- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
Teşekkür ederim canım, nasılsın güziş, kilodurumları ne alemdesarayca hoş geldin canım yeni işin yeni evin hayırlı olsun canım seni burda gördüğme sevindim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım, nasılsın güziş, kilodurumları ne alemdesarayca hoş geldin canım yeni işin yeni evin hayırlı olsun canım seni burda gördüğme sevindim
mehter takımı gibiyim canım veriyorum alıyorum cuma günü daha önce gittiğim diyetisyenimin verdiğilisteye başladım bakalım nolcak birdesporda yapıyoprumheraldebu sefer ulaşırım hedefime
bencede yürü tatlım faydası olur 40 dk azdeğil öğlenleri bende 20 dk yürüyorum akşamları da 1 saat spordayım
günaydın günlük, seni ihmal ediyorum, hem yoğunum hemde akşamları yine pek dikkat edemiyorum, ama öyle aşırı yemiyorum yani kilo koruyorum gibi bir şey :)
bu sabah geç kaldım bu nedenle simit yedim, zaten su içiyorum, spor yapamıyorum, işe gidip gelme işi yattı, zor oluyor, işe giderken terlemek istemiyorum ayrıca, ama yinede erken kalktığım zamanlar yürürüm
selam cnm nasılsıın
nasıl alıştınmı yeni görev yerine
yeni memleketineeee
öğlen
et sote
patates kızarması ile beraber,
salata
ayran
2 dilim kepek ekmeği
yemeklerde hep patates var, yememem gerekiyor biliyorum
bu gün bi eczanede tartıldım, tok karnına kıyafetle 62 kg çıktım, çalışana tartı doğrumu diye sordum evet dedi ama bence eksik tartıyor, kıyafet ve tok karnına 65 falan çıkmalıydım
canım 62 isem çok mutlu olurum, bu gün tartıma pil alayımda bakayım, meraktayım doğrusu, bide pil nerede satılır öğrenebilseydim :)boşver takma oh negüzel 62 sin işteeee
spor öneririmMerhaba ben 55 kiloyum hedefim 50-52 olmak normalde ekmek ve şeker tüketmiyorum o yüzden kilo vermem iyice zorlaşıyor ne önerirsiniz
selam günlük, bu gün yeniden 7. takım cuma yarışmasında listeye girdim, listede olunca daha dikkatli oluyorum, umarım 50 lere rahat bir şekilde ulaşırım :)
cnm tebrik ederim ben tam üç kilo aldım 69 oldum bayram sonrası sıkı bir şekil başlamam lazım yoksa sonum iyi değilselam günlüğüm
cuma bildiririmim
geçen hafta 62.8 kg
bu hafta 61.1 kg
fark 1.7 kg
yüzde 2,71
25 eylülde bildirim yapmıycam, tartım olmuycak çünkü 2 ekimde görüşmek üzere![]()
teşekkür ederim canım,cnm tebrik ederim ben tam üç kilo aldım 69 oldum bayram sonrası sıkı bir şekil başlamam lazım yoksa sonum iyi değil