• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

ya bilmiyorum ki, bakalım yarın kilom ne olacak, sevdim aslında yapabilirim :rolleyes:

al benden de okadar

tek zorlandım

regl olmam lazım

tatlı canım çekiyor

işte onuda sabah kuru kayısı ile halletmeye çalışıyorum (gerçi kabız olamayayım diyee yapıyordum esasss )

mahzen gene kaytarma gel ve menünü bildir, cıs olmasın lütfen :KK53:

benim birazdan toplantıya girmem gerekecek, sonrada eve geçerim.:21:

kızlar yarın cuma ve benim kilo bildirim günüm, katılmak isterseniz, kilolarımızla yarışırız :)

gerçi bu hafta çok iddialıyım, kimse beni geçemez o ayrı bir konu:KK53:

sevgiler hepinize, :KK68:iyi akşamlar:KK3:

al benden de okadar

tek zorlandım

regl olmam lazım

tatlı canım çekiyor

işte onuda sabah kuru kayısı ile halletmeye çalışıyorum (gerçi kabız olamayayım diyee yapıyordum esasss )

benim pek tatlı istemedi, ama ekmek yiyesim var , yok yok yemiycem:confused:

benim pek tatlı istemedi, ama ekmek yiyesim var , yok yok yemiycem:confused:

sakın yeme

emeklerimiz boşa gider

ctesi sabah 1 veya 2 dilimle başlar

öğünlerimize sebze yemeği ve çorba ekleriz

yavaş yavaş kurubaklagilleri

aralarda da meyve veya kuruyemiş veya 2 adet büsküvi

65kg gördümde kendime ödül vercem zaten

3 adet tost :rolleyes::rolleyes: ekmek beyaz un muydu, tam buğday olsa bari:rolleyes:
kepekli ekmekti
canım ne güzel 1,5 kg vermiştin, akşama toparlarsın :KK60:
inşallahhh
hissetmediğim yaşı niye kabullenimmm ama dimii:KK45::KK45::KK45:

aaa olmadı işte 3 tost mu

1 tamam
2 neyse
3.tost ne oluyor :-):-):-):-)

:oops::oops::oops::oops:
mahzen gene kaytarma gel ve menünü bildir, cıs olmasın lütfen :KK53:

benim birazdan toplantıya girmem gerekecek, sonrada eve geçerim.:21:

kızlar yarın cuma ve benim kilo bildirim günüm, katılmak isterseniz, kilolarımızla yarışırız :)

gerçi bu hafta çok iddialıyım, kimse beni geçemez o ayrı bir konu:KK53:

sevgiler hepinize, :KK68:iyi akşamlar:KK3:

bende seninle yarışırdım emme bugün gitti diyetim maalesef

Neyse sizlere doyum olmaz

benim çıkış saatim yaklaştı

şimdilik sizlere kolay gelsin

kaçamaksız bir gün diliyorum

yarın görüşmek üzereeeee

:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

Slm kızlar akşam yemeğimi yedim biraz önce
Yarım tavuk göğüsünden yağsız sote
Yağsız yeşillik salatası
Bir orta boy muz

Slm kızlar, maşallah yine kaynamis burası ben yoğunluktan giremedim, şube müdürüm de olmayınca uğraştim durdum, bi oraya bi oraya koşturdum. Haftaya gelince daha da yoğun olcaz en zor işler ondan sonra başlıyor o_O
aynen öyle mahzencim, yaşasın fitness, aşağıdaki videoyu izlemediysen izle lütfen, gülmekten kırılmıştım ben, ha bu arada menün eksiksiz verilecek, o 69 rakamı burada görülecek ona göre
izlememiştim canım komikti gerçekten, öldüm gülmekten

Valla beni ıyice haylaz bellediniz, haylazlık yapasim var, menülerim eksiksiz merak etme, son 2 gündür özellikle. Akşamlar hafif bir dönemde yemeyim diyorum akşamları, bakalım nasıl olcek?

MAHZENNNNNN

Evet yediğini içtiğini yazacaksın yaptığın sporudaaa atlamak yokk
Kız yazıyoruz ya, yazmadım mı yoksa buraya, ama ben gündüz giremiyorum diye ciss yaptim sanmayın lütfen :)
ah benim okulla ev cok yakın hatta arada anasınıfına getiriyor bakıcısı.gözüm üstünde olabiliyor.
benimde regl buhafta başladı ama dikkat ettim daha fazla verdim sende lehine çevirebilirsin durumu:KK66::KK66:
Benim de regl zamanım ve dikkat ediyorum bakalım haftaya sonuç ne olur?
evet doktoruda öyle demişti zayıf bebeği şişmanlatmak istiyorsun şükretki şişman bebeği zayıflatmaya çalışmıyorsun diye
ya daha çok etraftakiler söyleniyor zaten ayy ne kadar zayıf bakamıyorsun tabi çalışınca zordur bakıcı elinde cocuk bla bla bla çevreyi cok takan birisi değilimdir ama etkileniyorsun ister istemez
Hayret bişey ya sanki çocuk şişko olunca sağlıkli oluyor, benim de tersi durum var, oğlum büyüdükce tombalaklasti. Şimdi onla birlikte diyet yapıyoruz. Bu daha zor, sen takmamaya çalış canım kimseyi

