Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen şimdi kaç kilosun _SARAYCA_ hedefine ne kadar kaldı... ayyy 520 sayfa olmuş naısl okucem ben şimdi :)
inşallah güzel olur sonucun canım, yarında yapacak mısın peki?sabah ilk işim tartılmak olacak zaten
sabahki sonuca göre karar vericem ama zorlanmadım dersem yalan olur açlık değilde insanın canı tatlı birşeyler istiyorinşallah güzel olur sonucun canım, yarında yapacak mısın peki?
sabahki sonuca göre karar vericem ama zorlanmadım dersem yalan olur açlık değilde insanın canı tatlı birşeyler istiyor
evet cnm ben unutmuşum zeytin yenmedinidoğrudur, :) çok kolay değil...yarın yaparsan kahvaltıda zeytin yeme olur mu? ödem atmak maksat ya, tuzlu yersen su toplar belki vücudun :)
canım ben geçen sene ramazanda 84 kg. civarıydım, şimdi ise 63 kg. civarıyım toplamda 21 kg gibi vermişim,
ama bu günlüğü aralık ayında açtım, o zaman 70.3 kg. idim, şimdi 63.3 kg. olduğuma göre, günlüğümü açtığımdan bu yana 7 kilo vermişim, :)
btlbetul sende gel katıl bize istersen? ne kadar kalabalık olursak motivasyonumuz o kadar artar?
süpeeer maşallah... ben70 ile 76 ara inip çıkıyorum hele bu sene olursa 71 den aşağısını görmedim... şun herhalde 76 lardayımdır...
ben çok kurala gelemiyorum ama sizi takip edicem yaptıklarımı yazarım her gün spor yapıp yazayım mesela... çukulatasız gün geçirirsem yazayım mesela :)
tebrikler canım bende 100 gr gitmiş 63.2 kg idim, gece oğlum hastalandı devamlı kustuherkese günaydın bir günlük ayran aşı detoks sonucu 1.6 kg başlangıç 67.4 detokstan sonra 65.8 yuppi bugün normal beslenicem bakalım yarın ne olacak
cnm geçmiş olsun allah şifa versin inşallahtebrikler canım bende 100 gr gitmiş 63.2 kg idim, gece oğlum hastalandı devamlı kustu, şimdi uyudu biraz, sanırım salgın var... çocuklar hasta olmasın. Allahım tüm çocuklara ve benim çocuklarıma tez zamanda şifa versin (amin)
iyi haftasonları canım.
Cok gecmis olsun canimtebrikler canım bende 100 gr gitmiş 63.2 kg idim, gece oğlum hastalandı devamlı kustu, şimdi uyudu biraz, sanırım salgın var... çocuklar hasta olmasın. Allahım tüm çocuklara ve benim çocuklarıma tez zamanda şifa versin (amin)
iyi haftasonları canım.