıfır cnm oğlunada geçmiş olsun
ah canım geçmiş olsun, havuzdan mı oldu acaba?
Dedem ayni kuzum...canım hoşgeldin, sayfana bakacağım, dedeni merak ediyorum,
--kelebeğim, bayramdan 4-5 gün önce ve bu güne kadar bırakmıştım diyeti, toparlanamıyordum, detoks yapayım dedim ve iyi geldi bana, ödem gitse bile motive oldum, çok teşekkür ederim canım sende düzene girince vereceksin kilolarını inşallah...![]()
valla canım benimki biraz uzun hikaye evlendikten sonra 10 kilo aldım 67 ye çıktım sonra hamile kaldım doğuma girerken kilom 88 di neyseki doğum kilolarım gitti ama sabit 68 kiloda kaldım ayça kaya 5333 diyeti yapmaya çalışıyorum 1-2 gün yapıyorum sonra kopuyo o yüzden beni motive edici arkadaşlar lazım eşim siniri ediyo bazen beni dalga konusu oluyorum yardımınıza ve çoookkk desteğinize ihtiyacım var kızlartabiki katılabilirsin canım, bizimde senin gibi kararlı arkadaşlara ihtiyacımız var, hoş geldin,
nasıl diyet yapıyorsun, ne zaman başladın canım,![]()
Dedem ayni kuzum...
Hakkinda hayirlisini versin rabbim : ((
Bende biraz disimi siksam dogum gunume kadar süper olcak
ooo baya vermişsin canım 10 kiloyu rahat bir şekilde verirsin, ben ayça kaya diyetlerini gayet sağlıklı buluyorum, düzenli devam ettiğin ve spor yaptığın müddetçe güzel vereceğine inanıyorum, burada elimizden geldiğince destek oluruz, yeterki sen aktif olmaya çalış.. sağlıklı kilo vermeler ...valla canım benimki biraz uzun hikaye evlendikten sonra 10 kilo aldım 67 ye çıktım sonra hamile kaldım doğuma girerken kilom 88 di neyseki doğum kilolarım gitti ama sabit 68 kiloda kaldım ayça kaya 5333 diyeti yapmaya çalışıyorum 1-2 gün yapıyorum sonra kopuyo o yüzden beni motive edici arkadaşlar lazım eşim siniri ediyo bazen beni dalga konusu oluyorum yardımınıza ve çoookkk desteğinize ihtiyacım var kızlar
hoşgeldin cnm aramıza bende ayça kaya diyeti çok yaptım adapte olması zor oluyorvalla canım benimki biraz uzun hikaye evlendikten sonra 10 kilo aldım 67 ye çıktım sonra hamile kaldım doğuma girerken kilom 88 di neyseki doğum kilolarım gitti ama sabit 68 kiloda kaldım ayça kaya 5333 diyeti yapmaya çalışıyorum 1-2 gün yapıyorum sonra kopuyo o yüzden beni motive edici arkadaşlar lazım eşim siniri ediyo bazen beni dalga konusu oluyorum yardımınıza ve çoookkk desteğinize ihtiyacım var kızlar
afiyetler olsun cnmöğlen yemeğimi yedim
öğlen
4 adet kuru köfte (patates kızartması alınmadı)
1 kase yoğurt
1 küçük tabak salata
gayet tok hissediyorum, hava çok sıcak olduğundan yürümeyeceğim, ayrıca terlemekte istemiyorum
![]()
inş canım ayran aşı deyoksunu ilk defa duydum nette araştırdım hafta sonu yapmayı düşünüyorum çalıştığım için hafta içi yapamam
ara 11 gibi
2 yk nesfit
1 sb süt
bu ara öğünü çok seviyorum
çok lezzetli oluyor