3 tane tost yedim ve hala açım ne oldu bugün bana ya:KK34::KK34::KK34:
Hakketen ya ne olmuş olabilir ki?
o_O

sabah menüm:
1 yumurta, peynir, zeytin, yeşillik
bir parça tam buğday ekmek

Öğle :
Taze fasulye
az tam buğday ekmek
Ayran
acı sivri biber

Akşam
haşlanmış karnabahar, yoğurt

İs çıkışı yağış nedeniyle yürüyemedim ama bugün ordan ora koşturdum, hareket fazlaydi yani, yapabilirsem 2 mil yaparım gerçi regl öncesi olduğumdan donuyorum, havada soğudu dışarıda. Battaniyenin altından cikasim yok :KK43:

Kızlar bu arada menümdeki ekmek vs size fazla gelmesin, zira benim size göre verecek cok kilom var, siz benden en az 15 kg daha zayıfsiniz haliyle Yediklerimi birden azaltacak olursam metabolizmam yavaslar, veremem ve sizin kilonunuza geldiğimde ac gezmem gerekir.
bu kapsamda menülerimi kontrol ederkene bu hususun da göz önünde bulundurulmasini saygıyla arz ederim:KK52::KK70::KK70:

Kızlar bu arada menümdeki ekmek vs size fazla gelmesin, zira benim size göre verecek cok kilom var, siz benden en az 15 kg daha zayıfsiniz haliyle Yediklerimi birden azaltacak olursam metabolizmam yavaslar, veremem ve sizin kilonunuza geldiğimde ac gezmem gerekir.
bu kapsamda menülerimi kontrol ederkene bu hususun da göz önünde bulundurulmasini saygıyla arz ederim:KK52::KK70::KK70:

Merhaba canım zaten cis yapmadığını biliyorum. Ayrica menun bu haliyle bile bana gore çok az. Dahada artirabilirsin. Menüde tatli olmasin yeterli ve az ekmek tabiki.

Bende aksam balik ve salata yedim. Yatarken yogurt kuru. Hamdolsun doydum. Allah kimseyi aclikla sinamasin :D

Vakit olura jillian 6 weeksix yapcam

kepekli ekmekti

inşallahhh

:oops::oops::oops::oops:

bende seninle yarışırdım emme bugün gitti diyetim maalesef

Kepek ekmegiyse sorun degil:D

Yarin genede tartil sen, iyisiyle kotusuyle :D

Neyse sizlere doyum olmaz

benim çıkış saatim yaklaştı

şimdilik sizlere kolay gelsin

kaçamaksız bir gün diliyorum

yarın görüşmek üzereeeee

:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

Iyi akşamlar canim. Yarin 66 lari gormek dilegiyle :D

Slm kızlar akşam yemeğimi yedim biraz önce
Yarım tavuk göğüsünden yağsız sote
Yağsız yeşillik salatası
Bir orta boy muz

Afiyet olsun gayet iyi canim. Yarin tartilmayi unutma. Merakla bekliyorum kilonu. Sen benim idolumsun. ;)

Zati sşu az ekmeğin ne kadar az olduğu bir muamma :D

sevindim senin adına :rolleyes:

tatlı mı yedin yoksa :KK53:

merhaba canım, vefa doğru söylüyor, emzirdiğin için çok avantajlısın, tatlıyı ve ekmeği kessen gayet güzel verirsin kilolarını :)
burada emziren bir arkadaş vardı, öğlenleri kendine yoğurt ve kuru kayısı, incir vs. ile tatlılar hazırlıyordu, sabahları kepek ile ömlet bol salata, öğlen ve akşam protein ağırlıklı besleniyordu, 1 saat yürüyüş ve 3 lt den fazla su ile 3-4 ayda 20 kg verdi, sende rahatlıkla verirsin umarım :KK19:

Ben de emziriyorum canim ama o kadar hizli veremiyorum emzirmeden kestigimzaman xokndaha hizli gidiyor.

Ben de emziriyorum canim ama o kadar hizli veremiyorum emzirmeden kestigimzaman xokndaha hizli gidiyor.

Canim emzirince cok fazla kalori harciyor insan. Bunun avantajlarini ben onceki gunlugumde yasamistim. Cok yememe ragmen cok iyi kilo vermistim. Bende o zamanlar 83 ile baslamistim 63 lere düşmüştüm.

Sadece duzenli saatlerde az karbon alarak, biraz yürüyüş ile çok çok guzel kilo vereceksin inaniyorum.

Back
X