- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
bence isteyen istediği kadar tartılsın ama kilo bildirimi sadece cuma günü yapılsınn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence isteyen istediği kadar tartılsın ama kilo bildirimi sadece cuma günü yapılsınn
vefa çoğunluk ne derse bakalımbence isteyen istediği kadar tartılsın ama kilo bildirimi sadece cuma günü yapılsınn![]()
hangi gün olsun söylebenim için fark etmezz ama hafta bir olsunn
30 dk hiç fena değil yürüyüş için güzisbizim öğle arası 30 dk o arada ne kadar yürüsem iyidir
benim içinde sadece bi gün kilo bildirimi yapalım pazarteside olabilir çünkü hafta sonu kaçamak yapmamıl oluruz
benim içinde günü farketmez ama haftada bir gün ideallhangi gün olsun söyle![]()
hangi gün olsun söyle![]()
mübarek gün cumaaCUMA İLE BAŞLADIK CUMA GÜN İLE GİTSİNNNNNN
iyi tattilller canımmmkızlar akşama çorba yoğurt yerim
biraz mekik çekerim
hepinize iyi akşamlar, iyi hafta sonları![]()
teşekkürler, ben 32 yaşındayım 2 çocugum var 1.78cm boyum 72.9kg hedefim 65kghoşgeldinnn tabiii![]()
teşekkürler, ben 32 yaşındayım 2 çocugum var 1.78cm boyum 72.9kg hedefim 65kg
insan hissettiği yaştadır bende ruhum yaşlı bu kilo alıp vermeler beni yordu yıprattı çocuklardan sonra özellikle.çocugunuzu Allah bağışlasın.şuan evdeyim 1 hafta sonra çalışma başlayacağım işime ara verdim bu ara.maşallahhh boyunuzz
bende 32 yaşındayımm ama kesinlikle öyle hissetmiyorum
beni kızlar bu yaş konusundakabuletmediğimi ii bilir
1.62 boy 62-63 kilo arasındayımm benimde hedefim 57
bir tane 6 yaşında paşam var
daha önce diyet deneyiminiz var mı neler yapıp nasıl beslniyorsunuz
inşallah istediğiniz hedefe ulaşırsınız en önce vucut bedeb ruh sağlığı için bunu başarmamız gerekiyorinsan hissettiği yaştadır bende ruhum yaşlı bu kilo alıp vermeler beni yordu yıprattı çocuklardan sonra özellikle.çocugunuzu Allah bağışlasın.şuan evdeyim 1 hafta sonra çalışma başlayacağım işime ara verdim bu ara.
daha önce bir zayıflama sitesine üyeydim 2012 yılında 15kg kadar verdim sitedeki arkadaşlarla birlikte sonra site paralı olunca herkez ayrıldı sanırım eski populerliği yok.bende burayı keşfettim 1 yıldır burayı takip ediyorum.
depresyon nedeniyle verdiğim 15kg nun 5kilosunu geri aldım.şuan depresyon tedavisi görüyorum 15 gündür yeni başladım yani kendimide iyi hissediyorum 10 nisanda diyete başladım burda bir günlük açtım ama sürekli yazışacağım arkadaşlar arıyorum açıkcası grup halinde yazışmak bana daha iyi geliyor.10 nisandan bu yana 3kg verdim 76kg dan 72.9kg indim şuan.inşallah 65kg olurum.