Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

Benimde 400 gr fazlam oldu kuzumm tatil banada yaramadi :(

Diyeti bıraktım bugun tartildim ya 1 hafta saldim 2 kilo almisim yime 78 olmuşum ben artik mola vermicem :(hep diyet hedefe kadar :(

Diyeti bıraktım bugun tartildim ya 1 hafta saldim 2 kilo almisim yime 78 olmuşum ben artik mola vermicem :KK43:hep diyet hedefe kadar :KK43:

evet canım mola verme sadece haftada 1 öğün ödül ver kendine onuda fazla abartma tabi :KK48:

günaydın 4 gün tatil bitti gitti :)
cuma bildirim yapamamıştım

geçen hafta cuma 66.2
bu hafta cuma 66.4
fark +0.200
yüzde +0.30

evet +200 gr ile dönüş yaptım, diyeti bırakmadım ama çok dikkatli de değildim, koruma gibi bir şeydi anlıyacağınız :)

geçtiğimiz günlerin menülerini paylaşmıycam, zaten unuttum gitti, bu aralar ciddi unutkanlığım oluyor b vit. kullansam iyi olacak :)

dün jillian shret e yeniden başladım, umarım devam ettirebilirim, artık vücudumun sıkılaşmasını ciddi ciddi istiyorum :)
aslında çocuklar uyusa ve ağlamasa çok istekle yapacağım sporu, ama çocuklar uykularını kaçırdı... son 1-2 aydır ciddi uyku sorunları ile karşı karşıyayım, uyusalar bile 30 dk içinde hemen uyanıyorlar, akşamları hiç bir şey yapamıyorum, önceden ne güzel uyuyorlardı, bende sporumu yapıyordum her gün, ve çok keyifle yapıyordum... her neyse inşallah düzelir her şey....

günaydın 4 gün tatil bitti gitti :)
cuma bildirim yapamamıştım

geçen hafta cuma 66.2
bu hafta cuma 66.4
fark +0.200
yüzde +0.30

evet +200 gr ile dönüş yaptım, diyeti bırakmadım ama çok dikkatli de değildim, koruma gibi bir şeydi anlıyacağınız :)

geçtiğimiz günlerin menülerini paylaşmıycam, zaten unuttum gitti, bu aralar ciddi unutkanlığım oluyor b vit. kullansam iyi olacak :)

dün jillian shret e yeniden başladım, umarım devam ettirebilirim, artık vücudumun sıkılaşmasını ciddi ciddi istiyorum :)
aslında çocuklar uyusa ve ağlamasa çok istekle yapacağım sporu, ama çocuklar uykularını kaçırdı... son 1-2 aydır ciddi uyku sorunları ile karşı karşıyayım, uyusalar bile 30 dk içinde hemen uyanıyorlar, akşamları hiç bir şey yapamıyorum, önceden ne güzel uyuyorlardı, bende sporumu yapıyordum her gün, ve çok keyifle yapıyordum... her neyse inşallah düzelir her şey....
sen 200 gr + dasın cnm ben gecen hafta 1 kılo +daydım ama bu hafta daha fazla gıttı:KK76::KK76::KK76:

dün kü menüm
sabah
2 yumurta

öğlen
yrm por döner
salata
ayran

akşam
sebze çorbası (brokoli)
3 ad kuru biber dolmasi
Ayran

bu günkü menüm

sabah
2 yumurta
peynir
zeytin

öğlen
1 kase yoğurt

akşam

1 kase çorba
1 por haşlanmış tavuk
1 por salata
yoğurt

Merhabalar arkadaslar bende kilo verme maceramiza katilmak istiyoru :)

sabah
peynir
zeytin

öğlen
çorba
pilav
tavuk
cacık

akşam
salata
yoğurt
çorba

:)

dün jillian 1/1 yaptım

inşallah bu gün 1/2 yapabilirim :)

menüm değişti :) (akşam)
sabah
peynir
zeytin

öğlen
fırında tavuk
çorba
b.pilavı
cacık

akşam
madımak yemeği
şehriye çorbası
salata
yoğurt

su şimdiden 1,5 lt geçti :)
inşallah jillian 1/2 yapılacak!

dün jillian 1/2 bitti çok şükür,

sabah
1 ad. karlıdağ kurabiyesi (dün yaptım ve tadını merak ettiğimden sabah yemeyi tercih ettim, akşama kadar eritirim nasılsa)
peynir
zeytin

Back
X