Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

evet cumartesi ve pazar menü paylaşmıycam, unuttum zaten ne yediğimi :)

sabah
1 yumurta
1/2 simit

ara
3 adet küçücük mandalina

bu sabah
1 yumurta
1 dlm ekmek
az peynir

bu aralar diyet modunda değilim nedense, keyifsizim, havalardan mı çözemedim, inşallah cumaya kadar sağlıklı bir şekilde kilo veririm de biraz keyiflenirim :))

bu sabah
1 yumurta
1 dlm ekmek
az peynir

öğlen
1 por yeşil mercimek çorba
1 por kıymalı karnıbahar

akşam
yoğurt çorbası (tarhana) 2 kepçe
1,5 s.kaşığı et sote
salata
ayran

öğleden sonra 1 portakal yedim, ayriyetten, bakkala gidip, tüm abur cubur ne varsa alıp, hepsini bir çırpıda yiyesim var :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

:stop::stop::stop::stop: hayır hayır tabiki yapmıycam bunu, sadece yiyesim var o kadar :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

öğleden sonra 1 portakal yedim, ayriyetten, bakkala gidip, tüm abur cubur ne varsa alıp, hepsini bir çırpıda yiyesim var :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

:stop::stop::stop::stop: hayır hayır tabiki yapmıycam bunu, sadece yiyesim var o kadar :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
aman yapma cnm çok güzel gıdıyorsun cok dayanmıyorsan al bıtter damana yapıştırıp emerek ye:stop::stop::stop:

Kizlar ne yapiosunnnuzzz beni unutmadiniz dimi :( biraz ihmal ettim yilbasi telasindannn yeniden azimlendimm zatf olcm kuzum gibi brnde 66 lari gormek istiyorum :)

Kizlar ne yapiosunnnuzzz beni unutmadiniz dimi :KK43: biraz ihmal ettim yilbasi telasindannn yeniden azimlendimm zatf olcm kuzum gibi brnde 66 lari gormek istiyorum :)

Iİnşallah göreceksin canim. : D

canım nerelerdesın :KK59::KK59:

Merhaba canim tatil ya evdeyim gunlugume ugrayamadim. Kilo bildirimide yapmamisim 200 gr fazlam var tatil yaramadi :( sen nasilsin ?

Benim biraz Sendege ugradi ama yeniden kullerimden dogdum devam ediyorum ☺

Olsun kaldigin yerden devam canım

Back
X