• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

öğlen sebzeli köfte ve cacık var, pilav ve çorba yemem sanırım,

kendime yeşil çay yapayım, :KK50:

ye%C5%9Fil-%C3%A7ay%C4%B1n-faydalar%C4%B1.jpg

kızlar buda size ikramım olsun :rolleyes:

kızlar elma sirkesi +bal +su karşımı yağ yakımını sağlıyomuş bilgisi olan var mı

canım hep duydum ama hiç yapmadım, sadece sabahları suyun içine azcık sirke katıp içmişliğim var, oda devamlı değil, 3-4 gün yapıp, bırakıyorum, unutuyorum daha doğrusu :)

günaydın kızlar akşam yine fazla kaçırdım yarın tartıda ne çıkar bilmiyorum tartım ablamda bugün işten dönerken alırım ha bu aradan ablam detokssü tamamlayamadı akşam üzeri kusmuş
sonra bi muz akşam normal yemek yemiş ona rağmen 1.6kilo kaybı olmuş bir daha asla yapmam diyor

kızlar elma sirkesi +bal +su karşımı yağ yakımını sağlıyomuş bilgisi olan var mı
günaydın kızlarr bugün tartıda 68.7 yi gördüm 1 günde 1 kilo almışım inanamıyorum yaa :KK64::KK64::KK64:
roll cnm ablanın bünyesi çok hassasmış demkki bende hiç öyle etki yapmamıştı.

guziss sanırım yağ yakımı sağlıyormuş ama benim mide kaldırmadı sirkeyi midesi hassas olanlar denemessin

günaydın kızlarr bugün tartıda 68.7 yi gördüm 1 günde 1 kilo almışım inanamıyorum yaa :KK64::KK64::KK64:
roll cnm ablanın bünyesi çok hassasmış demkki bende hiç öyle etki yapmamıştı.

guziss sanırım yağ yakımı sağlıyormuş ama benim mide kaldırmadı sirkeyi midesi hassas olanlar denemessin

canım o aldığın kilo değildir, biraz kaçırmışsındır, bu gün dikkatli olursan yarına gider...

bende yedim geldim

sulu köfte
1 sk bulgur pilavı
cacık

(sulu köfteyi patetes ile doldurmuşlar 3 adet köfte vardı onu yedim, acıkırım diye bulgur pilavı da yedim :)

Back
X