• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

bizim öğle arası 30 dk o arada ne kadar yürüsem iyidir
benim içinde sadece bi gün kilo bildirimi yapalım pazarteside olabilir çünkü hafta sonu kaçamak yapmamıl oluruz

günaydın bayanlarrr:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

h.sonu bol yemeli ama bol hareketli geçti :KK22::KK22::KK22::KK22:

sabah;

fiks kahvaltımı yaptım sporumuda yaptımm ;)

bir sandviç ekmeğinin 3/2 si
2 küçük parça peynir 5 zeytin 1 yumurta salatalık domates

teşekkürler, ben 32 yaşındayım 2 çocugum var 1.78cm boyum 72.9kg hedefim 65kg

maşallahhh boyunuzz :KK9::KK9::KK9:

bende 32 yaşındayımm ama kesinlikle öyle hissetmiyorum:KK45::KK45::KK45:

beni kızlar bu yaş konusundakabuletmediğimi ii bilir:-):-):-)

1.62 boy 62-63 kilo arasındayımm benimde hedefim 57

bir tane 6 yaşında paşam var

daha önce diyet deneyiminiz var mı neler yapıp nasıl beslniyorsunuz

maşallahhh boyunuzz :KK9::KK9::KK9:

bende 32 yaşındayımm ama kesinlikle öyle hissetmiyorum:KK45::KK45::KK45:

beni kızlar bu yaş konusundakabuletmediğimi ii bilir:-):-):-)

1.62 boy 62-63 kilo arasındayımm benimde hedefim 57

bir tane 6 yaşında paşam var

daha önce diyet deneyiminiz var mı neler yapıp nasıl beslniyorsunuz
insan hissettiği yaştadır bende ruhum yaşlı bu kilo alıp vermeler beni yordu yıprattı çocuklardan sonra özellikle.çocugunuzu Allah bağışlasın.şuan evdeyim 1 hafta sonra çalışma başlayacağım işime ara verdim bu ara.
daha önce bir zayıflama sitesine üyeydim 2012 yılında 15kg kadar verdim sitedeki arkadaşlarla birlikte sonra site paralı olunca herkez ayrıldı sanırım eski populerliği yok.bende burayı keşfettim 1 yıldır burayı takip ediyorum.
depresyon nedeniyle verdiğim 15kg nun 5kilosunu geri aldım.şuan depresyon tedavisi görüyorum 15 gündür yeni başladım yani kendimide iyi hissediyorum 10 nisanda diyete başladım burda bir günlük açtım ama sürekli yazışacağım arkadaşlar arıyorum açıkcası grup halinde yazışmak bana daha iyi geliyor.10 nisandan bu yana 3kg verdim 76kg dan 72.9kg indim şuan.inşallah 65kg olurum.

insan hissettiği yaştadır bende ruhum yaşlı bu kilo alıp vermeler beni yordu yıprattı çocuklardan sonra özellikle.çocugunuzu Allah bağışlasın.şuan evdeyim 1 hafta sonra çalışma başlayacağım işime ara verdim bu ara.
daha önce bir zayıflama sitesine üyeydim 2012 yılında 15kg kadar verdim sitedeki arkadaşlarla birlikte sonra site paralı olunca herkez ayrıldı sanırım eski populerliği yok.bende burayı keşfettim 1 yıldır burayı takip ediyorum.
depresyon nedeniyle verdiğim 15kg nun 5kilosunu geri aldım.şuan depresyon tedavisi görüyorum 15 gündür yeni başladım yani kendimide iyi hissediyorum 10 nisanda diyete başladım burda bir günlük açtım ama sürekli yazışacağım arkadaşlar arıyorum açıkcası grup halinde yazışmak bana daha iyi geliyor.10 nisandan bu yana 3kg verdim 76kg dan 72.9kg indim şuan.inşallah 65kg olurum.
inşallah istediğiniz hedefe ulaşırsınız en önce vucut bedeb ruh sağlığı için bunu başarmamız gerekiyor

8günde 3 kilo vermişsiniz çok hızlı değilmi yalnız??

Topic başkanımız Sarayca arkadaşımız gelsinn oda kabul buyursun ben isterim aramızda sizi

Tedaviniz içinde acil şifalar

Back
X