• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

sen şimdi kaç kilosun _SARAYCA_ hedefine ne kadar kaldı... ayyy 520 sayfa olmuş naısl okucem ben şimdi :)

saat 15.30
bir kâse daha ayran aşı
aslında doyurucu ama insan iki saat te bir acıkıyor

rollacım zaten 2 saatte bir içilmesi gerekiyor ama ben 3 defa içmiştim, seninkisi doğru olanı :) afiyet olsun, yarın sonuçlarını yaz olur mu sanırım F frenzy80 inde gözü var yapmaya:KK53:

sen şimdi kaç kilosun _SARAYCA_ hedefine ne kadar kaldı... ayyy 520 sayfa olmuş naısl okucem ben şimdi :)

canım ben geçen sene ramazanda 84 kg. civarıydım, şimdi ise 63 kg. civarıyım toplamda 21 kg gibi vermişim, :nazar:

ama bu günlüğü aralık ayında açtım, o zaman 70.3 kg. idim, şimdi 63.3 kg. olduğuma göre, günlüğümü açtığımdan bu yana 7 kilo vermişim, :)

sabahki sonuca göre karar vericem ama zorlanmadım dersem yalan olur açlık değilde insanın canı tatlı birşeyler istiyor

doğrudur, :) çok kolay değil...yarın yaparsan kahvaltıda zeytin yeme olur mu? ödem atmak maksat ya, tuzlu yersen su toplar belki vücudun :)

canım ben geçen sene ramazanda 84 kg. civarıydım, şimdi ise 63 kg. civarıyım toplamda 21 kg gibi vermişim, :nazar:

ama bu günlüğü aralık ayında açtım, o zaman 70.3 kg. idim, şimdi 63.3 kg. olduğuma göre, günlüğümü açtığımdan bu yana 7 kilo vermişim, :)

süpeeer maşallah... ben70 ile 76 ara inip çıkıyorum hele bu sene olursa 71 den aşağısını görmedim... şun herhalde 76 lardayımdır...

btlbetul btlbetul sende gel katıl bize istersen? ne kadar kalabalık olursak motivasyonumuz o kadar artar?

ben çok kurala gelemiyorum ama sizi takip edicem yaptıklarımı yazarım her gün spor yapıp yazayım mesela... çukulatasız gün geçirirsem yazayım mesela :)

ben hafta başından beri sabahları kahvaltıdan sonra veya önce sade Türk kahvesi içmeye başladım... Ve bilmiyorum ondan mıdır ama metabolizmam devreye girdi resmen.... Gram veremesemde gelenin öğütmek bile iyi geliyor insana....

süpeeer maşallah... ben70 ile 76 ara inip çıkıyorum hele bu sene olursa 71 den aşağısını görmedim... şun herhalde 76 lardayımdır...

ben çok kurala gelemiyorum ama sizi takip edicem yaptıklarımı yazarım her gün spor yapıp yazayım mesela... çukulatasız gün geçirirsem yazayım mesela :)

Tamam canım. Nasıl motive olacaksan oyle yap. Kapimiz herkese açık

herkese günaydın bir günlük ayran aşı detoks sonucu 1.6 kg başlangıç 67.4 detokstan sonra 65.8 yuppi bugün normal beslenicem bakalım yarın ne olacak

herkese günaydın bir günlük ayran aşı detoks sonucu 1.6 kg başlangıç 67.4 detokstan sonra 65.8 yuppi bugün normal beslenicem bakalım yarın ne olacak
tebrikler canım bende 100 gr gitmiş 63.2 kg idim, gece oğlum hastalandı devamlı kustu :( , şimdi uyudu biraz, sanırım salgın var... çocuklar hasta olmasın. Allahım tüm çocuklara ve benim çocuklarıma tez zamanda şifa versin (amin)

iyi haftasonları canım.

tebrikler canım bende 100 gr gitmiş 63.2 kg idim, gece oğlum hastalandı devamlı kustu :( , şimdi uyudu biraz, sanırım salgın var... çocuklar hasta olmasın. Allahım tüm çocuklara ve benim çocuklarıma tez zamanda şifa versin (amin)

iyi haftasonları canım.
cnm geçmiş olsun allah şifa versin inşallah
sanada iyi haftasonları

tebrikler canım bende 100 gr gitmiş 63.2 kg idim, gece oğlum hastalandı devamlı kustu :KK43: , şimdi uyudu biraz, sanırım salgın var... çocuklar hasta olmasın. Allahım tüm çocuklara ve benim çocuklarıma tez zamanda şifa versin (amin)

iyi haftasonları canım.
Cok gecmis olsun canim

Back
X