• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

ne konuda dezavantaşlı yani, sen kendini öyle mi görüyorsun, aaa kızarım bak:KK20::KK20:

teşekkür ederim canım, bu yaşta neler öğreniyorum :)

krizantem kamuda mı çalışıyodun, özelde mi çalışıyodun, kaçırmışım ben :KK56:
yok canımcım kızma, içimden o an öyle geldi. gerçi kilo yönünden en dezavantajlınız da benim hani:KK70:
ayrıca ne varmış ki yaşında :p
öğlen
2 adet köfte (yasemin, çok güzel görünüyordu :confused:)
1 kase yeşil mercimek
1 kase yoğurt
afiyet olsun canım, iyi etmişsin yemekle

karnımı doyurdu valla, leblebi iyi geldi :) yoksa başka cıslara saldıracaktım :confused:
mide öz suyunu emdiği için tok da tutuyor leblebi

yok canımcım kızma, içimden o an öyle geldi. gerçi kilo yönünden en dezavantajlınız da benim hani:KK70:
ayrıca be varmış ki yaşında :p

afiyet olsun canım, iyi etmişsin yemekle

mide öz suyunu emdiği için tok da tutuyor leblebi

canım bende senin kilolarında idim 5-6 ay önce ve aylardır takılıyorum, biraz sabretsen ve düzenini tuttursan 3 ayda inersin bu kiloya, hiç zor değil yani..

ne yaşı ya, daha genciz biz :KK19:

evet leblebi zor zamanlarda alınabilir bence , işdahı kesiyor, tecrübe ettim :rolleyes::rolleyes:

canım bende senin kilolarında idim 5-6 ay önce ve aylardır takılıyorum, biraz sabretsen ve düzenini tuttursan 3 ayda inersin bu kiloya, hiç zor değil yani..

ne yaşı ya, daha genciz biz :KK19:

evet leblebi zor zamanlarda alınabilir bence , işdahı kesiyor, tecrübe ettim :rolleyes::rolleyes:
inşallah canım inşallah ama ben oraya varana kadar siz de arayı çok açmayın haa, azıcık açın olur mu?

abowww al sana taş yasemin :rolleyes::rolleyes:
:rolleyes::rolleyes:

öğlen menüm:
3-4 kaşık keşkek üzeri 1 kepçe etli nohut
salata
yoğurt
bir küçücük minicik miniminnacık ekmek :KK43: :KK70:

Back
X