- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
afferiiimm sanaaaçikolata niyetine demiiiiiii
bende ayran içtimmmmmmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afferiiimm sanaaaçikolata niyetine demiiiiiii
bende ayran içtimmmmmmm![]()
çok doğru dedinnn ramazannda korumaya alsak öp başının üstüne koyöyle diyoruz zaten
hazirana kadar ileri marş modundayız
ramazanda da almadan koruyarak geçirirsek bizden iyisi yok![]()
çok doğru dedinnn ramazannda korumaya alsak öp başının üstüne koy![]()
ayyy iyice goygoya vurdum ya ben ne olacak benim halim böyle
hiç çekilmiyorum değil mi uykusuz ve yorgun olunca![]()
bende gece 1de yattımm
uykusuz her gece![]()
teşekkürederim hoşbuldukhoşgeldin canım,
ayran aşını çok severim 1 ayda 5kg çok iyi bence biraz azim ve irade şartsalı çarşamba ayran aşı yapacağım
eyvah yaz gelmek üzere kızlar
Allah nasip ederse 1 ay sonra annemin yanına gideceğim 9 gün kalmaya niyetliyim, bu bir ayda 5-6 kg hedefliyorum bakalım![]()
günaydın aramıza hoş geldin bende hergün hatta sabah akşam tartılanlardanım haftada bir tartılayım diyorum dayanamıyorumgünaydın bayanlar nerelerdesiniz zayıf olmak isteyen hatunlar nasılsınız bakalım.
her sabah tartılmak isteğimi nasıl köreltebilirim sabah akşam tartıdan inmiyorum ya hem motive ediyor hemde moral bozuyor bazen
günaydın bayanlar nerelerdesiniz zayıf olmak isteyen hatunlar nasılsınız bakalım.
her sabah tartılmak isteğimi nasıl köreltebilirim sabah akşam tartıdan inmiyorum ya hem motive ediyor hemde moral bozuyor bazen
bencede canım hafta içi zaten düzenli gidiyoruz hafta sonu cozutmamak için yapabilirsinkızlar ayran aşını tekrar haftasonuna bıraktım, ben zaten hafta içi diyet yapıyorum, ayran aşı yapmasam olur dedim :)
aynen öyle düşündüm bende,bencede canım hafta içi zaten düzenli gidiyoruz hafta sonu cozutmamak için yapabilirsin
günaydın canım, dün nasıl geçtigünaydın kızlar![]()