• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

bu ne dolma günüymüş resmen sizin için.
ben sabah 1 yumurta biraz peynir domates salatalk ve 1 dilim ekmek yedim
öğle 1 kase ayran aşı ve kendimi tutamayarak 2 yk makarna yedim maalesef

günaydın kızlar hadi bakalım sirkelenin kendimize gelmemiz lazım
sarayca
yasmin
lamekan
vefa
guziss
ve diyer arkadaşlarım
yaz geldi gidiyor biz hala yerimizde sayıyoruz ben bugün ciddî manada start veriyorum hadi sizleride bekliyorum
rollacım bende 1 gün başlıyorum diğer gün bırakıyorum bu istikrarsızlıkla ne kadar verilirse işte 3 e 5 e bakmayacağım artık:cool:

bu ne dolma günüymüş resmen sizin için.
ben sabah 1 yumurta biraz peynir domates salatalk ve 1 dilim ekmek yedim
öğle 1 kase ayran aşı ve kendimi tutamayarak 2 yk makarna yedim maalesef
evet ya, bu gün rolla güzis ben dolma yemişiz,
ayran aşı yapıyosun sanırım, yarına güzel rakamlar görmen dileğiyle.
ama çok bişey yemiyorum nedense
sabah
3/4 simit
domates salatalık peynir,zeytin

ögle
mercimek çorba
tavuk sote
salata
bir dilim ekmek
gayet güzel vefacım, afiyet olsun, sen diyet yapmasanda arada uğra canım, eksiklerimizi hatalarımızı söylersin,:KK19:

saraycam ayran aşı yapayım dedim ama farkettimki evde bugday kalmamış bende bulgur ile yaptım yalnız bulgur yedikten sonra beni en cok acıktıran besin.ve kaçamaklarım şimdiden oldu günü nasıl tamamlarım bilemiyorum
gayet güzel vefacım, afiyet olsun, sen diyet yapmasanda arada uğra canım, eksiklerimizi hatalarımızı söylersin,:KK19:

ayy tabiiii uğrarım canım benimm

akşam ne yapacağım henüz karar veremedim, bu gün yarın gideceğiz diye çok alışverişte yapmadım, en iyisi melemen yapayım, kahvaltı tarzı yeriz öyle...iyi günler arkadaşlar...

Back
X