- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
aman canım boşver deto k s falan sağlıklı beslen spora devamteşekkür ederim canım
onca detokstan sonra 1-2 kg bekliyordum da![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman canım boşver deto k s falan sağlıklı beslen spora devamteşekkür ederim canım
onca detokstan sonra 1-2 kg bekliyordum da![]()
aman canım boşver deto k s falan sağlıklı beslen spora devam
canım diyeti bozma izinliyim diye![]()
aman dikkat et cnm yoksa gelınce maratona gırersınbiraz kaptırdım kendimi canım, ama yarından itibaren tam gaz devam inşallah![]()
gözün aydın canımm.. :) kendini bırakmaa.. en azından kilonu sabit tutmaya çalış ablanlar varken..sonra gene başlarsıngünaydııın günlük!, ablamlar geldi tatil için, çok mutluyum çook. ama diyet konusunda
böyleyim... bunu
ve
bunları hakediyorum..
tati oldumu düzenin değişiyor cnm en azından abartmadan ye gelince devam edersin oh ablanda gelmiş benım cnm kardeşimde gelseydi birgünaydııın günlük!, ablamlar geldi tatil için, çok mutluyum çook. ama diyet konusunda
böyleyim... bunu
ve
bunları hakediyorum..
tati oldumu düzenin değişiyor cnm en azından abartmadan ye gelince devam edersin oh ablanda gelmiş benım cnm kardeşimde gelseydi bir![]()
gözün aydın canımm.. :) kendini bırakmaa.. en azından kilonu sabit tutmaya çalış ablanlar varken..sonra gene başlarsın![]()
tamam canım, bekliyoruz seni… benden de sana sevgiler..çok teşekkür ederim canım, akşamları pek yememeye özen gösteriyorum, ama fırsat bu fırsat deyip gündüzleri kendimi aşıyorum yeme konusunda , ama 10 gün kadar sonra yeniden dikkat edeceğim elbette... sevgiler canım...![]()
inş cnm çok özledim kardeşimi 5ay oldumerhaba canım nasılsın, umarım kardeşin gelir tez zamanda?
ablam ve yeğenlerim geldi, tatil iyi geçiyor, kilo aldım ama telafi edeceğim inşallah, fazla giremiyorum foruma, günlerimiz yoğun geçiyor, şansımıza buralarda havalar pek güzel, kaç gündür gezdik gönlümüzce :) 9-10 gün sonra yeniden, kaçamaksız bir şekilde start vereceğim kısmetse, zaten yeteri kadar kaçamak yaptım, artık dur deme vakti... sevgiler canım...![]()
gunayyddin gitsin artilar
evet sadece bir kilo aldim carsamba gunu Leslie grubu basliyor katilmk istermisin bi bak istesen ...biraz dinlendikten sonra 55 olmak istiyorum bakalim...günaydın canım, gidecek inşallah, nasılsın? kilonu koruyomusun, en zor kısmı değil mi?
bende kendime iş yerinde yapabileceğim egzersiz planı hazırlıyordum, bir türlü resim ekleyemedim, zormuş :))
evet sadece bir kilo aldim carsamba gunu Leslie grubu basliyor katilmk istermisin bi bak istesen ...biraz dinlendikten sonra 55 olmak istiyorum bakalim...